Kerstmarkt Luik 2016: 25/11 t/m 30/12/2016

Kerstshopping op de kerstmarkt van Luik

Een échte aanrader. De 190 verlichte en kleurige chalets in het hartje van Luik bieden de bezoekers 1001 feestproducten: ambachtelijke voorwerpen, versieringen voor de kerstboom en de feesttafel, geschenkideetjes, ... en dit alles in een erg gezellige sfeer.

Locatie kerstmarkt: Place Saint-Lambert en Place du Marché
  •  
Kerstmarkt Luik
Kerstmarkt Luik 2016: 25/11 t/m 30/12/2016
  • 190 chalets in hartje Luik
  • La Batte op zondag is een aanrader
  • Mis niets met onze wandelroute
  • Gratis reisgids kerstmarkt Luik
Gratis reisgids downloaden
Foto's: Fotolia.com

Tip: mis de zondagvoormiddag niet! Dan is er een prachtige en drukbezochte veelkleurige markt, La Batte, langs de oevers van de Maas. Ze komen van ver om deze markt te bezoeken. Kom het best rond 9 uur 's morgens dan is er nog parkeergelegenheid. De kerstmarkt is in het weekend ook al om 10 uur geopend. Je zal merken dat de zondag veel te kort is.

Shopping in Luik

De wandelroute brengt je langs en door de belangrijkste winkelstraten en -buurten. Op de Place Saint-Lambert zal je al een paar grote warenhuizen aantreffen. Tussen dit plein en de kathedraal is een grote autovrije winkelzone.

Wandelroute Luik: kerstmarkt, bezienswaardigheden en shopping

Met deze wandelroute brengen we je langs alle kerstmarkten, de belangrijkste bezienswaardigheden en shoppingstraten.Openbaar vervoer: met de trein naar Luik: stap uit in 'Liège, Gare du Palais'. De wandelroute komt er langs en is op een boogscheut gelegen van Place Saint-Lambert.

Met de auto: er is een ondergrondse betalende parking op de Place Saint-Lambert. Volg steeds de pijlen naar het centrum en u komt automatisch op dit groot plein terecht. Vanuit alle toegangswegen zijn er ook inritten naar deze parkeergarage. Kom je van over de Maas het centrum ingereden dan is de toegang op het plein zelf en die aanduiding is vrij klein.

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Luik

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Luik? Plaats je beoordeling

Tour

2 december 2016

Ondanks het vervelende weer een leuk stuk gewandeld door Luik. De sfeer is best leuk. Maar de kerstmarkt is eerder een proeverij van dranken dan een kerstmarkt in onze zin van het woord. Niet de moeite om vanuit NL aan te reizen.

Tour

17 november 2016

Duidelijke gids om Luik te verkennen en Kerstsfeer te proeven.

Tour

17 oktober 2016

Dit is voor de eerste maal dat ik een reisgids kon raadplegen, kort maar duidelijk. De wandeling is probleemloos te volgen en brengt je toch naar de "niet te missen" pareltjes. Top , top , top. Ik ga die nog vaak gebruiken ben al andere reisgidsen van jullie aan het verzamelen om te kunnen gebruiken.

Tour

2 maart 2016

Luik is een zeer boeiende ,veelzijdige stad met boeiende kerstmarkt en kerstwandeling. Proficiat!

Tour

25 januari 2016

Dit was een route die perfect was, alle mooie straten dank deze route kunnen ontdekken.

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info