Genieten en wellness promoties

 • Hotel La Source des Sens 4* inclusief ontbijtbuffet

  Vogezen-Noord 4 dagen in hotel 4*

  va. € 165 -

  Ben je op zoek naar een totaalbeleving? Dan ben je hier aan het juiste adres. De imposante spa biedt onder meer een binnen- en buitenzwembad, sauna's, hamams, lichttherapie, een ijsgrot en zoutgrot. Ontdek nu dit arrangement.

 • Elzas, Ribeauvillé 4 dagen in 4* resort-33%

  Elzas, Ribeauvillé 4 dagen in 4* resort

  va. € 225 -

  Een uniek verblijf in de Elzas, aan de rand van het prachtige stadje Ribeauvillé. Verblijf in het Resort Barrière Ribeauvillé **** met een groot wellnesscentrum (3600 m²). Prachtig hotel en zeer gevarieerd restaurant. Wie een gokje wil wagen kan dit in het Casino ernaast.
 • Bio- und Wellnesshotel Alpenblick**** incl. vol pension

  Zwarte Woud 3 dagen 4* wellnesshotel

  va. € 289 -

  Arrangement incl. vol pension en extra's. Op 1000 meter hoogte ligt het dorpje Höchenschwand met in het centrum het Bio- und Wellnesshotel Alpenblick****. Ontdek nu het volledige pakket in het hoge Zwarte Woud. 

 • Auvergne 7 dagen in hotel*** half pension

  Auvergne 7 dagen in hotel*** half pension

  va. € 475 -

  Hotel Clos des Gentianes*** is een landelijk gelegen familiehotel in de Zuidelijke Auvergne.Vroeg boeken is de boodschap want er zijn slechts 10 kamers beschikbaar. Arrangement 7 dagen in half pension met als diner steeds een 5-gangenmenu.
 • Wellnesshotel Auerhahn Schluchsee **** incl. vol pension

  Zwarte Woud 4 dagen 4* wellnesshotel

  va. € 555 -

  Prachtige kamers, heel lekker eten en een uitgebreide wellness zorgen voor een unieke vakantie. Een vakantie om te genieten ter plaatse met zijn uitgebreide wellness en gevarieerde vol pensionformule.