Alentejo en Lissabon 9 dagen fly & drive va. € 599 pp

Verblijf in authentieke hotels 3* incl. ontbijtbuffet, vlucht h/t en huurauto

Natuur de rode draad doorheen deze rondreis, zowel in Noord-Alentejo als ten zuiden van Lissabon. In het eerste deel krijg je heel wat tips mee voor een verkenning van de regio in het noorden van Alentejo. Evora is de meest bekende stad. We geven je tips mee voor minder druk bezochte plaatsen zoals Elvas, Monforte, Borba en Vila Viçosa. De machtige natuur bekijk je vanop de burcht in Marvão. Je verblijft in Estremoz, zelf ook bekend als het witte stadje. 

In een tweede deel verblijf je ten zuiden van Lissabon: Azeitão. Het hotel ligt op de rand van een machtig natuurgebied en we hebben uiteraard een korte autoroute voorzien opdat je niets van de hoogtepunten zou missen. En dan is er nog de hoofdstad Lissabon. Voorzie best 2 dagen. Je verkent er met onze wandelroute zowel de wijk Bélem als het oude stadsgedeelte.  Dit zal een onvergetelijke rondreis worden.  Lees meer

  • 8 overnachtingen met ontbijtbuffet
  • Verblijf in authentieke 3* hotelletjes
  • Beide hotels met zwembad 
  • In alle hotels airco in de kamers
  • Incl. vlucht h/t en huurwagen
  • Gratis roadbook te downloaden
Vraag nu een offerteva. € 599,-
599Euroreizen.beBestel nu!

Meer info over deze rondreis

Rondreis Portugal: Alentejo en Lissabon op de kaart

Vraag nu een offerte

Reviews en beoordelingen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Alentejo en Lissabon 9 dagen fly & drive? Plaats je beoordeling

didier de groote 9 september 2016

Belangrijk om te weten is dat er geen tol dient betaald als je vertrekt vanuit Lissabon over de Taag , wel te betalen als je naar Lissabon terug komt .

colette en didier 26 juni 2016

Schitterend voorstel , vlug te doen . eigen invulling van de dagen is een geruststelling . Hotels zeer verzorgd , ontbijt verzorgd en voldoende . Het avontuur begint bij de ontvangst van de wagen . De plaatselijke restaurantjes zeker bezoeken , overal ruime porties en streekgerechten . Reis gedaan met 4 pers op 1 juni 2016.Volgende reis terug met Euroreizen wegens 100% tevreden .

caroline leyman 17 februari 2016

goed uitgewerkte reisgids. Direct zin om te vertrekken.

eric van de velde 3 februari 2016

Prachtige rondreis doorheen een mooie streek veel interessante locaties en prachtige steden. De wegen zijn overal heel goed berijdbaar en bevolking super vriendelijk en gastvrij. Doen op eigen tempo en van voorop vastgelegde locatie naar locatie rijden alles goed zelf te doen, niet wachten maar maak deze trip.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info