Zomervakanties 2017 promoties

 • 8-daagse fietsreis (fly&drive) Noord-Portugal

  8-daagse fietsreis (fly & drive) Noord-Portugal

  va. € 979 -

  Je wil Noord-Portugal eens op een andere manier beleven? Dan kan dit via een unieke fietsrondreis. Je vliegt op Porto, we brengen je met de taxi naar het eerste hotel en weg ben je. Je logeert in 3 hotels en telkens is er bagagetransport. Op het einde van de reis brengen we je terug met de taxi naar de luchthaven.
 • Hotel La Vela *** aan meer van Trasimeno-20%

  Umbrië - Toscane 8 dagen in hotel***

  va. € 199 -

  Hotel La Vela *** ligt in de glooiende heuvels van het mooie Umbrië aan het Lago Trasimeno, één van de grootste meren in Italië. Inclusief ontbijtbuffet.
 • Hotel Borgo Pantano ****

  Sicilië 8 dagen in populair hotel 4* incl. vlucht

  va. € 659 -

  Hotel Borgo Pantano **** in Siracusa heeft een fenomenale ligging op de oostelijke zijde van Sicilië. Promotie inclusief vlucht h/t Brussel-Catania en ontbijtbuffet.
 • Hotel São Felix Hillside and Nature ****

  Noord-Portugal 8 dagen in hotel 4* incl. vlucht

  va. € 339 -

  Hotel São Felix Hillside and Nature **** biedt rustgevende panorama's met zicht op zee en de groene omgeving. Inclusief vlucht h/t, ontbijtbuffet en 1 diner. 

 • Alle promoties Centraal-Portugal 4 tot 9 dagen

  Alle promoties Centraal-Portugal 3 tot 8 dagen

  va. € 99 -

  Laat je verrassen door twee rondreizen als fly&drive (met vlucht en huurwagen) of met eigen wagen. Een 4- of 5-daagse promotie in bijzondere hotels zoals een Quinta. Ook promoties met vele extra's zoals excursies.
 • Alle promoties Noord-Portugal 3 tot 9 dagen

  Alle promoties Noord-Portugal 3 tot 8 dagen

  va. € 125 -

  Een ruime keuze met o.m. een rondreis fly&drive, verblijven in half pension, aan zee of in het binnenland. Ook met wellness en bijhorende behandelingen. Laat je verrassen door inbegrepen lokale bezoeken. 
 • Steden combineren incl. transferten

  Steden combineren incl. transferten

  va. € 249 -

  Meerdere steden bezoeken tijdens je citytrip? Twee steden in één citytrip inclusief transfer tot 6- of 8-daagse reis. Bij elke reis kunnen we als optie ook de vliegtickets toevoegen. Minder of meer dagen? Geen probleem, een mailtje en wij bezorgen u een offerte. 
 • Alle promoties Toscane 7 tot 10 dagen

  Alle promoties Toscane 4 tot 8 dagen

  va. € 149 -

  Verblijf nabij Firenze, 6 dagen va. € 149 pp of 8 dagen tussen Parma en La Spezia in halfpension va. € 259 pp. Ook verblijven in een voormalige molen, een Country House, een B&B of Agriturismo. Stuk voor stuk bijzondere logeeradresjes.
 • Hotel Frédéric ***-33%

  Vendée 7 dagen in hotel***

  va. € 259 -

  Hotel Fréderic *** in de badplaats St-Hilaire de Riez is een charmant gerenoveerd hotel op een unieke locatie aan de zee. Arrangement inclusief ontbijtbuffet
 • Alle promoties Algarve 8 dagen

  Alle promoties Algarve 8 dagen

  va. € 359 -

  8-daagse vakanties in kleinschalige hotels en rustig gelegen in de nabijheid van een badplaats. Promoties inclusief vlucht h/t Brussel - Faro, inclusief ontbijtbuffet, half pension mogelijk als optie.
 • Park Hotel La Pineta *** in Mulazzo

  Toscane, La Lunigiana, 8 dagen in 3* hotel incl. half pension

  va. € 275 -

  Vanuit Hotel La Pineta *** in Mulazzo kan je een heel gevarieerde vakantieweek plannen in La Lunigiana. Fietsen zijn volgens beschikbaarheid gratis te huren. Een unieke plek, 8 dagen in halfpension va. € 275 per persoon.