Citytrip Lyon? Ontdek alle info én bezienswaardigheden

De gratis reisgids met wandeling brengt je naar de 3 stadsdelen: Fourvière, Vieux-Lyon en Presqu'île.

De gratis reisgids begeleidt je op een wandeltraject door de drie stadsdelen van Lyon: Fourvière, Vieux-Lyon en Presqu'île. Zo maak je een tocht langs de meeste bezienswaardigheden van Lyon. Starten doen we met deze wandelroute in Lyon Fourvière met de imposante en rijk gedecoreerde basiliek. Je kan er ook genieten van een uniek uitzicht over Lyon en misschien via de Montées of trappenstraten afdalen. Lees meer

  • Lyon
  • Drie stadsdelen
  • Interessante musea
  • Heel wat winkelstraten

Gratis reisgids Lyon?

Gratis reisgids downloaden

Verder komen ook aan bod: de kathedraal, het oude Lyon, stadhuis, sz winkelstraten en talrijke musea. Lyon is immers zeer rijk aan musea waarvan wellicht het Museum voor Schone Kunsten het belangrijkste is.

Onze wandelroute door Lyon neemt 2 dagen in beslag als je een museum wil meepikken en het rustig aan wilt doen. Doe de eerste dag Fourvière, het oude Lyon en wandel tot op het schiereiland aan het stadhuis en het Museum voor Schone Kunsten. Op de andere dag kan je dan de winkelstraten aandoen met het Musée de l'Imprimerie, het Hôtel-Dieu en het Musée des Tissus et des Arts-Décoratifs.

  •  

Reviews en beoordelingen citytrip Lyon

Heb je zelf tips of opmerkingen over Lyon? Plaats je beoordeling

Tour

30 juni 2016

Het zal pas van pas komen begin augustus, maar het ziet er nu reeds zeer goed uit.

Tour

23 december 2015

Zeer goede wandeltips; met een kaartje van Lyon bij de hand is alles gemakkelijk terug te vinden. Dank

Tour

29 november 2015

Prachtige wandeling gemaakt en ervan genoten.

Tour

23 september 2015

We hebben veel nut gehad van de voorgestelde wandeling. De beschrijving was duidelijk en gemakkelijk te volgen. Uw informatie over Hôtel-Dieu is echter achterhaald. De hele site is in herstructurering, men maakt er een groot hotelcomplex, winkelcentrum en burelen van. Het zal niet meer voor het publiek toegankelijk zijn en men voorziet dat het in 2016 voltooid zal zijn. Nu is er niets te zien door de geplaatste schutting. Bedankt voor de gids.

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info