Kerstmarkten Nederland 2016: 18/11 t/m 01/01/2017

Kerstshopping op de kerstmarkten van Nederland

Kerstmarkt Maastricht

Kerstmarkt op het Vrijthof in Maastricht. Van 02/12/16 tot en met 01/01/17. Op het Vrijthof staan houten kraampjes met lekkernijen als oliebollen en gluhwein. Ook de nieuwste trends op het gebied van kerstboomversieringen kunnen hier worden aangeschaft. Op het Vrijthof kun je tijdens de kerstmarkt schaatsen op een ijsbaan van maar liefst 1000 m². In 60 meter hoge reuzenrad krijg je een mooi zicht op de stad. Lees er alles over op onze pagina 'Magisch Maastricht'. 

 • Lanaken 3 dagen hotel 4* incl. ontbijt

  Lanaken 3 dagen hotel 4* incl. 1x diner

  Hotel Eurotel **** in Lanaken ligt ideaal voor een shoppingtrip of wandel- en fietsvakantie. De autovrije winkelstraten van Maastricht op 7 km. Het grote outletcentrum Maasmechelen Village op 16 km, de grotten van Valkenburg op 17 km.
  va. € 132 - Boek nu

Kerstmarkten in de grotten van Valkenburg

In de Gemeentegrot van Valkenburg staan gezellige marktkramen met cadeau- en kerstartikelen opgesteld in de sfeervol versierde en met kaarsen verlichte gangen en spelonken. Een tweede kerstmarkt is er in de Fluweelengrot. Het is er gezellig door de sfeervolle verlichting en de aangename temperatuur. Tijdens de weekends is het steeds zeer druk, een bezoek tijdens de week is het veel aangenamer. Wees erbij van 18 november 2016 tot 23 december 2016. Lees er alles over op onze speciale pagina 'Kerst in Valkenburg'.

Amsterdam Light Festival 01/12/16 – 22/01/17

Vanaf 1 december 2016 licht Amsterdam op tijdens het vijfde Amsterdam Light Festival. Een cultureel festival van licht en water dat de pracht van de historische stad letterlijk in de schijnwerpers zet. In het centrum van Amsterdam zijn lichtsculpturen van hedendaagse (internationale) kunstenaars te bewonderen. De openbare ruimte, gebouwen en bruggen zijn feeëriek of juist kunstzinnig aangelicht. Er is een verlichte wandelroute: Illuminade. Van 15 december tot 8 januari 2017 kan je langs een parcours met lichtkunstobjecten.

Info: www.amsterdamlightfestival.com

Country & Christmas Fair 2016

Van 23 t/m 27 november 2016

Unieke kerstsfeer met Kasteel De Haar (nabij Utrecht) als betoverend decor op deze toonaangevende Lifestyle Fair met ruim 200 exclusieve stands.

Info: www.countrychristmasfair.nl

Dordrecht - Kerstmarkt

Van 16, 17 en 18 december 2016

Een 2.5 km lange kerstmarkt met animatie in het historische centrum van Dordrecht is. Dit is een van de grootste en gezelligste van Nederland en op een boogscheut van de Belgische grens gelegen.

Info: www.kerstmarktdordrecht.nl

Dickens Festival – Deventer

17 en 18 december 2016

De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in Deventer op zaterdag 17 en zondag 18 december van 11-17 u. In het historische Bergkwartier komen ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot dronkaards, van kantoorklerken tot deftige lieden. De toegang is gratis.

Info: www.dickensfestijn.nl

Winteropening Efteling

Het is een traditie geworden dat de Efteling zijn deuren opent in de winter. Door het grote succes is de Winter Efteling open van 14/11/16 t/m 31/01/17.. Info: www.efteling.com/winterefteling

 • Alle hotels en promoties voor Amsterdam

  Alle hotels en promoties voor Amsterdam

  Promoties Amsterdam in het hartje van de stad of aan de rand met snelle verbinding naar het centrum. Na de reservatie kunnen we nog een Thalys Brussel-Amsterdam h/t als optie toevoegen.
  va. € 42 - Boek nu

Reviews en beoordelingen Kerstmarkten Nederland

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkten Nederland? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info