Kerstmarkt Brugge: 25/11/16 t/m 01/01/2017

Kerstshopping op de kerstmarkt van Brugge

Centraal op de Grote Markt staat de grote verlichte ijspiste. Daarrond staan er chalets opgesteld met aan de ene zijde allerlei kerstartikelen en kunstvoorwerpjes. Aan de andere zijde worden je smaakpapillen op de proef gesteld met multiculturele gerechten, uiteraard ontbreekt de Glühwein niet. Op het Simon Stevinplein, een centraal plein in de drukste winkelstraat, is ook een kerstmarkt aanwezig. Vooral allerlei kerstdecoratie en winterse uitrustingen kan je hier vinden.

Locatie kerstmarkt: ​Grote Markt en Simon Stevinplein
 • Brugge 3 dagen hotel 3* incl. ontbijtbuffet

  Brugge 3 dagen hotel 3* incl. ontbijtbuffet

  Het hotel Floris Karos*** ligt op 100 meter van het bekende plein 't Zand dat de poort is tot de winkelstraten en het historisch hart van Brugge. Hotel met binnenzwembad en fitness. Verblijf incl. ontbijtbuffet.
  va. € 95 - Boek nu
Kerstmarkt Brugge
Kerstmarkt Brugge: 25/11/16 t/m 01/01/2017
 • Bezoek de kerstmarkt van Brugge
 • Er zijn ook enkele evenementen
 • Wandelroute langs de kerstmarkt
 • Download de gratis reisgids kerstmarkt Brugge
Gratis reisgids downloaden
Foto's: Fotolia.com

Wintermoments with flowers

Plaats: Site Oud Sint Jan, Brugge
Periode: 25 november t/m 29 november 2016

In een prachtig decor zijn bloemen verwerkt tot kunst. Een unieke wintersfeer werd hier gecreëerd en brengt je op ideeën om zelf je huis tijdens de feesten te versieren. Info: www.happenings.be

Shopping in Brugge

De wandelroute brengt je automatisch naar de belangrijkste winkelstraten. Dit is uiteraard de Steenstraat met zijstraat hiervan: de Mariastraat. Op de Grote Markt zal je ook in elke zijstraat heel wat winkels aantreffen.

Wandelroute Brugge: kerstmarkt, bezienswaardigheden en shopping

Met deze wandelroute brengen we je langs alle kerstmarkten, de belangrijkste bezienswaardigheden en shoppingstraten. Download gratis wandelroute en locaties kerstmarkten Brugge.Openbaar vervoer: met de trein naar Brugge is de goedkoopste manier. Bij aankomst in het treinstation van Brugge stap je gewoon langs de voorzijde naar buiten. Je bent meteen aan het IJsculpturenfestival. Als je de ringweg kruist, de Oostmeers instapt en net over het water naar rechts stapt kom je aan het Minnewater. Stap daar naar links en je komt aan nr. 11 op de wandelroutekaart. Je kan ook de busjes nemen die je tot op de Grote Markt brengen, het startpunt van onze wandelroute.

Met de auto: er is in Brugge een goed verkeersgeleidingssysteem naar de parkings in de binnenstad. De goedkoopste manier is te parkeren in het parkeergebouw naast het treinstation en dan de mogelijkheden te volgen zoals hierboven beschreven. Een duurdere parking is deze onder 't Zand en daar kan je dan te voet in de Steenstraat stappen naar de Grote Markt toe.

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Brugge

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Brugge? Plaats je beoordeling

12 juni 2016

goed uitgebalanceerd .Praktisch uitgewerkt

18 januari 2016

We zijn reeds 28 jaar weg uit Brugge en Brugge wordt kleiner en voller telkens we terugkeren. Ik was overvol van de "wintersfeer" op alle markten en heb mijn voorraad "winterwanten meegebracht naar Australie! An

16 januari 2016

We danken u voor het zenden van de documentatie Kerstmarkt in Brugge. Die had ons veel geholpen. Brugge heeft uitstraling en allure van een magnifieke oude stad.

14 januari 2016

We hebben het plan gevolgd in de late avond om zo de verlichting te kunnen bewonderen .Het is een beetje zoals in alle grote steden .Wel eens leuk om te doen .

13 januari 2016

Beste, Wij zijn met ons gezin naar de Kerstmarkt in Brugge geweest op Oudejaarsavond en zijn daar rond 18u30 toegekomen maar waren ontgoocheld omdat er vele kraampjes gesloten waren en de kinderen waren in het bijzonder ontgoocheld omdat de ijspiste reeds om 18u gesloten was en ze dus niet konden schaatsen. Wij begrijpen dat alles een beetje vroeger gesloten is op deze speciale avond maar dit zou toch duidelijker kunnen vermeld worden in de brochure. Wij hebben dan maar een beetje rondgewandeld in Brugge wat op zich ook mooi en aangenaam is natuurlijk.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info