Zomervakanties 2017 promoties

 • Park Hotel La Pineta *** in Mulazzo

  Toscane, La Lunigiana, 8 dagen in 3* hotel incl. half pension

  va. € 275 -

  Vanuit Hotel La Pineta *** in Mulazzo kan je een heel gevarieerde vakantieweek plannen in La Lunigiana. Fietsen zijn volgens beschikbaarheid gratis te huren. Een unieke plek, 8 dagen in halfpension va. € 275 per persoon.
 • Alle vliegvakanties Spanje bij Neckermann

  Alle vliegvakanties bij Neckermann

  va. € 475 -

  Geniet van grote kortingen met de voordelige formules: Smartline (goedkope vliegvakanties), Sentido voor relaxvakanties, Sun Connect voor families, SunPrime hotels zonder kinderen en Casa Cook hotels voor Bohemian lifestyle.
 • Lastminutes en zomer 2017 Sunjets vliegvakanties

  Lastminutes en zomer Sunjets vliegvakanties

  va. € 475 -

  Grote kortingen voor een lastminute maar ook grote kortingen voor wie vroeg boekt. Ontdek het ruime aanbod en de lage prijzen per bestemming.
 • Stel zelf je reis naar Andalusië samen

  Stel zelf je reis naar Andalusië samen

  va. € 34 -

  Stel zelf je reis samen met ons hotelaanbod in naar Andalusië. Kies op de kaart of sorteer volgens prijs, beoordeling, sterren ... en geniet van vele kortingen.
 • Alle hotels en promoties voor Ligurië

  Alle hotels en promoties voor Ligurië

  va. € 39 -

  Gebruik de zoekrobot om hotels op te zoeken volgens beschikbaarheid en krijg meteen een prijsoverzicht. Of zoek op basis van onze kaart. Via ons formulier 'reis je met kinderen' kan je speciale prijzen opvragen voor reizen met kinderen.
 • Rondreizen Portugal 8 d. fly&drive of eigen wagen

  Rondreizen Portugal 8 tot 15 dagen fly&drive

  va. € 499 -

  Er zijn fly & drive rondreizen waarvan vlucht en huurauto inbegrepen is. Van 8-daagse tot 15-daagse rondreizen die je laten verrassen, genieten en ontdekken. Er zijn verschillende thema's met logies van rurale hotels tot luxe designhotels.
 • Alle promoties Toscane 7 tot 10 dagen

  Alle promoties Toscane 4 tot 8 dagen

  va. € 149 -

  Verblijf nabij Firenze, 6 dagen va. € 149 pp of 8 dagen tussen Parma en La Spezia in halfpension va. € 259 pp. Ook verblijven in een voormalige molen, een Country House, een B&B of Agriturismo. Stuk voor stuk bijzondere logeeradresjes.