Kerstmarkt Luik 2017: 24/11 t/m 30/12/2017

Kerstshopping op de kerstmarkt van Luik

Een échte aanrader. De 190 verlichte en kleurige chalets in het hartje van Luik bieden de bezoekers 1001 feestproducten: ambachtelijke voorwerpen, versieringen voor de kerstboom en de feesttafel, geschenkideetjes, ... en dit alles in een erg gezellige sfeer.

Locatie kerstmarkt: Place Saint-Lambert en Place du Marché
  •  
Kerstmarkt Luik
Kerstmarkt Luik 2017: 24/11 t/m 30/12/2017
  • 190 chalets in hartje Luik
  • La Batte op zondag is een aanrader
  • Mis niets met onze wandelroute
  • Gratis reisgids kerstmarkt Luik
Gratis reisgids downloaden
Foto's: Fotolia.com

Tip: mis de zondagvoormiddag niet! Dan is er een prachtige en drukbezochte veelkleurige markt, La Batte, langs de oevers van de Maas. Ze komen van ver om deze markt te bezoeken. Kom het best rond 9 uur 's morgens dan is er nog parkeergelegenheid. De kerstmarkt is in het weekend ook al om 10 uur geopend. Je zal merken dat de zondag veel te kort is.

Shopping in Luik

De wandelroute brengt je langs en door de belangrijkste winkelstraten en -buurten. Op de Place Saint-Lambert zal je al een paar grote warenhuizen aantreffen. Tussen dit plein en de kathedraal is een grote autovrije winkelzone.

Wandelroute Luik: kerstmarkt, bezienswaardigheden en shopping

Met deze wandelroute brengen we je langs alle kerstmarkten, de belangrijkste bezienswaardigheden en shoppingstraten.Openbaar vervoer: met de trein naar Luik: stap uit in 'Liège, Gare du Palais'. De wandelroute komt er langs en is op een boogscheut gelegen van Place Saint-Lambert.

Met de auto: er is een ondergrondse betalende parking op de Place Saint-Lambert. Volg steeds de pijlen naar het centrum en u komt automatisch op dit groot plein terecht. Vanuit alle toegangswegen zijn er ook inritten naar deze parkeergarage. Kom je van over de Maas het centrum ingereden dan is de toegang op het plein zelf en die aanduiding is vrij klein.

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Luik

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Luik? Plaats je beoordeling

Tour

19 oktober 2017

Overzichtelijk en informatief. Meer heb je niet nodig.

Tour

17 oktober 2017

Kerstmarkt gaat pas in november van start, maar Luik is een stad met veel verrassingen.

Tour

17 oktober 2017

Beste redactie, Ga pas met een groep van 50 collega's op 15 december naar de kerstmarkt, maar hebben met het doornemen van alle mogelijkheden nu al ontzettend veel plezier met het plannen van de dag. Zonder jullie informatie zouden we gewoon wat hebben rondgelopen en ergens neergevallen. Met de wandelroute die ons Luik in al zijn glorie laat zien en de beschrijving van de kerstmarkt beloofd 2017 een geweldig leuk en informatieve dag te worden. Dank voor alle info, duidelijk en compleet. Wens ook een ieder bij Europa reizen een geweldig mooie kerstperiode toe en alle goeds voor een reislustig 2018. Groet u allen, Wim van Oort, Tiel Holland

Tour

11 januari 2017

Zalig , voorbereiding vanuit je zetel. Opzoeken moet je niet enkel aanduiden wat je zeker niet wil missen. Dan zeker niet te missen het *.gpx bestand even verplaatsen naar mijn montana gps en de dag kan niet meer stuk . Bedankt Dominique & Alice

Tour

10 januari 2017

Prima beschrijving, routes zijn zeer duidelijk beschreven en goed te doen. Leuke en lekkere kerstmarkt.

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info