Kerstmarkt Leiden 2019: 13/12 t/m 24/12/19

Bezoek de bijzondere drijvende kerstmarkt in Leiden

De Kerstmarkt in Leiden duurt dit jaar nog langer en zorgt voor een sfeervolle binnenstad. Gelegen op het water van de Nieuwe Rijn is dit de enige drijvende kerstmarkt van Nederland. Locatie: bij de Koornbrug aan de Nieuwe Rijn. De markt is dagelijks geopend van 12:00 tot 21:00 uur (op 13/12 vanaf 17u. en op 24/12 dicht om 18u.).

70 chalets op drijvende pontons én een schaatspiste én een nostalgische kermis staan garant voor een bijzondere kerstsfeer in Leiden.
  •  
Kerstmarkt Leiden
Kerstmarkt Leiden 2019: 13/12 t/m 24/12/19
  • Download onze wandelroute die je langs alle mooie plekjes brengt.
  • Bezoek de kerstmarkt met 70 chalets op een drijvend ponton.
  • Geniet van een schaatstochtje op die drijvende pontons.
  • Kerstsfeer ten top want alles is geopend tot 21 uur!
  • Er is eveneens een echte ouderwetse kermis.
Download wandelroute

Wat kan je er zoal vinden?

De Leidse Kerstmarkt is een waar Winter Wonder Dorp met meer dan 70 sfeervol aangeklede chalets. Hier kun je alles vinden van winterse producten en delicatessen, tot leuke kerstcadeaus. Op de terrassen onder het kerkje of aan de kersthaven kun je genieten van een warm drankje en hapje. En er zijn diverse liveoptredens. Er is zelfs een schaatspiste gebouwd op pontons op het water! In het verlengde daarvan is er nog een échte ouderwetse kermis opgebouwd. Aan sfeer dus zeker geen gebrek.

Tip voor wie met de trein komt

Er zijn tijdens de kerstmarkt speciale voordeeltickets te koop in de Spoorwinkel van NS (Nederlandse Spoorwegen). Naast korting krijg je ook nog een aantal voordelen bij verschillende activiteiten in Leiden. Wandelroute in Leiden langs de kerstmarkt, shoppingstraten en bezienswaardigheden

Je wilt ook nog wat zien van Leiden?

Dan is onze wandeling een ideaal hulpmiddel. Ze brengt je even weg van het gewoel in het hart van de stad en brengt je naar de mooiste plekjes en bezienswaardigheden. Uiteraard wandel je langs of dwars door de winkelstraten en kom je uitvoerig langs de kerstmarkt van Leiden.

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Leiden

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Leiden? Plaats je beoordeling

Peirens Marc1 januari 2019

de reisgids heeft ons goed geholpen om Leiden te bezoeken. Het was vrij volledig.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info