Kerstmarkt Antwerpen 09/12/17 t/m 07/01/2018

Kerstshoppen, winteranimatie en veel meer

Antwerpen zet vol in tijdens de kerstmarkt met heel wat evenementen. Kerstshoppen op de kerstmarkt en feeëriek verlichte winkelstraten, leuke en gezellige kerstanimatie met schaatsbaan en tubing, ... Voor elk wat wils, dat is gegarandeerd in Antwerpen. 

Locatie kerstmarkt: vanaf het Centraal Station wandel je via een feestelijk verlicht parcours over de De Keyserlei en de Meir, de Groenplaats, de Grote Markt, het Zuiderterras, de voetgangerstunnel naar het Frederik Van Eedenplein op de linkeroever van de Schelde.
 • Lastminutes en promoties in Antwerpen

  Lastminutes en promoties in Antwerpen

  Keuze uit meer dan 150 hotels, vakantiewoningen en B&B's in Antwerpen-stad, soms tot 50% korting (afhankelijk van de reisperiode). Lees de tienduizenden reviews en selecteer op prijs, comfort, ...
  va. € 49 - Boek nu
Kerstmarkt Antwerpen
Kerstmarkt Antwerpen 09/12/17 t/m 07/01/2018
 • Van Centraal Station tot Linkeroever
 • Vind hét kerstcadeau in de 100 kraampjes 
 • Kerstanimatie met schaatsbaan, winterse glijbaan
 • Mis niets met onze wandelroute
 • Download de gratis reisgids Antwerpen
Gratis reisgids downloaden
Foto's: Fotolia.com

Kerst in Antwerpen

 • Kerstmarkt op Groenplaats, Steenplein, Suikerrui, Grote Markt en Handschoenmarkt: van zaterdag 09 december 2017 tot zondag 7 januari 2018
 • Eindejaarsvuurwerk: donderdag 31 december 2017

Shopping in Antwerpen

De Meir en de De Keyserlei vormen de voornaamste winkelas in Antwerpen. Je vindt er meerdere overdekte galerijen, winkelketens en boetieks. Niet enkel om te winkelen maar ook om iets te eten of te drinken is er keuze te over.

Wandelroute Antwerpen: kerstmarkt, bezienswaardigheden en shopping

Met deze wandelroute brengen we je langs alle kerstmarkten, de belangrijkste bezienswaardigheden en shoppingstraten.

Openbaar vervoer: met de trein naar Antwerpen is de goedkoopste manier, veilig en snel. De wandelroute start aan het Centraal Station. Terugkeren vanaf de Meir, de Groenplaats of het Frederik Van Edenplein op de linkeroever kan uitstekend met de ondergrondse tramlijnen.

Met de auto: hou er rekening mee dat de meeste parkings in de binnenstad tijdens de eindejaarsdagen volzet zijn. Ook vrij parkeren in de aanpalende straten is quasi onmogelijk. De vroege vogels kunnen terecht met hun auto ondergronds op het Astridplein voor het station, onder de Schouwburg op het theaterplein en aan de Scheldekaaien. Nog beter is om je wagen op de parkings op Linkeroever te plaatsen en het openbaar vervoer te nemen dat je op een paar minuten aan de overkant brengt.

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Antwerpen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Antwerpen? Plaats je beoordeling

Tour

10 januari 2017

Jullie routebeschrijving was een hele hulp voor ons. Hebben naast de kerstmarkt ook de bezienswaardigheden onderweg bezocht. Hebben ook de Sint-Annatunnel naar linkeroever gedaan aan het einde. Is de moeite ! Bedankt !

Tour

9 januari 2017

Gemakkelijk en interessant.

Tour

31 december 2016

Duidelijk volledig en de afstanden vermeld.

Tour

27 december 2016

Heel duidelijk, aangename en leuke wandeling , verrassend mooi !

Tour

15 december 2016

Leuk, gezellig, sfeervol

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info