Kerstmarkt Brugge: 24/11/17 t/m 02/01/2018

Kerstshopping op de kerstmarkt van Brugge

Centraal op de Grote Markt staat de grote verlichte ijspiste. Daarrond staan er chalets opgesteld met aan de ene zijde allerlei kerstartikelen en kunstvoorwerpjes. Aan de andere zijde worden je smaakpapillen op de proef gesteld met multiculturele gerechten, uiteraard ontbreekt de Glühwein niet. Op het Simon Stevinplein, een centraal plein in de drukste winkelstraat, is ook een kerstmarkt aanwezig. Vooral allerlei kerstdecoratie en winterse uitrustingen kan je hier vinden.

Locatie kerstmarkt: ​Grote Markt en Simon Stevinplein
 • Brugge 3 dagen hotel 3* met ontbijtbuffet

  Brugge 3 dagen hotel 3* met ontbijtbuffet

  Dit hotel ligt nabij 't Zand waar meteen ook de winkelstraten beginnen en het amper 10 minuten wandelen is tot op de Markt. Verblijf met ontbijtbuffet. Hotel met zwembad en eigen parking.
  va. € 85 - Boek nu
Kerstmarkt Brugge
Kerstmarkt Brugge: 24/11/17 t/m 02/01/2018
 • Bezoek de kerstmarkten van Brugge
 • Geniet van de ijspiste op de Grote Markt
 • Onze centrumwandeling (gratis) komt langs de kerstmarkten
 • Download de gratis reisgids Brugge
 • Een extra wandelroute, de Poortenwandeling, voor maar € 5 met extra informatie en onbekende plekjes
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 5
Foto's: Fotolia.com

Wintermoments with flowers

Plaats: Site Oud Sint Jan, Brugge
Periode: 24 november t/m 28 november 2017

In een prachtig decor zijn bloemen verwerkt tot kunst. Een unieke wintersfeer werd hier gecreëerd en brengt je op ideeën om zelf je huis tijdens de feesten te versieren. Info: www.happenings.be

Shopping in Brugge

De wandelroute brengt je automatisch naar de belangrijkste winkelstraten. Dit is uiteraard de Steenstraat met zijstraat hiervan: de Mariastraat. Op de Grote Markt zal je ook in elke zijstraat heel wat winkels aantreffen.

Wandelroute Brugge: kerstmarkt, bezienswaardigheden en shopping

Met deze wandelroute brengen we je langs alle kerstmarkten, de belangrijkste bezienswaardigheden en shoppingstraten. Download gratis wandelroute en locaties kerstmarkten Brugge.Openbaar vervoer: met de trein naar Brugge is de goedkoopste manier. Bij aankomst in het treinstation van Brugge stap je gewoon langs de voorzijde naar buiten. Je bent meteen aan het IJsculpturenfestival. Als je de ringweg kruist, de Oostmeers instapt en net over het water naar rechts stapt kom je aan het Minnewater. Stap daar naar links en je komt aan nr. 11 op de wandelroutekaart. Je kan ook de busjes nemen die je tot op de Grote Markt brengen, het startpunt van onze wandelroute.

Met de auto: er is in Brugge een goed verkeersgeleidingssysteem naar de parkings in de binnenstad. De goedkoopste manier is te parkeren in het parkeergebouw naast het treinstation en dan de mogelijkheden te volgen zoals hierboven beschreven. Een duurdere parking is deze onder 't Zand en daar kan je dan te voet in de Steenstraat stappen naar de Grote Markt toe.

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Brugge

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Brugge? Plaats je beoordeling

Tour

10 januari 2017

Zeer goed georganiseerd Vlot bereikbaar openbaar vervoer

Tour

7 januari 2017

Duidelijke route, Brugge is altijd mooi. De kerstmarkt viel wel erg tegen, weinig sfeer, teveel dezelfde kraampjes.

Tour

3 januari 2017

We hebben de wandeling 31 december gemaakt. Was heel leerrijk met perfecte gids in de hand. Sfeer in Brugge was heel feeëriek en gezellig. Nadien de nacht ingegaan op 't Zand en genoten van het vuurwerk gehuldigd in een mystieke nevel. Brugge, ... we komen zeker terug.

Tour

3 januari 2017

Leuke wandeling :-)

Tour

29 december 2016

Ik kom graag naar Brugge, de prachtige markt, de leuke straatjes met de mooie huizen, de gezellige winkelstraten , het prachtige begijnhof, het minnewater, alles is er top.....

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info