Caminito del Rey - Andalusië 3-daagse incl. inkomticket, bustransfer en ontbijtbuffet

Maak gebruik van dit unieke aanbod voor je beleving Caminito del Rey

Je hotel Rural La Garganta ligt op een boogscheut van het wandelpad El Caminoto del Rey. Dat levert al een mooie tijdwinst op voor de dag dat je beslist de wandeling te doen. Een toegangsticket voor het pad, de busrit naar het startpunt en een verzekering zijn inbegrepen in deze hotelpromotie. Bovendien krijg je nog een fles water en een energiereep mee als startproviand. Rural La Garganta is een charmevol hotel, op 100 meter van het eindpunt van El Caminito del Rey. Halfpension mits toeslag. Met een buitenzwembad en gratis WiFi. Wie de Caminito del Rey wil beleven, is dit hotel echt een buitenkansje. Lees meer  

  • Inclusief ontbijtbuffet
  • Incl. toegangsticket wandelpad, bustransfer naar start, verzekering
  • Ideale ligging voor jouw wandeling op de Caminito del Rey
  • Lees onze praktische tips en weetjes voor 'n zorgeloze beleving
  • Málaga en Costa del Sol op uurtje rijden
  • Luchthaven Málaga op 35 km
Meer info en boekenva. € 135,-
135Euroreizen.beBestel nu!

Meer info over deze lastminute - promotie

Een wandeling op de Caminito del Rey kan je niet onvoorbereid doen. Dan hebben we het niet over het fysieke want sinds de heraanleg kan grootmoe nog mee op dit superveilig gemaakte pad, maar wel over de praktische kant. In deze promo zit een inkomticket voor het wandelpad sowieso inbegrepen, evenals de transfer met de bus naar de start van de wandeling én een verzekering. Dat is dus best handig en bespaart je allerlei beslommeringen want wie geen tickets vooraf reserveert, kan het schudden. Alle praktische nuttige info die je vooraf dient te weten hebben we verzameld.
  
We geven enkele weetjes cadeau. Laat je niet afschrikken door de drukte bij de ingang. Het aantal bezoekers is immers beperkt zodat tijdens jouw wandeling het pad nooit overvol kan geraken. Er bestaat geen tijdslimiet om het pad te verlaten. Picknicken mag zeker, er zijn vanaf halfweg rustbanken geplaatst. Uit veiligheidsoverwegingen dien je een helm te dragen. Die hebben verschillende kleuren (wit, groen, oranje of rood). Wat voor welke kleur staat en nog tal van andere weetjes die je beleving van de Caminito del Rey nog specialer maken, lees je hier.

Wandelroute Caminito del Rey op kaart

Meer info en boeken

Niet direct gevonden wat je zocht? Bekijk ook deze aanbiedingen

Reviews en beoordelingen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Caminito del Rey - Andalusië 3-daagse incl. inkomticket? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info