Nederland: citytrip, weekendje of korte vakantie

 • Rotterdam 3 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet-22%

  Rotterdam 3 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

  va. € 89 -

  Het Bilderberg Parkhotel Rotterdam **** is rustig gelegen aan de groene Westersingel.Het hotel heeft een bar en restaurant. Verblijf inclusief ontbijtbuffet.
 • Beach Hotel de Vigilante ****-22%

  Friesland 3 dagen hotel 4* incl. 1 diner

  va. € 95 -

  Het Beach Hotel de Vigilante **** heeft 55 nieuwe kamers en 31 gerenoveerde kamers.Het hotel verhuurt ook fietsen. Wie zijn surfmateriaal bijheeft kan dit opbergen in het hotel.
 • Noord-Brabant 3 dagen hotel 4*

  Noord-Brabant 3 dagen hotel 4*

  va. € 135 -

  Hotel Landgoed De Rosep**** krijgt van onze klanten een zeer hoge kwotering van 9/10 voor zijn kwaliteit, vriendelijkheid en ligging. Verblijf inclusief ontbijtbuffet. Er is fietsverhuur en een uitstekende wellness met gratis toegang.
 • Princess Hotel Epe ****

  Gelderland 3 dagen hotel 4* fietsvakantie

  va. € 89 -

  Princess Hotel Epe **** in Gelderland geniet een uitstekende reputatie als verwenhotel.Je logeert hier in een uniek rustig en groen kader, middenin de Veluwse bossen. In deze promo zit een lunchpakket, 2x ontbijtbuffet en 1 dag fietshuur incl. fietsroutes.

 • Zeeland 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

  Zeeland 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

  va. € 127 -

  Hostellerie Schuddebeurs*** krijgt van onze klanten een superhoge score van 9,4/10. Schuddebeurs ligt ten noorden van Zierikzee en dus ideaal om de regio Zeeland te verkennen. Inclusief ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner met aperitief.
 • Overijssel 4 dagen hotel 3* incl. 2 diners

  Overijssel 4 dagen hotel 3* incl. 2 diners

  va. € 149 -

  Het hotel ligt in een groene oase omgeven door wandel- en fietspaden in de provincie Overijssel. De bekendste dichtbije stad is Zwolle (26 km). Er is een oplaadpunt voor e-bikes en fietsenstalling. Gratis WiFi op de kamer. Inclusief ontbijtbuffet en 2x diner.
 • 5 dagen Schiermonikoog hotel 4*

  5 dagen Schiermonikoog hotel 4*

  va. € 219 -

  Wandelen of fietsen, er zijn heel wat mogelijkheden op het Waddeneiland Schiermonnikoog. Fietshuur is mogelijk in het hotel. Arrangement inclusief ontbijtbuffet, 2x diner, 1x koffie met gebak, een fles wijn op de kamer en een fietskaart.
 • Hotel Graaf Bernstorff ****

  Wadden Schiermonnikoog 3 dagen fietsen

  va. € 129 -

  Op Schiermonnikoog heerst het échte eilandgevoel want je komt er enkel met de veerboot. Dus heerlijk ongestoord trappen en eindeloos genieten van de fiets in de natuur. Verblijf in hotel met ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner, fietshuur voor 3 dagen eveneens inbegrepen. 

 • Rotterdam 4 dagen 4* hotel

  Rotterdam 4 dagen hotel 4* incl. extra's

  va. € 229 -

  Het Bilderberg Parkhotel Rotterdam **** is rustig gelegen aan de groene Westersingel.Het hotel heeft een bar en restaurant. Verblijf inclusief ontbijtbuffet, een driegangendiner, ticket Euromast en havenrondvaart..
 • Achterhoek fietsvakantie 5 dagen

  Achterhoek fietsvakantie 5 dagen

  va. € 359 -

  Deze fietsvakantie in de Achterhoek geeft je de kans om op een gezonde sportieve manier deze streek te leren kennen. Geniet van de ongekende rust en het vele groen. Download onze reisgids voor uitgebreide informatie en fietsroutes. 

 • Gelderland fietsvakantie 5 dagen regio Veluwe

  Gelderland fietsvakantie 5 dagen

  va. € 315 -

  Ontdek Gelderland en de Veluwe al fietsend langs de natuur. In elk hotel kan na de inspanningen heerlijk relaxen in het zwembad en/of sauna, bubbelbad, fitness.

 • Hampshire Hotel - 's Gravenhof Zutphen ****

  Achterhoek 3 dagen in hotel 4*

  va. € 155 -

  Hotel 's Gravenhof Zutphen **** ligt pal in het historische centrum van Zutphen. Een monumentaal pand met hedendaags comfort.

 • Hotel Bilderberg Klein Zwitserland ****

  Gelderland - Veluwe 3 of 4 dagen in hotel 4*

  va. € 139 -

  Hotel Bilderberg Klein Zwitserland **** ligt in hartje Gelderland nabij Arnhem. Arrangement met ontbijtbuffet, 1x een 3-gangendiner, 1x een lunchpakket en het gebruik van wandel- en fietsroutes. Optie: fietshuur.

 • Princess Hotel Epe ****

  Gelderland - Veluwe 3 dagen in hotel 4*

  va. € 125 -

  Princess Hotel Epe **** in Gelderland geniet een uitstekende reputatie als verwenhotel, gelegen middenin de Veluwse bossen. Pakket inclusief  half pension.