Fietsen en wandelen in Tervuren

Fietsen en wandelen in Tervuren

Toerisme Tervuren organiseert in augustus een paar geleide wandelingen en fietstochten. Iedereen kan er individueel op inschrijven.

Heksenwandeling op woensdag 2 augustus

Oproep aan alle heksen! Kom naar de heksenwandeling op 2 augustus. Vergeet zeker je magische hoed of speciaal heksenkleed niet. Vertrek om 14u aan vrijetijdscentrum De Warandepoort.
Deelname: €1 per persoon
Info en reservatie: toerisme@tervuren.be of 02/766 53 40

Druivenfietstocht op zondag 6 augustus

Ontdek de glooiende Druivenstreek al fietsend van Duisburg naar Overijse en Maleizen met bezoek aan een authentieke serristenwoning.  Via Ten Trappen fiets je terug naar Duisburg om de druivenserre van “De Voarenberg” te bezoeken. Afsluiten doen we met een proeverij van lekkere streekproducten. Een fiets huren is mogelijk. Vertrek om 14u aan de Voarenberg in Duisburg.
Deelname: €6 per persoon (incl. hapje en tapje)
Info en reservatie: toerisme@tervuren.be of 02/766 53 40

Architectuurwandeling op zondag 20 augustus

Onder het bouwkundig erfgoed van Tervuren valt heel wat te vertellen. Onder begeleiding van een deskundige gids ontdek je enkele architecturale pareltjes. Vertrek om 14u op het markplein in Tervuren.
Deelname: €1 per persoon
Info en reservatie: toerisme@tervuren.be of 02/766 53 40

Groene luswandeling zonder gids

Op onze andere website, Reisroutes.be, vind je een groene luswandeling van 11 km rond Tervuren. Deze is niet begeleid. Onze pdf-gids die je gratis kan downloaden zal je begeleiden. Klik hier om te downloaden.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info