Win een huur strandcabine in Koksijde

Win een huur strandcabine in Koksijde

De kustgemeente Koksijde-Oostduinkerke komt wel met een heel aantrekkelijke actie op de proppen. Nog tot uiterlijk 31 mei 2017 heb je de tijd om een foto door te sturen. Voor de makers van twee foto’s die de meeste likes weten te verzamelen, wacht een origineel cadeau:  een maand lang tijdens de komende zomervakantie een strandcabine mogen gebruiken in Koksijde-Oostduinkerke, volledig gratis.

Bedenk een leuke, originele foto met de kust als onderwerp. Rep je naar het ‘zeetje’,  het liefst misschien vanuit Koksijde-Oostduinkerke? Stuur die foto door naar strandcabine@koksijde.be.   Je kan dat doen tot uiterlijk 31 mei 2017. Op de Facebook pagina van Koksijde-Oostduinkerke  komen alle ingestuurde foto’s te staan van 1 tot 15 juni 2017. Twee personen die met hun foto de meeste likes krijgen, worden de winnaars. Zij krijgen een maand lang in Koksijde-Oostduinkerke volledig gratis een strandcabine ter beschikking.

Niet aarzelen als je deze originele actie wil meedoen. Een foto nemen (op het strand, in de zee, op een strandcabine, …), doorsturen en … afwachten. Wie weet geniet jij in juli of augustus van het gratis gebruik van een strandcabine in Koksijde-Oostduinkerke.

P.S. Vergeet niet in de mail je naam, stad en telefoonnummer te vermelden.
Meer info: www.visitkoksijde.be/strandcabine

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info