Annuleringsverzekering bij annulatie van uw reis

Annuleringsverzekering va. 25€ per dossier

Met deze annuleringsverzekering geniet je van een ruime terugbetaling bij annulatie van je vakantie. Annulerings- of wijzigingskosten worden terugbetaald tot een max. van 10.000 € per persoon. Een overzicht van de algemene voorwaarden vind je onderaan deze pagina. We hebben een bondige samenvatting gemaakt. Dit is een reisverzekering van Allianz Global Assistance. 

Tarief is 6,3% van de totale reissom met een minimumpremie van 25€ per dossier. Het maximum verblijf in het buitenland is 3 maanden.
Deze reisverzekering kan je onderschrijven tot 35 dagen voor vertrekdatum
OF tot 5 dagen na reservatie van je vertrekdatum indien je reis geboekt is op minder dan 35 dagen voor vertrek. Lees meer

Prijsofferte aanvragen

Al onze reis- en annuleringsverzekeringen kunnen afgesloten worden voor reizen die je rechtstreeks heeft geboekt bij de eigenaar, Airbnb's, vakantiehuizen, hotels, vliegtuigmaatschappijen ... of geboekt bij een touroperator. Met andere woorden, elke reis kan bij ons verzekerd worden.

Het informatiedocument over het verzekeringsproduct (IPID)

Dit informatiedocument heeft als doel een overzicht te geven van de belangrijkste waarborgen en uitsluitingen van de verzekering. Dit document is niet gepersonaliseerd in functie van behoeften en de informatie is niet volledig. Voor alle bijkomende informatie over de door onderschreven verzekering, gelieve de algemene en bijzondere voorwaarden te consulteren en/of contact op te nemen met en tussenpersoon of de verzekeraar. 
Lees nu het informatiedocument over de Cancellation Only.

Voor een volledige informatie, gelieve onze algemene voorwaarden te raadplegen.
Je kan ook onze folder raadplegen voor vergelijkende en bondige informatie: klik hier.
Lees de privacyverklaring van de verzekeringsmaatschappij over de omgang met je persoonlijke gegevens.

Wat is een compensatiereis?
Wie om dringende redenen zijn vakantie vroegtijdig moet onderbreken en wordt gerepatrieerd, ontvangt een waardebon die kan worden ingeruild bij het boeken van een volgende nieuwe reis bij dezelfde reisbemiddelaar.

Reviews en beoordelingen Annulering

Heb je zelf tips of opmerkingen over Annulering? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info