Abonneren op deze Promoties RSS feed

Citytrip Madrid

Citytrip Madrid

Madrid is de hoofdstad van Spanje maar lijkt toeristisch wel het kleine broertje van Barcelona. In werkelijkheid is dit niet zo. Madrid kent een bruisender nachtleven, heeft het grootste museum, nog meer gezellige pleinen en is een bekende winkelstad. Om alle belangrijke bezienswaardigheden niet te missen hebben we een wandelroute opgemaakt die je gratis kan downloaden: Madrid, langs parken, musea en pleinen.

Het Pradomuseum is een begrip en kan niet op je bezoeklijstje ontbreken. Daarnaast is er nog het kunstencentrum Reina Sofia en de collectie Thyssen-Bornemisza. Uitblazen van al je bezoeken kun je in het prachtige en zeer grote Parque del Retiro.

Alles is er voorzien om het de toerist aangenaam te maken. Rondritbussen en een fijnmazig metronetwerk brengen je naar de prachtige pleinen. Zo is Plaza Mayor jou referentiepunt, Puerta del Sol het hart van de stad en Plaza de Cibeles het verrassende plein met de bekende fontein.

De grootste vlooienmarkt van Spanje, alle warenhuizen en modewinkels geconcentreerd in twee straten, gezellige en oude winkeltjes in de oude stadskern. Dat is winkelen in Madrid. Het kan ook voor één dag met directe verbinding naar de luchthaven. Of misschien liever een nachtje stappen in deze wereldstad? Het nachtleven speelt zich grotendeels af op de pleinen.

En alsof dat allemaal nog niet voldoende zou zijn telt Madrid binnen een straal van 50 à 75 km ook nog eens twee bezienswaardigheden van formaat: Toledo met zijn prachtige kathedraal en El Escorial dat een klooster is maar eerder op een paleis lijkt.

Reviews - beoordelingen

Reacties citytrip Madrid

Madrid leeft ’s avonds

Verdoe je tijd ‘s avonds niet in een restaurant. Het is zonde. Wandel door de oude stad van het ene plein naar het andere en geniet van de sfeer en een terrasje. Op sommige is het lawaaierig op andere heerst dan een gezellige drukte.

1

Promotie Madrid

4 dagen Madrid incl. vlucht h/t, hotel 4*: va. 259€ pp
4 dagen Madrid incl. vlucht h/t, hotel 4*: va. 259€ pp
Verblijf in Hotel Mercure Madrid Plaza de España ****: 3 overnachtingen met ontbijtbuffet en vlucht Brussel-Madrid h/t met Brussels Airlines » hotel gelegen in hartje Madrid » gratis WiFi, kamers met kluisje en airco

geldig voor verblijf van 06/11/15 tot 21/03/16

Toon hotelpromotie 
Alle hotels   Alle hotels

  • Euroreizen.be als homepage instellen
  • Stuur ons je opmerkingen