Vakantie Noord-Spanje

Natuur en cultuur in Picos de Europa, Bilbao, San Sebastian en meer

Tijdens een vakantie in Noord-Spanje kun je naar Baskenland en Cantabrië afreizen. Hier vind je de prachtige natuur van het binnenland, maar ook die van de kust. Je ontdekt unieke natuurparken en grillige kustlijnen en niet te vergeten het mooiste plekje van Baskenland, Gatzelugatxe. Lees meer

In Noord-Spanje vind je indrukwekkende natuurgebieden, badplaatsen en een heleboel cultuur.

  • Geniet tijdens een vakantie in Noord-Spanje
  • Ontdek de Costa de Cantabria
  • Kom tot rust in San Sebastian
  • Bezoek het mooie Bilbao

Gratis reisgids Noord-Spanje?

Gratis reisgids downloaden

Een vakantie in Noord-Spanje heeft ontzettend veel te bieden. Je vindt hier namelijk prachtige natuurgebieden, steden en dorpen. Dit zorgt voor een grote veelzijdigheid aan bezienswaardigheden, waardoor iedereen zich hier uitstekend kan vermaken.

Bezoek het mooie Bilbao

Wanneer je de rotsachtige kustlijn van de Costa de Vizcaya volgt ontdek je het mooie Bilbao. Dit is een plaats die zeker een bezoek waard is. Deze mooie havenstad is namelijk na een paar mooie stadsprojecten veranderd in een hippe stad met veel plaats voor ontspanning en waardevolle musea. Vooral het Guggenheim Museum is een bezienswaardigheid die zeker de moeite waard is.

Ontdek de Costa de Cantabria

Aan de Costa de Cantabria vind je verschillende plaatsjes waar je heerlijk tot rust kunt komen. Vooral San Vincente de la Barquera mag niet overgeslagen worden tijdens een vakantie in Noord-Spanje. Daarnaast kan je er ook de grotten van Altamira bezoeken.

Geniet op de Monte Gorbea

Voor een adembenemend uitzicht tijdens je vakantie in Noord-Spanje trek je het best naar de Monte Gorbea. Dit is met een hoogte van 1481 meter de hoogste top in het Natuurpak van Gorbea. Er zijn nog twee belangrijke bergpieken naast de Gorbea, maar deze is toch wel de meest opvallende. De Monte Gorbea is namelijk te herkennen aan een bijzonder kruis van 17 meter hoog op de top.

Wandel door Picos de Europa

Wanneer je tijdens de vakantie in Noord-Spanje een mooie wandeling wilt maken zal je in Picos de Europa zeker op je plek zijn. Hier kan je genieten van de prachtige natuur, maar het is ook mogelijk om bergdorpjes en andere bezienswaardigheden te bezoeken.

Kom tot rust in San Sebastian

Voor wat meer ontspanning kun je het best een bezoek brengen aan San Sebastian. Dit is een bekende badplaats in Noord-Spanje met prachtige stranden. Ook komen veel toeristen hierheen voor de uitstekende restaurants.

Reviews en beoordelingen vakantie Noord-Spanje

Heb je zelf tips of opmerkingen over Noord-Spanje: zoveel te zien? Plaats je beoordeling

Tour

23 maart 2017

Mooi beknopt boekje zodat je van hieruit een goed punt hebt om de je voor te bereiden op een mooie vakantie. Anders weet je niet waar je beginnen moet. Goede tips en nog gratis ook! Ik print dit dan altijd als boekje uit en neem die mee voor onderweg.

Tour

31 december 2016

Heel mooi

Tour

2 december 2016

Heel bruikbare reisgids vol praktische, interessante tips en beschrijvingen. Een echte aanrader!

Tour

11 november 2016

Zeer interessante gids om je reis mee te starten

Tour

18 mei 2016

er is altijd nuttige informatie. in september reis ik naar Zaragossa. heb toch het een en ander opgestoken uit jullie gids. Dank U

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info