• Fietsen en wandelen in Noord-Brabant

  Fietsen en wandelen in Noord-Brabant

  va. € 99 -

  Je verblijft tussen Breda en Bergen-op-Zoom, de streek van van Gogh en de beroemde basiliek van Oudenbosch. In het pakket zit een drankje met streektapas, een fietsroute en 2 wandelroutes met bezoeken inbegrepen. 
 • Limburg fietsvakantie 4 dagen ##prijs##

  Limburg fietsvakantie 4 dagen

  va. € 299 -

  Met eigen fiets of gehuurde fiets (optie) verken je de fietsregio bij uitstek, Belgisch Limburg. Er is bagagevervoer voorzien tussen de hotels in Genk, Tongeren en Lanaken. Verblijf in de hotels in half pension.

 • Monschau 3 dagen met mountainbike

  Monschau 3 dagen met mountainbike

  va. € 148 -

  Het bekende 4* hotel Carat Das Vitalhotel ligt centraal in Monschau en meteen ook in een prachtig stukje van de Noordeifel. Je verblijft er in half pension inclusief één dag huur van een mountainbike met fietsroutes. 25% korting op wellnessbehandelingen. 
 • Rotterdam 3 dagen hotel 3* centrale ligging

  Rotterdam 3 dagen hotel 3* met fietshuur

  va. € 119 -

  Het Hotel van Walsum *** ligt zeer centraal in Rotterdam, nabij het museumkwartier en op korte loopafstand van de vele winkels. En toch ligt het zeer rustig. Verblijf met ontbijtbuffet en inclusief 2 dagen gebruik van fietsen.
 • Achterhoek fietsvakantie 5 dagen

  Achterhoek fietsvakantie 5 dagen

  va. € 385 -

  Deze fietsvakantie in de Achterhoek geeft je de kans om op een gezonde sportieve manier deze streek te leren kennen. Geniet van de ongekende rust en het vele groen. Download onze reisgids voor uitgebreide informatie en fietsroutes. 

 • Fietsrondreis Historisch Alentejo (7 dagen)

  Fietsrondreis Historisch Alentejo (7 dagen)

  va. € 1069 -

  Je verblijft telkens 2 nachten in 3 verschillende hotels (4* en 5*) met ontbijtbuffet (half pension als optie). Je beschikt over een hybridefiets (e-bike als optie). Transfert van luchthaven naar 1ste hotel en terug naar luchthaven vanaf 3de hotel is inbegrepen. Ook bagagetransfert tss. hotels. Optie: vluchten, prijs op aanvraag.
 • 8-daagse fietsreis (fly&drive) Noord-Portugal

  8-daagse fietsreis (fly & drive) Noord-Portugal

  va. € 979 -

  Je wil Noord-Portugal eens op een andere manier beleven? Dan kan dit via een unieke fietsrondreis. Je vliegt op Porto, we brengen je met de taxi naar het eerste hotel en weg ben je. Je logeert in 3 hotels en telkens is er bagagetransport. Op het einde van de reis brengen we je terug met de taxi naar de luchthaven.
 • Noord-Brabant 3 dagen hotel 4*

  Noord-Brabant 3 dagen hotel 4*

  va. € 139 -

  Hotel Landgoed De Rosep**** krijgt van onze klanten een zeer hoge kwotering van 9/10 voor zijn kwaliteit, vriendelijkheid en ligging. Verblijf inclusief ontbijtbuffet. Er is fietsverhuur en een uitstekende wellness met gratis toegang.
 • Vlaamse Ardennen 3 dagen in 2* hotel

  Vlaamse Ardennen 3 dagen in 2* hotel

  va. € 185 -

  Hotel Country Lodge Moriaanshoofd ligt in Mullem, Oudenaarde, aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Je geniet er van een ruim aanbod aan wandel- en fietsmogelijkheden. Inclusief half pension, ticket voor het wielermuseum en het gebruik van een stappenteller.