Kerstmarkt Koblenz: 18/11 t/m 22/12/2016

Kerstshopping op de kerstmarkt van Koblenz

De kerstmarkt van Koblenz bestaat uit meer dan 100 standen naast andere animaties zoals een paardenmolen, koetstochten, ijspiste, kerstconcerten en uiteraard de grote kerstboom. De kerststanden staan opgesteld in de oude stad en vormen bijna een lusvorm. Je vindt ze op de volgende pleinen: Münzplatz, Am Plan, Jesuitenplatz, Willi-Hörter-Platz, Vorplatz Liebfrauenkirche en op de Zentralplatz. Als je onze stadswandeling volgt kom je wel automatisch tot bij die pleinen of loop je er heel dichtbij. De openingsuren zijn van maandag tot donderdag van 10 tot 20 uur. Op vrijdag en zaterdag van 10 tot 21 uur. Op zondag van 11 tot 20 uur.

Locatie kerstmarkten: in de oude stad, start bij de Münzplatz en je komt vanzelf bij de anderen, ze vormen bijna een lint.

Wandelroute Koblenz: kerstmarkt, bezienswaardigheden en shopping

Met deze wandelroute brengen we je langs alle kerstmarkten, de belangrijkste bezienswaardigheden en shoppingstraten van Koblenz.

Gratis reisgids?

Gratis reisgids downloaden

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Koblenz

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Koblenz? Plaats je beoordeling

Tour

2 januari 2017

Mooie wandeling langs de bezienswaardigheden. Een aanrader!

Tour

21 december 2016

Zeer bruikbaar document om met de familie op stap te gaan . Fijn werk doen jullie.

Tour

20 december 2016

Reisgids was zeer welkom ,hebben een mooie wandeling langs verschillende kerstmarkten gevonden . Echt een aanrader voor wie Koblenz niet kent!

Tour

30 november 2016

Mooie wandeling doorheen het stadsgedeelte van Koblenz, we hadden het geluk de kerstmarkten (6 locaties) aan te treffen. Een tip voor wie van authentieke bierhuizen houdt : alles brauhaus in de Braugasse.

Tour

24 november 2016

heel overzichtelijk / misschien ets meer info vermelden over de winkelstraten (authentieke winkeltjes / befaamde restaurantjes )

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info