Zomervakanties 2020 Italië

 • Hotel La Vela *** aan meer van Trasimeno

  Umbrië - Toscane 8 dagen in hotel***

  va. € 199 -

  Hotel La Vela *** ligt in de glooiende heuvels van het mooie Umbrië aan het Lago Trasimeno, één van de grootste meren in Italië. Inclusief ontbijtbuffet. Geen toeslag éénpersoonskamer. Half pension mogelijk.
 • Park Hotel La Pineta *** in Mulazzo

  Toscane, La Lunigiana, 8 dagen in 3* hotel incl. half pension

  va. € 329 -

  Vanuit Hotel La Pineta *** in Mulazzo kan je een heel gevarieerde vakantieweek plannen in La Lunigiana. Fietsen zijn volgens beschikbaarheid gratis te huren. Een unieke plek, 8 dagen in halfpension
 • "Villa's van de Veneto" 8-daagse rondreis

  "Villa's van de Veneto" 8-daagse rondreis

  va. € 499 -

  De Veneto bezit heel wat prachtige villa's, daarin logeer je op 2 plaatsen incl. 2x diner, wijndegustatie, 7x ontbijtbuffet ... en treinticket h/t Venetië. Bezoek ook Verona, Padova, Treviso ...
 • Emilia Romagna compleet - 12-daagse rondreis

  Emilia Romagna compleet - 12-daagse rondreis

  va. € 489 -

  Een 12-daagse rondreis waarbij je verblijft op 3 locaties in karaktervolle logeeradresjes van een 4* hotel tot een agriturismo. Verblijf inclusief ontbijtbuffet. Ontdek de steden Bologna, Ravenna, Ferrara, Modena, Parma en Piacenza.
 • Rondreis Toscane en Umbrië, 8 dagen met eigen wagen

  Rondreis Toscane en Umbrië, 8 dagen met eigen wagen

  va. € 448 -

  Met deze rondreis kan je heel wat hoogtepunten bezoeken in Toscane (Firenze, Siena ...) en Umbrië (Assisi, Orvieto ...). Telkens incl. ontbijtbuffet, bezoek aan wijnhuis met degustatie en 2x diner en 1x met kookles.
 • Centraal-Italië rondreis 10 dagen in alberghi diffusi

  Centraal-Italië rondreis 10 dagen in alberghi diffusi

  va. € 599 -

  Een rondreis in kleinschalige hotelletjes waarbij je logeert op de grens met 3 regio's in Italië: Toscane, Umbrië en Emilia-Romagna. Inbegrepen: 9 x ontbijtbuffet, in elk logies één 4-gangen diner. Enkele extra's.
 • Sicilië 'De complete ervaring' 15-daagse fly & drive

  Sicilië 'De complete ervaring' rondreis 15-daagse fly & drive

  va. € 1279 -

  Bij deze rondreis verken je het complete Sicilië in 15 dagen. Je logeert in 6 hotels 4* en 2 agriturismo telkens met ontbijt. Eveneens inbegrepen: huurwagen en de vlucht h/t Brussel - Palermo. 
 • Noord-Italië rondreis 10 dagen: Gardameer, Piëmonte en Ligurië

  Noord-Italië rondreis 10 dagen: Gardameer, Piëmonte en Ligurië

  va. € 475 -

  Nabij het Gardameer 5 nachten in Montichiari. Een gerenoveerde villa met 18 kamers. Op de grens van Ligurië en Piëmonte 4 nachten in Monterotondo di Gavi met buitenzwembad. Gunstige prijs inclusief ontbijtbuffet, 1x diner, 1x wijndegustatie. 
 • Rondreis 13-daagse Toscane, Umbrië en de Marken

  Rondreis 13-daagse Toscane, Umbrië en de Marken

  va. € 495 -

  Rondreis waarbij je 3 prachtige regio's in Italië doorkruist. Eerst verblijf je in de regio de Marken 4 nachten in hotel 3* met gerenommeerd hotelrestaurant, daarna in Umbrië 4 nachten in historisch hotel 4* in Gubbio, tenslotte in Toscane, 4 nachten in een B&B.  
 • Sardinië 8 dagen fly & drive in 4* hotelletjes

  Sardinië 8 dagen fly & drive in 4* hotelletjes

  va. € 759 -

  De rondreis 'Sardinië, een eiland vol contrasten' laat je genieten van dit prachtig eiland vanuit twee kleinschalige 4* hotels. Deze individuele rondreis is inclusief ontbijtbuffet, huurwagen en vlucht h/t vanaf Brussel.
 • Rondreis Oost-Sicilië (vanuit Catania) 8 dagen fly & drive

  Rondreis Oost-Sicilië (vanuit Catania) 8 dagen fly & drive

  va. € 659 -

  Deze rondreis laat je Oost-Sicilië verkennen met verblijf in 2 agriturismo. Inclusief ontbijtbuffet, vlucht h/t Brussel-Catania. Óók inbegrepen:huurwagen (7x24u). 
 • Rondreis 9-daagse Umbrië en de Marken

  Rondreis 9-daagse Umbrië en de Marken

  va. € 316 -

  Rondreis met verkenning van zowel Umbrië als de Marken, twee aan elkaar grenzende regio's. Eerst verblijf je in Gubbio (Umbrië) voor 4 nachten in een historisch hotel 4*. Vervolgens reis je door naar de Marken (de Marche) waar je 4 nachten logeert in hotel 3* met een gerenommeerd hotelrestaurant.  
 • Rondreis West-Sicilië (vanuit Palermo) 11 dagen fly & drive

  Rondreis West-Sicilië (vanuit Palermo) 11 dagen fly & drive

  va. € 1049 -

  Met deze rondreis verken je West-Sicilië met verblijf in een B&B, een hotel 3* en een hotel 4*. Inclusief ontbijtbuffet, 1x diner, huurwagen (10x24u.) en vlucht h/t.
 • Puglia 9-daagse rondreis fly & drive met verblijf in masserie

  Puglia rondreis 9, 11 of 12 dagen fly & drive

  va. € 929 -

  Je overnacht tijdens deze 9-daagse rondreis fly & drive Basilicata en Puglia in unieke logeeradresjes. Incl. overnachtingen met ontbijtbuffet, vlucht h/t Brussel-Bari of Brindisi en huurauto voor het gehele verblijf.
 • Rondreis Gardameer en Emilia-Romagna 8 dagen

  Rondreis Gardameer en Emilia-Romagna 8 dagen

  va. € 295 -

  Deze rondreis start je in Ferrara in een Agriturismo, gelegen tussen Bologna en Padua. Het andere verblijf bevindt zich in Castelnuovo del Garda op een gerenoveerde vakantiehoeve, nauwelijks 1 km van het Gardameer.
 • Alle promoties Toscane 4 tot 10 dagen

  Alle promoties Toscane 4 tot 10 dagen

  va. € 169 -

  Ontdek ook onze arrangementen met extra's zoals bezoeken, degustatie's, kookles ... Twee toppromoties in rustige delen van Toscane. En dan zijn er nog onze rondreizen van hoogtepunten tot combinaties met andere regio's.
 • Alle promoties en rondreizen op Sicilië

  Alle promoties en rondreizen op Sicilië

  va. € 229 -

  Genieten van 5-daagse korte vakanties in bijzondere hotels of een B&B met extra's. Of een 8-daagse rondreis incl. huurwagen en vlucht Brussel-Palermo. Of kies de 15-daagse om Sicilië compleet te ervaren. Ontdek ze nu allemaal. 
 • Alle promoties en rondreizen Umbrië

  Alle promoties en rondreizen Umbrië

  va. € 159 -

  Een zeer divers aanbod aan promoties, velen waarbij je Toscane en Umbrië kan combineren door te verblijven in het noorden van Umbrië, nabij Assisi. Rondreis ook met Vespa, verblijven in Agriturismo ...
 • Alle promoties Italiaanse meren

  Alle promoties Italiaanse meren

  va. € 179 -

  Een mooi aanbod aan promoties aan het Gardameer en het Lago Maggiore. Van bijzondere logeeradresjes tot een verblijf in een 5* hotel, in kamer en ontbijt of halpension. Ook met extra's zoals wijndegustatie.