Nieuwsbrief

Inschrijven op nieuwsbrief

Je e-mail adres beheren

Autoroute Haspengouw

Autorondrit Haspengouw, langs kastelen en mooie dorpjes


Deze route brengt je ten zuiden van Sint-Truiden met een pracht aan natuurschoon. Je rijdt langs kastelen en door holle wegen. Bovendien heb je vele gelegenheden om tussendoor een mooie wandeling te maken. We hebben een wandeling gemaakt in Groot-Gelmen met start in het Château de la Motte. Via deze route kom je ook langs locaties die gebruikt werden voor de TV-serie Katarakt.

Reviews - beoordelingen

Reacties autoroute Haspengouw

cor claassens

een mooie route alleen erg druk in de periode van de bloesemtijd. Ik raad je aan deze route te rjden vroeg in de morgen, en daar bedoel ik mee dat je ter plaatse om 09.00 uur start met de route. dan is het niet zo druk en geniet er veel meer van.veel plezier toegewenst.

1

Hotels Haspengouw

Promotie Haspengouw

2 dagen Haspengouw, Tongeren: 72€ pp
2 dagen Haspengouw, Tongeren: 72€ pp
Verblijf in hotel Eburon**** in Tongeren, gelegen pal in het hart van de stad en gevestigd in een voormalig klooster. Het is verbouwd tot een zeer indrukwekkend en modern hotel met gratis WiFi op de kamers, arico, iPod docking station, flatscreen, ...Er is een wijnbar en een brasserie. Inclusief 1 overnachting met ontbijtbuffet, wandelkaart en ticket voor het Gallo-Romeins Museum.

Toon hotelpromotie

 

  • Euroreizen.be als homepage instellen
  • Stuur ons je opmerkingen