Promoties en lastminutes Pinksteren 2017

 • Reims 3 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

  Reims 4 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

  va. € 175 -

  Het hotel Best Western Plus de la Paix **** ligt in het hart van de stad in de autovrije zone (toegang parkeergarage via zijstraat). Modern hotel met uitgebreid ontbijtbuffet (inbegrepen). Verveling is hier uitgesloten!
 • Leiden 3 dagen in Suitehotel ****

  Leiden 3 dagen in Suitehotel ****

  va. € 165 -

  Je verblijft in het hotel Steenhof Suites**** in hartje Leiden incl. ontbijtbuffet. Dit hotel is pas geopend in 2016 en telt slechts 5 suites die luxueus en smaakvol zijn ingericht. Er is airco en de WiFi is uiteraard gratis. Betalende parking tegenover het hotel.
 • Lyon 3 dagen met TGV en ontbijtbuffet

  Lyon 3 dagen met TGV en ontbijtbuffet

  va. € 195 -

  Je verblijft in het hartje van Lyon, nabij het station van Perrache in het Axotel Lyon Perrache *** inclusief ontbijtbuffet en TGV van Brussel-Zuid naar Lyon. Download onze gratis wandelroute om niets te missen.
 • Brussel 3 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

  Brussel 3 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

  va. € 85 -

  Verblijf in Hotel Leopold Brussels 4* gelegen in de Europese wijk. Inclusief 2x ontbijtbuffet. Aankomst op vrijdag of zaterdag.
 • Vlaamse Ardennen 3 dagen in 2* hotel

  Vlaamse Ardennen 3 dagen in 2* hotel

  va. € 185 -

  Hotel Country Lodge Moriaanshoofd ligt in Mullem, Oudenaarde, aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Je geniet er van een ruim aanbod aan wandel- en fietsmogelijkheden. Inclusief half pension, ticket voor het wielermuseum en het gebruik van een stappenteller.
 • Best Western Hostellerie du Vallon **** inclusief ontbijtbuffet

  Normandië Trouville 4 dagen hotel 4*

  va. € 165 -

  Best Western Hostellerie du Vallon **** in Trouville (nabij Deauville) is een bijzonder bevallig hotel, in de typische Normandische bouwstijl, met ruime en charmante kamers.

 • Hotel Buschhausen *** nabij Aken, inclusief halfpension

  Aken 3 dagen in hotel *** halfpension

  va. € 179 -

  Hotel Buschhausen *** ligt op zo'n 2 kilometer van het centrum en het treinstation van Aken. 's Avonds geniet je dan van een heerlijke maaltijd in het restaurant Le Saladier.

 • Hotel La Source des Sens 4* inclusief ontbijtbuffet

  Vogezen-Noord 4 dagen in hotel 4*

  va. € 165 -

  Ben je op zoek naar een totaalbeleving? Dan ben je hier aan het juiste adres. De imposante spa biedt onder meer een binnen- en buitenzwembad, sauna's, hamams, lichttherapie, een ijsgrot en zoutgrot. Ontdek nu dit arrangement.