Kerstmarkt Brugge: 20/11/15 t/m 03/01/2016

Kerstshopping op de kerstmarkt van Brugge

Centraal op de Grote Markt staat de grote verlichte ijspiste. Daarrond staan er chalets opgesteld met aan de ene zijde allerlei kerstartikelen en kunstvoorwerpjes. Aan de andere zijde worden je smaakpapillen op de proef gesteld met multiculturele gerechten, uiteraard ontbreekt de Glühwein niet. Op het Simon Stevinplein, een centraal plein in de drukste winkelstraat, is ook een kerstmarkt aanwezig. Vooral allerlei kerstdecoratie en winterse uitrustingen kan je hier vinden.

Locatie kerstmarkt: ​Grote Markt en Simon Stevinplein
 • Brugge 3 dagen in hotel 3* incl. ontbijtbuffet

  Brugge 3 dagen in hotel 3* incl. ontbijtbuffet

  Hotel Floris Karos *** ligt pal in het centrum van Brugge op 100 meter van het bekende plein 't Zand, de poort tot de winkelstraten en de bezienswaardigheden van Brugge. Verblijf inclusief ontbijtbuffet.

  va. € 85 - Boek nu
Kerstmarkt Brugge
Kerstmarkt Brugge: 20/11/15 t/m 03/01/2016
 • Bezoek de kerstmarkt van Brugge
 • Er zijn ook enkele evenementen
 • Wandelroute langs de kerstmarkt
 • Download de gratis reisgids kerstmarkt Brugge
Gratis reisgids downloaden
Foto's: Fotolia.com

Sneeuw- en ijssculpturenfestival

In een reuzegrote tent aan het treinstation van Brugge kom je in een ijswereld terecht op wandelafstand van de ijspiste en kerstmarkt. Dit is geopend van 20/11 - 03/01/2016. Info: www.ijssculptuur.be

Wintermoments with flowers

Plaats: Site Oud Sint Jan, Brugge
Periode: 20 november t/m 29 november 2015

In een prachtig decor zijn bloemen verwerkt tot kunst. Een unieke wintersfeer werd hier gecreëerd en brengt je op ideeën om zelf je huis tijdens de feesten te versieren. Info: www.happenings.be

Shopping in Brugge

De wandelroute brengt je automatisch naar de belangrijkste winkelstraten. Dit is uiteraard de Steenstraat met zijstraat hiervan: de Mariastraat. Op de Grote Markt zal je ook in elke zijstraat heel wat winkels aantreffen.

Wandelroute Brugge: kerstmarkt, bezienswaardigheden en shopping

Met deze wandelroute brengen we je langs alle kerstmarkten, de belangrijkste bezienswaardigheden en shoppingstraten. Download gratis wandelroute en locaties kerstmarkten Brugge.Openbaar vervoer: met de trein naar Brugge is de goedkoopste manier. Bij aankomst in het treinstation van Brugge stap je gewoon langs de voorzijde naar buiten. Je bent meteen aan het IJsculpturenfestival. Als je de ringweg kruist, de Oostmeers instapt en net over het water naar rechts stapt kom je aan het Minnewater. Stap daar naar links en je komt aan nr. 11 op de wandelroutekaart. Je kan ook de busjes nemen die je tot op de Grote Markt brengen, het startpunt van onze wandelroute.

Met de auto: er is in Brugge een goed verkeersgeleidingssysteem naar de parkings in de binnenstad. De goedkoopste manier is te parkeren in het parkeergebouw naast het treinstation en dan de mogelijkheden te volgen zoals hierboven beschreven. Een duurdere parking is deze onder 't Zand en daar kan je dan te voet in de Steenstraat stappen naar de Grote Markt toe.

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Brugge

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Brugge? Plaats je beoordeling

harry haandrikman 23 november 2015

mooi overzicht van alle bezienswaardigheden. nuttig!

Meurmans-Reggers William 20 november 2015

Super tevreden over de informatie van de kerstmarkt

Ina de Rijk 18 november 2015

Duidelijke plattegrond en voldoende info. We gaan zeker naar de kerstmarkt in Brugge. Ina

Boulliard Jan 17 november 2015

Een prachtig en vooral leesbaar document dat bruikbaar is in groep. Proficiat ...

Corrie Hamaker 17 november 2015

Duidelijke uitleg van hetgeen er te zien en te doen is in Brugge Bij het lezen ervan krijg je direct zin om naar Brugge te gaan

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info