Rondreizen Portugal

Er is geen betere manier om Portugal te leren kennen dan met een rondreis.

Wat is er nu leuker dan tijdens één vakantie meerdere plekken in Portugal te kunnen verkennen? Als je kiest voor een rondreis Portugal weet je zeker dat je optimaal kunt genieten van alles wat de omgeving je te bieden heeft.

 • Centraal-Portugal 8-daagse rondreis fly & drive

  Centraal-Portugal 8-daagse rondreis fly & drive

  Je doet 3 totaal verschillende locaties aan: beroemde plaatsen dichtbij de kust zoals Coïmbra, vervolgens reis je richting Spaanse grens en daarna keer  je terug zuidelijker met Tomar als centraal punt. Hotels met ontbijt, vlucht h/t en huurauto inbegrepen.
  va. € 599 - Boek nu
 • Noord-Portugal en Dourovallei 8-daagse fly&drive

  Noord-Portugal en Dourovallei 8-daagse fly&drive in 4* designhotels

  Start van deze rondreis is Porto, daarna verblijf je in de Dourovallei om vervolgens naar het noorden van Portugal te reizen. In deze fly & drive is de vlucht inbegrepen alsook huurwagen en ontbijtbuffet. Ook inbegrepen: wijnarrangement met wijndegustaties, lunch en diner. 
  va.€ 689 - Boek nu
 • Noord- en Centraal Portugal 8 dagen fly & drive

  Noord- en Centraal Portugal 8 dagen fly & drive

  8-daagse fly & drive in pareltjes van hotels. Eerste adresje ligt op een half uur rijden van Porto: Guimarães, Braga en Amarante zijn mogelijke uitstappen. Vervolgens 3 nachten nabij Coimbra in een 5* hotel: je eigen huisje met tuin. Inclusief ontbijtbuffet, vlucht h/t en huurwagen.
  va. € 695 - Boek nu
 • Alentejo en Lissabon 9 dagen fly & drive

  Alentejo en Lissabon 9 d. fly & drive

  Je verblijft op twee verschillende locaties: in Noord-Alentejo en in het zuidelijk deel van Lissabon. Telkens selecteerden we authentieke hotelletjes, voorzien van alle comfort. Inbegrepen: ontbijtbuffet, vlucht h/t en huurwagen (8x24u.).
  va.€ 549 - Boek nu
 • Noord- en Centraal-Portugal 11 dagen fly&drive

  Noord-Portugal wellnesshotels 11 dagen fly&drive

  Met deze rondreis verblijf je eerst centraal ten zuiden van de Douro, vervolgens reis je noordelijker en eindig je in Viana do Castelo. Telkens verblijf je in 4* wellnesshotels waarvan het laatste gloednieuw is en in 2017 pas de deuren opent. Inlcusief ontbijtbuffet, huurwagen en vlucht h/t.
  va. € 799 - Boek nu
 • Rondreis van Porto tot Lissabon, 14-daagse fly&drive

  Rondreis van Porto tot Lissabon, 14-daagse fly&drive

  Je start met een verblijf in Porto en eindigt in een hotel ten zuiden van Lissabon. Daartussen verken je Centraal-Portugal. Inclusief 13 overnachtingen in 4* hotels met ontbijtbuffet, huurwagen 13x 24u. en vlucht h/t.
  va. € 949 - Boek nu
 • Portugal '4 magische regio's' 15-daagse fly&drive

  Portugal '4 magische regio's' 15-daagse fly&drive

  Met deze rondreis Portugal start je aan de Dourovallei, vervolgens gaat het naar Centraal-Portugal, de regio Zuid-Lissabon en eindigen doe je aan de Algarve (Lagos). Inclusief overnachtingen in hotels 4* met ontbijt, huurwagen en vlucht h/t, 3x diner, 1x picknick en nog vele extra's.
  va.€ 1495 - Boek nu

Of je nu wilt winkelen,cultuur wilt snuiven, lekker wilt eten en drinken of toch liever voor een actieve vakantie met volop wandelingen en fietstochten gaat, Euroreizen heeft de rondreis Portugal voor jou. En het mooiste is: we regelen alles voor je.

Als je kiest voor een geheel verzorgde rondreis Portugal bij Euroreizen weet je zeker dat je een zorgeloze vakantie tegemoet gaat. In het standaard rondreispakket zitten sowieso de vlucht, een aantal overnachtingen in minstens twee verschillende tophotels, elke dag een ontbijt, een gratis digitale reisgids, een uitstekende huurauto, en afhankelijk van de gekozen reis een excursie, diners en welkomstdrankjes en een analoge reisgids inbegrepen. Kortom, aan alles is gedacht.

Het enige wat jij hoeft te doen, is te kiezen welke rondreis Portugal het beste bij jou past. In ons uitgebreide aanbod rondreizen in Portugal zit gegarandeerd iets voor jou bij. Omdat alles van tevoren geregeld is, is een rondreis Portugal de ideale manier om nieuwe ervaringen op te doen en toch het zorgeloze en ontspannen vakantiegevoel te behouden.

Euroreizen heeft de mooiste en beste hotels speciaal geselecteerd om zo de ideale rondreis door Portugal samen te stellen. Met een rondreis Portugal zie je meer van de omgeving en heb je dus meer waar voor je geld. Het is tenslotte zonde om tijdens je reis slechts een klein deel van je bestemming te zien, terwijl de omgeving zoveel meer te bieden heeft. Boek nu een rondreis Portugal bij Euroreizen en geniet optimaal van een avontuurlijke vakantie!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info