'Historisch Andalusië' rondreis 8 dagen fly & drive

Maak op deze rondreis kennis met de Moorse geschiedenis van Andalusië

De rondreis 'Historisch Andalusië' 8-daagse fly & drive biedt de mogelijkheid om in de ban te komen van de Moorse geschiedenis van Andalusië. Je zal zowel in Granada als in Córdoba grondig kunnen kennismaken met de Moorse cultuur en architectuur in Andalusië. Je verblijft op drie locaties: eerst in Granada, dan in Úbeda dat één en al pracht uitstraalt van de renaissance en tenslotte in Córdoba waar je ruim de tijd zal vinden om haar bezienswaardigheden waaronder de unieke Mezquita van naderbij te gaan ontdekken.  Lees meer 

Twee populaire steden als Córdoba en Granada zullen geen geheimen meer voor je hebben na deze rondreis.
     
  • Verblijf in hotels 3* en rural hotel
  • Ontdek het mooiste van Moorse cultuur in Andalusië
  • Verken Granada en Córdoba in alle hoekjes en kantjes
  • Maak gebruik van ter plekke ontworpen Roadbook
  • Op stap in historische stadjes Úbeda, Jaén en Baeza
  • Inbegrepen: 7 overnachtingen met ontbijt, 2x diner, huurwagen (7x24u) en vlucht h/t  Brussel-Málaga 
  • Gratis Roadbook bij boeking 
Boek nuva. € 585,-
585Euroreizen.beBestel nu!

Meer info over deze rondreis

Wil je je wat meer verdiepen in de Moorse geschiedenis van Andalusië, dan zal je op deze rondreis 'Historisch Andalusië' beslist aan je trekken komen. Waar kan je beter de Moorse cultuur zien en beleven dan in Granada en Córdoba? Twee Andalusische steden die met het Alhambra in Granada en de Mezquita in Córdoba de toppers van de Moorse architectuur bezitten. Download gratis onze inspiratiegids voor een voorstel van een reisprogramma (downloadblok hiernaast). 

Stadswandelingen laten je méér zien 

In beide steden kan je ook alle andere bezienswaardigheden van Granada en Córdoba grondig verkennen met onze stadswandelingen die we ter plekke gingen uitproberen. Maak er kennis met de mooiste pleinen, de imposante kerken, de gezellige steegjes, de meest schilderachtige plekjes. Je kan een onbekend klooster betreden maar waar wel een juweeltje aan cultuur en kunst te zien is. Je kan meer vernemen over het stierenvechten in een museum en er zijn tal van andere musea, stuk voor stuk bijzonder interessant.

Kleine stadjes maar groots qua cultuur

Had je vooraf al gehoord of gelezen over Jaén, Baeza of Úbeda? Wist je dat twee laatstgenoemde stadjes prijken op de prestigieuze UNESCO Werelderfgoedlijst? Wat daar te zien is aan renaissance pracht móet je echt met eigen ogen gaan bewonderen. De paleizen, kerken, kapellen, de straatjes, een Joodse wijk, ... er is véél te zien daar en alle genoemde stadjes liggen dicht bij elkaar zodat je weinig tijd verliest met de onderlinge verplaatsingen.

Boek nu

Gratis reisgids?

Inspiratiegids downloaden

Reviews en beoordelingen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Andalusië rondreis 'Historisch' 8 dagen fly & drive? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info