Nieuwsbrief

Inschrijven op nieuwsbrief

Je e-mail adres beheren

Autoroute Haspengouw

Autorondrit Haspengouw, langs kastelen en mooie dorpjes


Wie aan Haspengouw denkt, haalt meteen de rijen dik fruitbomen voor de geest. Fruit maakt inderdaad een groot stuk van het dagelijkse leven uit in deze Limburgse regio. Appels, peren, kersen, pruimen, krieken, … in diverse variëteiten, bestemd voor verschillend gebruik, in vele kleurschakeringen.  Wat een rijkdom aan fruitsoorten!

De autoroute kan opgevat worden als een verbinding tussen de twee luswandelingen, het kasteel Hex en het centrum van Sint-Truiden. Ondertussen geniet je van de prachtige natuur, de bloesems (april-mei), de boomgaarden, het monumentale verleden en het vele lekkers. Je merkt het, Haspengouw biedt véél, heel veel. Tijd om je tanden erin te zetten.


Reviews - beoordelingen

Reacties autoroute Haspengouw

Christine Aelvoet

Heb gisteren de Haspengouw reis route gedaan. Heel mooi om door te rijden en heel mooie wandelingen. Een aanrader voor iedereen die van natuur houd.grtjes tine

cor claassens

een mooie route alleen erg druk in de periode van de bloesemtijd. Ik raad je aan deze route te rjden vroeg in de morgen, en daar bedoel ik mee dat je ter plaatse om 09.00 uur start met de route. dan is het niet zo druk en geniet er veel meer van.veel plezier toegewenst.

1

Hotels Haspengouw

Promotie Haspengouw

2 dagen Haspengouw, Tongeren: 75€ pp
2 dagen Haspengouw, Tongeren: 75€ pp
Verblijf in hotel Eburon**** in Tongeren, gelegen pal in het hart van de stad en gevestigd in een voormalig klooster. Het is verbouwd tot een zeer indrukwekkend en modern hotel met gratis WiFi op de kamers, arico, iPod docking station, flatscreen, ...Er is een wijnbar en een brasserie. Inclusief 1 overnachting met ontbijtbuffet, wandelkaart en ticket voor het Gallo-Romeins Museum.

Toon hotelpromotie

 

  • Euroreizen.be als homepage instellen
  • Stuur ons je opmerkingen