Vakantie Portugal: veel werelderfgoed bezienswaadigheden

Prachtige steden, kuststroken en veel werelderfgoed

Een vakantie in Portugal staat garant voor allerlei boeiende ontdekkingen en genieten van zowel de zon als lekkers uit de lokale keuken. Je doet natuurlijk Lissabon en Porto aan, beide zijn rijkelijk voorzien van bezienswaardigheden, zowel in het stadscentrum als in het hinterland. Lees meer

Neem ook de nodige tijd om de Costa Verde aan te doen.
  • Geniet van de zon 
  • Verlies Coimbra niet uit het oog 
  • Ontdek al het werelderfgoed 
  • Neem tijd om de Costa Verde aan te doen
Ontdek al onze reisgidsen

Er zijn nog zoveel meer mooie locaties die je bezoek verwelkomen. De pracht van Batalha moet zeker op je programma staan, maar ook de aloude universiteitsstad Coimbra mag je niet uit het oog verliezen. Op tal van plaatsen valt er werelderfgoed te ontdekken. Ook Alentejo, de grootste regio van het land is rijk aan bezienswaardigheden. 

De natuur is alle aandacht waard. De bergketen Serra de Estrela bijvoorbeeld, maar ook het gebied van de Douro-vallei en van het enige nationale park, "Parque Nacional Peneda-Gerès. Neem ook de nodige tijd om de Costa Verde aan te doen.

En dan is er natuurlijk ook de Algarve. Deze meest zuidelijke regio van Portugal biedt zon, zee en strand. Maar als je even het binnenland intrekt ontdek je ook daar zoveel dat een bezoek een must is.

Reviews en beoordelingen vakantie Portugal

Heb je zelf tips of opmerkingen over Portugal? Plaats je beoordeling

Tour

19 juli 2016

Bezoek ook het "Science Museum of the University of Coimbra". Dit kan je bezoeken in combinatie met de universiteitsbibliotheek. De rondleiding is volledig in het Engels met uitvoerige uitleg van alles wat er te zien is. Echt een aanrader !!!

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info