Kerstmarkt Bonn 2016: 18/11 t/m 23/12/16 (niet 20/11)

Kerstshopping op de kerstmarkt van Bonn

De kerstmarkt van Bonn vind je in de oude stadskern en is dagelijks geopend (behalve Totensonntag 20/11) van 11 tot 21 uur. Op vrijdag en zaterdag zelfs tot 22u30. Bij avondschemering zorgt de belichting voor een uniek effect op de huisgevels en de feestelijk versierde standen. Ook in Bonn is de sfeer zeer belangrijk en staat het culinaire van de markt hoog aangeschreven. Tevens vind je er allerlei kerstartikelen zoals kerstkribben, handwerk en nog veel meer. Kom je naar Bonn tijdens het weekend dan word je verwelkomd met een muzikaal programma, zowel met klassieke muziek als kerstliederen.

Locatie kerstmarkt: Münsterplatz, Bottlerplatz, Friedensplatz en in de verbindingsstraten
  • Günnewig Hotel Residence **** inclusief ontbijtbuffet

    Bonn 3 dagen in hotel 4* incl. 1x diner

    Günnewig Hotel Residence **** ligt centraal in Bonn. Een verwarmd binnenzwembad en sauna laten je ontspannen na een dagje Bonn. Inclusief ontbijtbuffet, 1x 3-gangendiner in de Rheinturm en een pakketje op de kamer.
    va.€ 165 - Boek nu

Bonn en zijn culturele troeven

Maak nu kennis met alle facetten van Bonn via onze wandelroute, die brengt je ook langs de kerstmarkten en winkelstraten. Sedert deze stad niet meer de titel van hoofdstad mag dragen is het zowat uit de publieke belangstelling geplaatst. Toch is deze stad aan de Rijn nog steeds een belangrijke citytripbestemming. Niet in het minst om zijn Kunst- en Tentoonstellingshal waar er jaarlijks zeer belangrijke wisselende tentoonstellingen plaatsvinden.

Bovenal is Bonn ook de stad van Beethoven. Deze beroemde componist werd hier geboren en uiteraard is zijn geboortehuis opengesteld voor het publiek en ingericht als museum. Andere musea en bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn: Haus der Geschichte (geschiedenis van na-oorlogs Duitsland), Poppelsdorfer Schloss (kasteel en botanische tuin) en het recreatiepark Rheinaue met een Japanse en botanische tuin en een lang wandelnetwerk, o.m. langs de Rijn.

Openbaar vervoer: met de trein naar Bonn

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Bonn

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Bonn? Plaats je beoordeling

Tour

29 december 2016

Een nauwkeurige en leuke wandelroute die je langs alle mooie plekjes in Bonn leidt... Een aanrader!

Tour

21 december 2016

Supergezellig , mooie hebbedingen welke je hier niet vind

Tour

16 december 2016

Negen uren was lang maar voor de rest een mooie ervaring!

Tour

8 december 2016

Mooie route. Duidelijk. Handige leidraad.

Tour

3 januari 2016

Heel mooie route, en heel gemakkelijk te volgen. We hebben er van genoten.

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info