Oostende: expo 3D World Magic & Fun

Oostende: expo 3D World Magic & Fun

Elk jaar vindt in het Kursaal Oostende een fun- en doe expo plaats. Fun beleven, zelf acteren in een 3D-decor, de nieuwste attracties met 3D-technologie ontdekken. Je maakt het allemaal mee nog tot 2 september 2018 in het Kursaal Oostende. Het is inmiddels al de 6de editie.

Op reis met 3D

Op 3d World Magic and Fun kan bijzonder veel. Met het onderwerp ‘reizen’ wordt het dit jaar wel heel erg bevreemdend. Het  ene moment probeer je de toren van Pisa tegen te houden en enkele ogenblikken later poseer je bij het Vrijheidsbeeld in New York of wandel je op de Chinese Muur. Niets lijkt onmogelijk.

Fun voor ganse familie

Waar 3D animatie allemaal niet goed voor is. Dat bedenk je als je plots in een gloeilamp komt te zitten. Of je speelt plots de hoofdrol in een humoristisch weerkerend filmpje. Belgisch inbreng is er onder meer met het 3D zandtapijt uit Lommel van Theo Grobben of decorbouwers van Belgische bodem die meehielpen aan de nieuwe film rond Jurassic Park. Je ziet attributen uit de nieuwste FC De Kampioenenfilm, reusachtige Legofiguren, … tot 3d skeletten toe.Wie graag familie en vrienden in het ootje wil nemen, kan zomaar de groeten doen aan het thuisfront via een videoboodschap vanop diverse plaatsen wereldwijd, … alsof je er écht bent.

Themaweekends

Nieuw dit jaar zijn de themaweekends zoals Halloween, Harry Potter, SF, strips, prinses van de dag, e.a. Als je jezelf verkleed bv. als je jeugdheld, kan je poseren in een decor en zich uitleven in de 3d-animaties.

Praktisch:

3D World Magic and Fun expo in Kursaal Oostende. Van 7 juli tot en met 2 september 2018. Ingang via Zeedijk. Van 11.00-18.00 u, laatste tickets om 17.00 u. Volwassenen betalen 12.50 euro, studenten en senioren 10.50 euro, kinderen tussen 4 en 9 jaar betalen 9 euro. Inwoners van Oostende genieten van 5 euro korting. Meer info op deze websites www.3dworldbelgium.be en www.kursaaloostende.be

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info