Zomervakanties 2017 promoties

 • Rondreizen Portugal 8 d. fly&drive of eigen wagen

  Rondreizen Portugal 8 tot 15 dagen fly&drive

  va. € 499 -

  Er zijn fly & drive rondreizen waarvan vlucht en huurauto inbegrepen is. Van 8-daagse tot 15-daagse rondreizen die je laten verrassen, genieten en ontdekken. Er zijn verschillende thema's met logies van rurale hotels tot luxe designhotels.
 • Hotel La Vela *** aan meer van Trasimeno-20%

  Umbrië - Toscane 8 dagen in hotel***

  va. € 199 -

  Hotel La Vela *** ligt in de glooiende heuvels van het mooie Umbrië aan het Lago Trasimeno, één van de grootste meren in Italië. Inclusief ontbijtbuffet.
 • Hotel Borgo Pantano ****

  Sicilië 8 dagen in populair hotel 4* incl. vlucht

  va. € 659 -

  Hotel Borgo Pantano **** in Siracusa heeft een fenomenale ligging op de oostelijke zijde van Sicilië. Promotie inclusief vlucht h/t Brussel-Catania en ontbijtbuffet.
 • Hotel São Felix Hillside and Nature ****

  Noord-Portugal 8 dagen in hotel 4* incl. vlucht

  va. € 339 -

  Hotel São Felix Hillside and Nature **** biedt rustgevende panorama's met zicht op zee en de groene omgeving. Inclusief vlucht h/t, ontbijtbuffet en 1 diner. 

 • Alle promoties Centraal-Portugal 4 tot 9 dagen

  Alle promoties Centraal-Portugal 3 tot 8 dagen

  va. € 99 -

  Laat je verrassen door twee rondreizen als fly&drive (met vlucht en huurwagen) of met eigen wagen. Een 4- of 5-daagse promotie in bijzondere hotels zoals een Quinta. Ook promoties met vele extra's zoals excursies.
 • Alle promoties Noord-Portugal 3 tot 9 dagen

  Alle promoties Noord-Portugal 3 tot 8 dagen

  va. € 125 -

  Een ruime keuze met o.m. een rondreis fly&drive, verblijven in half pension, aan zee of in het binnenland. Ook met wellness en bijhorende behandelingen. Laat je verrassen door inbegrepen lokale bezoeken. 
 • Steden combineren incl. transferten

  Steden combineren incl. transferten

  va. € 249 -

  Meerdere steden bezoeken tijdens je citytrip? Twee steden in één citytrip inclusief transfer tot 6- of 8-daagse reis. ook promoties met vluchten inbegrepen (Madrid en Porto). 
 • Alle promoties Toscane 7 tot 10 dagen

  Alle promoties Toscane 4 tot 8 dagen

  va. € 149 -

  Verblijf nabij Firenze, 6 dagen va. € 149 pp of 8 dagen tussen Parma en La Spezia in halfpension va. € 259 pp. Ook verblijven in een voormalige molen, een Country House, een B&B of Agriturismo. Stuk voor stuk bijzondere logeeradresjes.
 • Hotel Frédéric ***-33%

  Vendée 7 dagen in hotel***

  va. € 259 -

  Hotel Fréderic *** in de badplaats St-Hilaire de Riez is een charmant gerenoveerd hotel op een unieke locatie aan de zee. Arrangement inclusief ontbijtbuffet
 • Alle promoties Algarve 8 dagen

  Alle promoties Algarve 8 dagen

  va. € 359 -

  8-daagse vakanties in kleinschalige hotels en rustig gelegen in de nabijheid van een badplaats. Promoties inclusief vlucht h/t Brussel - Faro, inclusief ontbijtbuffet, half pension mogelijk als optie.
 • Park Hotel La Pineta *** in Mulazzo

  Toscane, La Lunigiana, 8 dagen in 3* hotel incl. half pension

  va. € 275 -

  Vanuit Hotel La Pineta *** in Mulazzo kan je een heel gevarieerde vakantieweek plannen in La Lunigiana. Fietsen zijn volgens beschikbaarheid gratis te huren. Een unieke plek, 8 dagen in halfpension va. € 275 per persoon.