Unieke auto rondreizen, met gratis roadboek

Hou je ervan om op vakantie zo veel mogelijk te zien en je tijd zo efficiënt mogelijk in te delen? Dan is rondreizen echt iets voor jou! Bij Euroreizen ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een rondreis per auto, bus of vliegtuig! Ook een rondreis 'Fly & Drive' hoort tot de mogelijkheden.

Overzicht rondreizen Andalusië

Andalusië
andalusie
 • Andalusië 'Gezellig logeren bij Belgen' 8-daagse fly&drive

  Andalusië 'Gezellig logeren bij Belgen' 8-daagse fly&drive

  va. € 759 -

  8-daagse rondreis Andalusië met verblijf in B&B's bij Belgen, inclusief ontbijtbuffet, vele extra's, huurwagen type B en vlucht Brussel - Malaga h/t met Brussels Airlines. Je verblijft op twee locaties: eerst tussen Granada en Antequera en vervolgens in de omgeving van Ronda.
 • Andalusië 8 dagen rondreis naar 3 steden

  Andalusië 8 dagen rondreis naar 3 steden

  va. € 369 -

  Je doet 3 steden aan: Granada, Cordoba en Sevilla. Telkens logeer je in het centrum van die steden in 3* en 4* hotels inclusief ontbijt. In elk hotel is een drankje voorzien bij aankomst. Niet inbegrepen: vlucht en huurwagen (die laatste is niet nodig door centrale ligging hotels).
 • Andalusië rondreis Witte Dorpen 8 dagen

  Andalusië rondreis Witte Dorpen 8 dagen

  va. € 459 -

  Een zeer gevarieerde rondreis Andalusië met logies op 3 locaties, een gastronomisch diner, wellness, een uitstap te paard, een massage ... Niet inbegrepen: vlucht en huurwagen, we geven graag een offerte.
 • Andalusië rondreis Witte Dorpen 10 dagen

  Andalusië rondreis Witte Dorpen 10 dagen

  va. € 615 -

  Een zeer gevarieerde rondreis Andalusië met logies op 4 locaties, een gastronomisch diner, wellness, een diner bij kaarslicht, een uitstap te paard, een massage ... Niet inbegrepen: vlucht en huurwagen, we geven graag een offerte.
 • Andalusië 'Gezellig logeren bij Belgen' 10-daagse

  Andalusië 'Gezellig logeren bij Belgen' 10-daagse

  va. € 559 -

  10-daagse rondreis Andalusië met verblijf in B&B's bij Belgen, inclusief ontbijtbuffet, 3x diner en vele extra's. Je verblijft op drie locaties: eerst tussen Granada en Antequera en vervolgens in de omgeving van Ronda.
 • Andalusië 10 dagen rondreis naar 4 steden

  Andalusië 10 dagen rondreis naar 4 steden

  va. € 445 -

  Je doet 4 steden aan: Granada, Cordoba, Jerez de la Frontera en Sevilla. Telkens logeer je in het centrum van die steden in 3* en 4* hotels inclusief ontbijt. In elk hotel is een drankje voorzien bij aankomst. Niet inbegrepen: vlucht en huurwagen (die laatste is niet nodig door centrale ligging hotels).
 • Andalusië 12 dagen rondreis naar 5 steden

  Andalusië 12 dagen rondreis naar 5 steden

  va. € 579 -

  Je doet 5 steden aan: Granada, Cordoba, Jerez de la Frontera, Malaga en Sevilla. Telkens logeer je in het centrum van die steden in 3* en 4* hotels inclusief ontbijt. In 4 hotels is een drankje voorzien bij aankomst. Niet inbegrepen: vlucht en huurwagen (die laatste is niet nodig door centrale ligging hotels).
 • Heerlijk Andalusië 10 dagen rondreis

  Heerlijk Andalusië 10 dagen rondreis

  va. € 569 -

  Je reist van Lanjaron (ten zuiden van Granada) via het noorden (Jaén) en de regio Sevilla naar Ronda. Dus een prachtige combinatie van cultuur en natuur met een allesomvattend beeld van Andalusië. Niet inbegrepen: vlucht en huurwagen, wij geven graag een prijsofferte.
 • Andalusië 10-daagse fly&drive half pension

  Andalusië 10-daagse fly&drive half pension

  va. € 799 -

  Met deze rondreis Andalusië logeer je eerst tussen Granada en Cordoba, vervolgens aan de voet van de Sierra Nevada en tenslotte tussen Torremolinos en Marbella. Inclusief ontbijt en 3-gangendiner, vlucht h/t en huurwagen. Je dient minimum 60 dagen voor afreis én vóór 30/04/17 te boeken.

Overzicht rondreizen Auvergne

Auvergne
auvergne
 • Auvergne 7 dagen rondreis in half pension

  Auvergne 7 dagen rondreis in half pension

  va. € 699 -

  Een ontspannende rondreis in het groene Auvergne met een wellnessbehandeling (1u30), een dag fietshuur met picknick, 6x diner en logies in heel bijzondere hotelletjes. Per kamer is er nog een Capitool reisgids Frankrijk voorzien.

Overzicht rondreizen Balearen

Balearen
balearen
 • Mallorca 8-daagse rondreis fly & drive

  Mallorca 8-daagse rondreis 'Puur Majorca'

  va. € 929 -

  Je verblijft op Mallorca op drie verschillende locaties, zo hoef je zich niet ver te verplaatsen om alle aspecten van het eiland te zien. Inbegrepen: verblijf met ontbijt in verschillende hotels, huurauto, vlucht h/t vanuit Brussel, 1x diner en nog extra's.

Overzicht rondreizen Bretagne

Bretagne
bretagne
 • Normandië en Bretagne 7 dagen rondreis in kasteelhotels

  Normandië en Bretagne 7 dagen rondreis in kasteelhotels

  va. € 375 -

  Een unieke rondreis met verblijf in kasteelhotels 4* en 3*, telkens in halfpension. Je start op een unieke locatie in het groen van de Perche (Normandië) gevolgd door een verblijf in Zuid-Bretagne (tussen Vannes en Nantes). 
 • Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

  Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

  va. € 365 -

  Eerst verblijf je in de kuststad van Trouville (nabij Deauville) met mogelijke excursies naar Honfleur, Caen en de landingsstranden. Daarna reis je door naar Bretagne waar je logeert ten zuiden van de Mont-Saint-Michel met uitstappen naar Saint-Malo, Cancale .... Een zeer afwisselende rondreis incl. ontbijtbuffet.
 • Rondreis Veelzijdig Bretagne 8 dagen

  Rondreis Veelzijdig Bretagne 8 dagen

  va. € 375 -

  Je start ten noordwesten van Bretagne (Finistère) met prachtige klifstranden en veel wandelmogelijkheden. Daarna reis je af naar Carnac bekend voor zijn menhirs en met heel wat bezienswaardigheden in de omgeving. Zo krijg je een prachtig beeld van wat Bretagne te bieden heeft. Verblijf inclusief ontbijtbuffet. 

Overzicht rondreizen Canarische Eilanden

Canarische Eilanden
canarische-eilanden
 • Tenerife fly & drive 8 dagen, 2 hotels

  Tenerife fly & drive 8 dagen, 2 hotels

  va. € 639 -

  Rondreis Tenerife van noord naar zuid, 8 dagen incl. ontbijt en verblijf in een Casa Rural en een Hotel Rural. Inclusief huurwagen cat. A (7x 24u.) en vlucht Brussel-Tenerife-Zuid h/t. Je verkent dus het complete eiland met de El Teide in het midden.

Overzicht rondreizen Champagne

Champagne
champagne
 • Rondreis 'In het spoor van de Groote Oorlog' 8 dagen

  Rondreis 'In het spoor van de Groote Oorlog' 8 dagen

  va. € 449 -

  Je reist met deze rondreis door 3 regio's: Le Nord, Champagne en Lorraine, de rondreis verloopt m.a.w. langs de frontlijn van de Eerste Wereldoorlog. Je verblijft in hotels 3* met ontbijtbuffet en 3x diner. Inclusief nog een fles wijn, een Capitool reisgids Frankrijk en infopakket over WO I. 

Overzicht rondreizen Corsica

Corsica
corsica
 • Noord-Corsica rondreis fly & drive 8 dagen

  Noord-Corsica rondreis fly & drive 8 dagen

  va. € 799 -

  Je logeert in hotels van 3 tot 5 sterren in het noorden van Corsica. 6x is het ontbijtbuffet inbegrepen (niet in Bastia). Eveneens inclusief: huurwagen (7x 24u) en de vlucht Charleroi-Bastia h/t met Air Corsica. Reserveren voor 30/04/17.

Overzicht rondreizen Costa Blanca

Costa Blanca
costa-blanca
 • Murcia - Valencia rondreis 8 dagen fly & drive

  Murcia - Valencia rondreis 8 dagen fly & drive

  va. € 575 -

  Een rondreis in de regio's Valencia en Murcia, verblijf in charmante berghotelletjes met ontbijtbuffet. Inclusief een huurwagen (7x24u.) en de vlucht Brussel-Alicante h/t. Genieten van de Costa Blanca en plaatsen als Elche en Murcia.

Overzicht rondreizen Costa Brava

Costa Brava
costa-brava
 • Rondreis Costa Brava en Costa Dorada

  Rondreis Costa Brava en Costa Dorada

  va. € 399 -

  Geen grote badplaatsen, geen mastodonthotels maar wel kleine badplaatsen met kleinschalige hotels. In de Costa Brava logeer je in een hotel 3* tussen San Feliu en Roses. Aan de Costa Dorada vertoef je in een 4* hotel dichtbij Tarragona.

Overzicht rondreizen Costa Dorada

Costa Dorada
costa-dorada
 • Rondreis Costa Brava en Costa Dorada

  Rondreis Costa Brava en Costa Dorada

  va. € 399 -

  Geen grote badplaatsen, geen mastodonthotels maar wel kleine badplaatsen met kleinschalige hotels. In de Costa Brava logeer je in een hotel 3* tussen San Feliu en Roses. Aan de Costa Dorada vertoef je in een 4* hotel dichtbij Tarragona.

Overzicht rondreizen Dordogne

Dordogne
dordogne
 • Midi-Pyreneeën en Frans Baskenland rondreis 10 dagen

  Midi-Pyreneeën en Frans Baskenland rondreis 10 dagen

  va. € 385 -

  Met deze rondreis doe je twee regio's aan in het zuiden van Frankrijk. Eerst verblijf je in Lot (Dordogne) ten zuiden van Rocamadour met bekende plaatsjes als Saint-Cirq Lapopie. Daarna reis je door naar Baskenland en logeer je nabij de badplaatsen Bayonne en Biarritz.
 • Rondreis 'De smaken van de Dordogne'

  Rondreis 8 dagen 'De smaken van de Dordogne'

  va. € 1029 -

  Een heel bijzondere rondreis met verblijf in twee hotels in de Dordogne inclusief kookles, bezoeken, degustaties, ook blinddegustatie, 4x diner waaronder gourmetdiner in een sterrenrestaurant ...

Overzicht rondreizen Elzas - Vogezen

Elzas - Vogezen
elzas
 • Rondreis Noord-Vogezen en Elzas 6 dagen

  Rondreis Noord-Vogezen en Elzas 6 dagen

  va. € 199 -

  Verblijf in twee hotels: start in het natuurpark van de Noord-Vogezen (La Petite Pierre) en daarna zuidelijker, tot het hart van de wijnstreek: Zellenberg, nabij Riquewihr. Uitstappen naar Straatsburg en Colmar zijn aanraders.
 • Luxe 10-daagse rondreis Zwarte Woud en Elzas

  Luxe 10-daagse rondreis Zwarte Woud en Elzas

  va. € 1299 -

  Starten doe je in het noorden van het Zwarte Woud in half pension (4-gangendiner), vervolgens reis je naar het zuiden van het Zwarte Woud (Schluchsee) voor een verblijf in een wellnesshotel in vol pension met 3 behandelingen. Eindigen doe je in de Elzas in een tophotel in Obernai in half pension.

Overzicht rondreizen Friesland

Friesland
friesland
 • Veluwe en Friesland 5 dagen met 2x diner

  Veluwe en Friesland 5 dagen met 2x diner

  va. € 169 -

  Je verblijft eerst 2 nachten in het noorden van de Veluwe (regio Apeldoorn), hotel 3* en vervolgens langs de kust van Friesland, hotel 4*. Inclusief 4x ontbijtbuffet en 1x 5-gangendiner en 1x 3-gangendiner. Minstens 30 dagen voor afreisdatum boeken. Eerste dag moet vallen tussen vrijdag en maandag.

Overzicht rondreizen Galicië

Galicië
galicie
 • Galicië (Spanje) 9-daagse fly&drive

  Galicië (Spanje) 9-daagse fly&drive

  va. € 575 -

  Een fly & drive met het beroemde Santiago de Compostela, unieke oude steden (Lugo & La Coruna) en bijzonder ruige, groene kusten tussen Vigo en Pontevedra. 9-daagse rondreis Galicië bevat overnachtingen + ontbijtbuffet, huurwagen cat. B en vlucht Brussel-Santiago h/t.

Overzicht rondreizen Italiaanse meren

Italiaanse meren
italiaanse-meren
 • Noord-Italië 11 dagen: Gardameer en Ligurië

  Noord-Italië 11 dagen: Gardameer en Ligurië

  va. € 375 -

  Nabij het Gardameer 5 nachten in Montichiari. Een gerenoveerde villa met 18 kamers. In Ligurië 5 nachten in Borgomaro met buitenzwembad. Overal gratis WiFi, kluisje, minibar en airco op de kamer. Prijs inclusief ontbijtbuffet. Voor de periode07/04-14/06 en 21/09-01/11 ook 1 diner inbegr.
 • Rondreis Gardameer, Piëmonte en Ligurië

  Rondreis Gardameer, Piëmonte en Ligurië

  va. € 469 -

  Je verblijft in 2 charmehotels in de mooiste regio's van Noord-Italië. Je start in de regio van het Gardameer met uitstappen mogelijk naar Verona en Milaan. Daarna gaat het naar Piëmonte met uitstappen naar Ligurische kust, Genua en Turijn. Inclusief ontbijtbuffet, 1x diner en een wijndegustatie.
 • Rondreis 8 dagen ''De magie van de meren'

  Rondreis 8 dagen ''De magie van de meren'

  va. € 869 -

  Met deze rondreis eigen wagen logeer je aan twee meren: Lago Maggiore en het Gardameer. Inclusief boottickets voor andere eilanden. Ook 3 maaltijden inbegrepen, toegang tot een Spa, aperitief, ...
 • Rondreis Gardameer en Emilia-Romagna 10 dagen

  Rondreis Gardameer en Emilia-Romagna 10 dagen

  va. € 455 -

  Deze rondreis start je in Castelnuovo del Garda op een gerenoveerde vakantiehoeve (4 nachten), nauwelijks 1 km van het Gardameer. Het andere verblijf bevindt zich in Portico di Romagna (5 nachten), een gezellig middeleeuws dorpje in Emilia Romagna tussen Firenze en Ravenna.

Overzicht rondreizen Kent

Kent
kent
 • Zuid-Oost Engeland 8 dagen incl. ferry

  Zuid-Oost Engeland 8 dagen incl. ferry

  va. € 599 -

  Een unieke rondreis in het hartje van Zuid-Oost Engeland incl. ferry en verblijf in hotels 3* met Engels ontbijt. Verblijfsteden: Canterbury en Brighton. Zo kom je langs de mooiste plekjes met weinig kilometers.

Overzicht rondreizen Ligurië

Ligurië
ligurie-bloemenriviera
 • Noord-Italië 11 dagen: Gardameer en Ligurië

  Noord-Italië 11 dagen: Gardameer en Ligurië

  va. € 375 -

  Nabij het Gardameer 5 nachten in Montichiari. Een gerenoveerde villa met 18 kamers. In Ligurië 5 nachten in Borgomaro met buitenzwembad. Overal gratis WiFi, kluisje, minibar en airco op de kamer. Prijs inclusief ontbijtbuffet. Voor de periode07/04-14/06 en 21/09-01/11 ook 1 diner inbegr.
 • Rondreis Gardameer, Piëmonte en Ligurië

  Rondreis Gardameer, Piëmonte en Ligurië

  va. € 469 -

  Je verblijft in 2 charmehotels in de mooiste regio's van Noord-Italië. Je start in de regio van het Gardameer met uitstappen mogelijk naar Verona en Milaan. Daarna gaat het naar Piëmonte met uitstappen naar Ligurische kust, Genua en Turijn. Inclusief ontbijtbuffet, 1x diner en een wijndegustatie.

Overzicht rondreizen Lorraine

Lorraine
lorraine
 • Rondreis 'In het spoor van de Groote Oorlog' 8 dagen

  Rondreis 'In het spoor van de Groote Oorlog' 8 dagen

  va. € 449 -

  Je reist met deze rondreis door 3 regio's: Le Nord, Champagne en Lorraine, de rondreis verloopt m.a.w. langs de frontlijn van de Eerste Wereldoorlog. Je verblijft in hotels 3* met ontbijtbuffet en 3x diner. Inclusief nog een fles wijn, een Capitool reisgids Frankrijk en infopakket over WO I. 

Overzicht rondreizen Madeira

Madeira
madeira
 • Madeira rondreis fly & drive 8 dagen

  Madeira rondreis fly & drive 8 dagen

  va. € 1049 -

  Geniet van de bloemenpracht op het exotische Madeira! Een rondreis in fly & drive (incl. ontbijt, 2x diner, een wandeling met transfer, huurwagen en vlucht h/t) met verblijf 2 nachten in een 3* hotel in Porto Moniz en vervolgens 5 nachten in een 5* hotel in Funchal.

Overzicht rondreizen Moezel

Moezel
moezel
 • Moezel en Rijn 5 dagen incl. halfpension en degustaties

  Moezel en Rijn 5 dagen incl. halfpension en degustaties

  va. € 329 -

  Met deze rondreis verken je de mooiste delen van de Rijn en Moezel. Je verblijft eerst 2 nachten aan de Moezel in Traben-Trarbach en vervolgens 2 nachten aan de Rijn in het overbekende Rüdesheim. Incl. halfpension, een fles wijn en 8 degustaties. 

Overzicht rondreizen Noord-Frankrijk

Noord-Frankrijk
noord-frankrijk
 • Rondreis 'In het spoor van de Groote Oorlog' 8 dagen

  Rondreis 'In het spoor van de Groote Oorlog' 8 dagen

  va. € 449 -

  Je reist met deze rondreis door 3 regio's: Le Nord, Champagne en Lorraine, de rondreis verloopt m.a.w. langs de frontlijn van de Eerste Wereldoorlog. Je verblijft in hotels 3* met ontbijtbuffet en 3x diner. Inclusief nog een fles wijn, een Capitool reisgids Frankrijk en infopakket over WO I. 

Overzicht rondreizen Noord-Spanje

Noord-Spanje
noord-spanje
 • Noord-Spanje 10 dagen fly & drive

  Noord-Spanje 10 dagen fly & drive

  va. € 499 -

  Je verblijft op 3 locaties in Noord-Spanje waarbij je zowel het groene binnenland, de hoge bergtoppen als de prachtige kustlijn bezoekt. Inclusief huurwagen (9x24u) en de vlucht Brussel-Bilbao h/t met Brussels Airlines. 
 • Rondreis 8 dagen Montaña y Mar

  Rondreis 8 dagen Montaña y Mar

  va. € 219 -

  Je combineert het groene binnenland met de Picos de Europa en de prachtige kustlijn van Cantabrië. 7 overnachtingen met ontbijt zijn inbegrepen, alsook 1 diner (exclusief dranken), 1 geleid bezoek aan een wijnhuis met degustatie + fles wijn als geschenk. Optie: vlucht + huurwagen. 
 • Noord-Spanje 8 d. fly&drive

  Noord-Spanje 8 d. fly&drive

  va. € 455 -

  Ontdek de schoonheid van Cantabrië en Baskenland. Op stap in de bergen van Picos de Europa. Verken de grillige kust van Cantabrië. Maak kennis met Bilbao, Santander, Vitoria-Gasteiz. Inbegrepen: 7 overnachtingen met 6x ontbijt, huurwagen (7x24u) en vlucht h/t Brussel - Bilbao.

Overzicht rondreizen Normandië

Normandië
normandie
 • Normandië en Bretagne 7 dagen rondreis in kasteelhotels

  Normandië en Bretagne 7 dagen rondreis in kasteelhotels

  va. € 375 -

  Een unieke rondreis met verblijf in kasteelhotels 4* en 3*, telkens in halfpension. Je start op een unieke locatie in het groen van de Perche (Normandië) gevolgd door een verblijf in Zuid-Bretagne (tussen Vannes en Nantes). 
 • Normandië-Zuid, rondreis 8 dagen in charmehotelletjes

  Normandië-Zuid, rondreis 8 dagen in charmehotelletjes

  va. € 285 -

  Tijdens deze rondreis verblijf je ten zuiden van Normandië, eerst in de Orne, een prachtige groene regio. Onze gratis reisgids vertelt er je meer over. Daarna in de regio van de Mont Saint-Michel. Verblijf in 2* en 3* hotels met ontbijt. 
 • Rondreis Normandië 8 dagen

  Rondreis Normandië, het volledige plaatje: 8 dagen

  va. € 439 -

  Deze rondreis met eigen wagen in Normandië start in een van de natuurparken in het zuiden van Normandië, vervolgens reis je naar Mont-Saint-Michel en eindigen doe je nabij Deauville en Honfleur.
 • Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

  Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

  va. € 365 -

  Eerst verblijf je in de kuststad van Trouville (nabij Deauville) met mogelijke excursies naar Honfleur, Caen en de landingsstranden. Daarna reis je door naar Bretagne waar je logeert ten zuiden van de Mont-Saint-Michel met uitstappen naar Saint-Malo, Cancale .... Een zeer afwisselende rondreis incl. ontbijtbuffet.

Overzicht rondreizen Portugal

Portugal
portugal
 • Alentejo en Algarve 9 dagen fly & drive in charmeadresjes

  Alentejo en Algarve 9 dagen fly & drive in charmeadresjes

  va. € 499 -

  Met deze rondreis in fly & drive bezoek je zowel Alentejo als de Algarve. Telkens kan je vanuit je verblijfplaats hoogtepunten bezoeken maar ook genieten van kalme plekjes in de natuur. Inbegrepen: ontbijtbuffet, vlucht h/t en huurwagen.  Reserveren kan enkel tot 14/04/17.
 • Alentejo 9-daagse rondreis in stijlvolle hotels

  Alentejo 9-daagse rondreis in stijlvolle hotels

  va. € 779 -

  Unieke rondreis met vele extra's in de Alentejo. Je reist van noord tot zuid. Logies in stijlvolle hotels 4* en een moderne agriturismo (wijnboer). Inclusief ontbijtbuffet, 4x diner, 2x wijndegustaties, 1x picknick, huurwagen (9x24u) en vlucht  Brussel-Lissabon h/t.
 • Centraal-Portugal en Dourovallei 9 d. fly&drive

  Centraal-Portugal en Dourovallei 9 d. fly&drive

  va. € 499 -

  Met deze fly & drive start en eindig je in Porto. Er zijn twee rondritten voorzien in de Dourovallei. In de pdf-gids zit ook een uitgebreide stadswandeling in Porto. Daarna reis je richting Spaanse grens van waaruit je ook uitstappen kan maken naar versterkte dorpen en het Spaanse Salamanca.

 • Centraal-Portugal met kust, fly&drive 8 dagen

  Centraal-Portugal met kust, fly&drive 8 dagen

  va. € 525 -

  Combinatie van het rustige binnenland van Centraal-Portugal en de prachtige kust tussen Aveiro en Figuera da Foz. Je verblijft in twee boutiquehotels incl. ontbijtbuffet, ook fietshuur 1 dag inbegrepen, alsook vlucht h/t en huurauto (7x24u).
 • Centraal-Portugal 8-daagse rondreis fly & drive

  Centraal-Portugal 8-daagse rondreis fly & drive

  va. € 599 -

  Je doet 3 totaal verschillende locaties aan: beroemde plaatsen dichtbij de kust zoals Coïmbra, vervolgens reis je richting Spaanse grens en daarna keer  je terug zuidelijker met Tomar als centraal punt. Hotels met ontbijt, vlucht h/t en huurauto inbegrepen.
 • Noord-Portugal en Dourovallei 8-daagse fly&drive

  Noord-Portugal en Dourovallei 8-daagse fly&drive in 4* designhotels

  va. € 689 -

  Start van deze rondreis is Porto, daarna verblijf je in de Dourovallei om vervolgens naar het noorden van Portugal te reizen. In deze fly & drive is de vlucht inbegrepen alsook huurwagen en ontbijtbuffet. Ook inbegrepen: wijnarrangement met wijndegustaties, lunch en diner. 
 • Noord- en Centraal Portugal 8 dagen fly & drive

  Noord- en Centraal Portugal 8 dagen fly & drive

  va. € 695 -

  8-daagse fly & drive in pareltjes van hotels. Eerste adresje ligt op een half uur rijden van Porto: Guimarães, Braga en Amarante zijn mogelijke uitstappen. Vervolgens 3 nachten nabij Coimbra in een 5* hotel: je eigen huisje met tuin. Inclusief ontbijtbuffet, vlucht h/t en huurwagen.
 • Alentejo en Algarve 11 dagen fly & drive

  Alentejo en Algarve 11 dagen fly & drive

  va. € 699 -

  Je logeert tijdens deze rondreis op 5 locaties, te starten in het noorden van Alentejo en je zakt dan verder af zuidwaarts om te eindigen aan het strand van de Algarve. Deze rondreis kan verlengd worden met een verblijf in Lissabon.
 • Alentejo en Lissabon 9 dagen fly & drive

  Alentejo en Lissabon 9 d. fly & drive

  va. € 549 -

  Je verblijft op twee verschillende locaties: in Noord-Alentejo en in het zuidelijk deel van Lissabon. Telkens selecteerden we authentieke hotelletjes, voorzien van alle comfort. Inbegrepen: ontbijtbuffet, vlucht h/t en huurwagen (8x24u.).
 • Madeira rondreis fly & drive 8 dagen

  Madeira rondreis fly & drive 8 dagen

  va. € 1049 -

  Geniet van de bloemenpracht op het exotische Madeira! Een rondreis in fly & drive (incl. ontbijt, 2x diner, een wandeling met transfer, huurwagen en vlucht h/t) met verblijf 2 nachten in een 3* hotel in Porto Moniz en vervolgens 5 nachten in een 5* hotel in Funchal.
 • Noord- en Centraal-Portugal 11 dagen fly&drive

  Noord-Portugal wellnesshotels 11 dagen fly&drive

  va. € 799 -

  Met deze rondreis verblijf je eerst centraal ten zuiden van de Douro, vervolgens reis je noordelijker en eindig je in Viana do Castelo. Telkens verblijf je in 4* wellnesshotels waarvan het laatste gloednieuw is en in 2017 pas de deuren opent. Inlcusief ontbijtbuffet, huurwagen en vlucht h/t.
 • Rondreis van Porto tot Lissabon, 14-daagse fly&drive

  Rondreis van Porto tot Lissabon, 14-daagse fly&drive

  va. € 1039 -

  Je start met een verblijf in Porto en eindigt in een hotel ten zuiden van Lissabon. Daartussen verken je Centraal-Portugal. Extra's inbegrepen: 1 dag fietshuur en 1 dag boottocht op de Douro. Inclusief 13 overnachtingen in 4* hotels met ontbijtbuffet, huurwagen 13x 24u. en vlucht h/t.
 • Portugal '4 magische regio's' 15-daagse fly&drive

  Portugal '4 magische regio's' 15-daagse fly&drive

  va. € 1355 -

  Met deze rondreis Portugal start je aan de Dourovallei, vervolgens gaat het naar Centraal-Portugal, de regio Zuid-Lissabon en eindigen doe je aan de Algarve (Lagos). Inclusief overnachtingen in hotels 4* met ontbijt, huurwagen en vlucht h/t, 3x diner, reisgids en nog vele extra's.

Overzicht rondreizen Provence

Provence
provence
 • Provence 10-daagse rondreis met 2 hotels

  Provence 10-daagse rondreis met 2 hotels

  va. € 415 -

  Verblijf in hotel 4* en 3* inclusief ontbijt. Uitstappen mogelijk naar: Avignon, Orange, Nîmes, Arles, Camargue, Les Baux-de-Provence, Saint-Rémy-de-Provence en Les Alpilles.
 • Rondreis met verblijf in charmante 'mas' incl. ontbijtbuffet en vele extra's

  Provence 8 d. rondreis met eigen wagen

  va. € 549 -

  De échte Provence zien en ondergaan. Je verblijft op drie locaties, telkens nabij Gordes, Les Baux en Vaison-la-Romaine. Inclusief ontbijtbuffet, een wijndegustatie, fietshuur e-bike 1 dag en 3 toegangen. Per kamers is er ook een Capitool reisgids Frankrijk.

Overzicht rondreizen Puglia

Puglia
puglia
 • Puglia fly&drive 10-daagse rondreis kleinschalige masserie

  Puglia fly&drive 10-daagse rondreis kleinschalige masserie

  va. € 799 -

  Rondreis Puglia met verblijf in unieke prachtige kleinschalige masserie, waaronder een prachtige 3* masseria in nabij Otranto (4 nachten). Daarna 5 nachten in een gerestaureerde masseria van de Belgische Christiane. Een unieke rondreis!
 • Puglia 9-daagse rondreis met verblijf in masserie

  Puglia rondreis 9 dagen fly&drive verblijf in masserie

  va. € 599 -

  Je overnacht 4 nachten in een Country House in het bekende Alberobello en hotel 3* in Otranto. Inclusief in deze fly &drive: overnachtingen met ontbijtbuffet, vlucht h/t vanaf Brussel tot Brindisi en huurwagen cat. B. Niet tss 24/06 en 08/09. Reserveren voor 30/03/17.

Overzicht rondreizen Pyreneeën

Pyreneeën
pyrenees
 • Midi-Pyreneeën en Frans Baskenland rondreis 10 dagen

  Midi-Pyreneeën en Frans Baskenland rondreis 10 dagen

  va. € 385 -

  Met deze rondreis doe je twee regio's aan in het zuiden van Frankrijk. Eerst verblijf je in Lot (Dordogne) ten zuiden van Rocamadour met bekende plaatsjes als Saint-Cirq Lapopie. Daarna reis je door naar Baskenland en logeer je nabij de badplaatsen Bayonne en Biarritz.

Overzicht rondreizen Rijn

Rijn
rijn
 • Moezel en Rijn 5 dagen incl. halfpension en degustaties

  Moezel en Rijn 5 dagen incl. halfpension en degustaties

  va. € 329 -

  Met deze rondreis verken je de mooiste delen van de Rijn en Moezel. Je verblijft eerst 2 nachten aan de Moezel in Traben-Trarbach en vervolgens 2 nachten aan de Rijn in het overbekende Rüdesheim. Incl. halfpension, een fles wijn en 8 degustaties. 

Overzicht rondreizen Sicilië

Sicilië
sicilie
 • Noord- en West-Sicilië (vanuit Palermo) 8 dagen fly & drive

  Noord- en West-Sicilië (vanuit Palermo) 8 dagen fly & drive

  va. € 599 -

  Met deze rondreis verken je Noord- en West-Sicilië met verblijf in een agriturismo en een masseria 4*. Inclusief ontbijt, 1x diner en vlucht h/t via Rome of Milaan. Inbegrepen huurwagen cat. B (7x24u.). Rondreis kan verlengd of gecombineerd worden met andere rondreis.
 • Sicilië 'De complete ervaring' 15-daagse fly & drive

  Sicilië 'De complete ervaring' 15-daagse fly & drive

  va. € 1755 -

  Bij deze rondreis verken je het complete Sicilië in 15 dagen. Je logeert in 6 hotels 4* en 1 agriturismo telkens met ontbijt. Eveneens inbegrepen: degustaties, 5x diner, 1x lunch, veerboot, huurwagen (14x 24u.) en de vlucht h/t. Deze rondreis dient geboekt te worden vóór 30/03/17.

Overzicht rondreizen Spanje

Spanje
spanje
 • Noord-Spanje 8 d. fly&drive

  Noord-Spanje 8 d. fly&drive

  va. € 455 -

  Ontdek de schoonheid van Cantabrië en Baskenland. Op stap in de bergen van Picos de Europa. Verken de grillige kust van Cantabrië. Maak kennis met Bilbao, Santander, Vitoria-Gasteiz. Inbegrepen: 7 overnachtingen met 6x ontbijt, huurwagen (7x24u) en vlucht h/t Brussel - Bilbao.
 • Galicië (Spanje) 9-daagse fly&drive

  Galicië (Spanje) 9-daagse fly&drive

  va. € 575 -

  Een fly & drive met het beroemde Santiago de Compostela, unieke oude steden (Lugo & La Coruna) en bijzonder ruige, groene kusten tussen Vigo en Pontevedra. 9-daagse rondreis Galicië bevat overnachtingen + ontbijtbuffet, huurwagen cat. B en vlucht Brussel-Santiago h/t.
 • Andalusië 10-daagse fly&drive half pension

  Andalusië 10-daagse fly&drive half pension

  va. € 799 -

  Met deze rondreis Andalusië logeer je eerst tussen Granada en Cordoba, vervolgens aan de voet van de Sierra Nevada en tenslotte tussen Torremolinos en Marbella. Inclusief ontbijt en 3-gangendiner, vlucht h/t en huurwagen. Je dient minimum 60 dagen voor afreis én vóór 30/04/17 te boeken.
 • Andalusië 'Gezellig logeren bij Belgen' 8-daagse fly&drive

  Andalusië 'Gezellig logeren bij Belgen' 8-daagse fly&drive

  va. € 759 -

  8-daagse rondreis Andalusië met verblijf in B&B's bij Belgen, inclusief ontbijtbuffet, vele extra's, huurwagen type B en vlucht Brussel - Malaga h/t met Brussels Airlines. Je verblijft op twee locaties: eerst tussen Granada en Antequera en vervolgens in de omgeving van Ronda.
 • Murcia - Valencia rondreis 8 dagen fly & drive

  Murcia - Valencia rondreis 8 dagen fly & drive

  va. € 575 -

  Een rondreis in de regio's Valencia en Murcia, verblijf in charmante berghotelletjes met ontbijtbuffet. Inclusief een huurwagen (7x24u.) en de vlucht Brussel-Alicante h/t. Genieten van de Costa Blanca en plaatsen als Elche en Murcia.
 • Tenerife fly & drive 8 dagen, 2 hotels

  Tenerife fly & drive 8 dagen, 2 hotels

  va. € 639 -

  Rondreis Tenerife van noord naar zuid, 8 dagen incl. ontbijt en verblijf in een Casa Rural en een Hotel Rural. Inclusief huurwagen cat. A (7x 24u.) en vlucht Brussel-Tenerife-Zuid h/t. Je verkent dus het complete eiland met de El Teide in het midden.
 • Mallorca 8-daagse rondreis fly & drive

  Mallorca 8-daagse rondreis 'Puur Majorca'

  va. € 929 -

  Je verblijft op Mallorca op drie verschillende locaties, zo hoef je zich niet ver te verplaatsen om alle aspecten van het eiland te zien. Inbegrepen: verblijf met ontbijt in verschillende hotels, huurauto, vlucht h/t vanuit Brussel, 1x diner en nog extra's.

Overzicht rondreizen Toscane

Toscane
toscane
 • Toscane en Umbrië 9 dagen in landhuizen

  Toscane en Umbrië 9 dagen in landhuizen

  va. € 385 -

  Je verblijft eerst tussen Arezzo en Firenze, dus ook de Chiantiregio ligt vlakbij. Daarna logeer je ten noorden van Assisi met Perugia als uitstap en nog vele andere. Verblijf inclusief ontbijtbuffet. Beiden hebben zwembad en gratis WiFi.
 • Toscane en Umbrië, 8 dagen in charmeadresjes

  Toscane en Umbrië, 8 dagen in charmeadresjes

  va. € 299 -

  Met deze rondreis kan je heel wat hoogtepunten bezoeken in Toscane (Firenze, Pisa, Lucca, Sienna) en Umbrië (Perugia, Assisi, Orvieto). Telkens incl. ontbijtbuffet, elk hotel heeft gratis WiFi en een zwembad. Hotel in Empoli met airco en restaurant.
 • Centraal-Italië rondreis 10 dagen in alberghi diffusi

  Centraal-Italië rondreis 10 dagen in alberghi diffusi

  va. € 579 -

  Dit is een individuele rondreis in kleinschalige hotelletjes waarbij je logeert op de grens met 3 regio's: Toscane, Umbrië en Emilia-Romagna. Elke ochtend (9x) wacht je een ontbijtbuffet en elk logies is er één diner inbegrepen. 

Overzicht rondreizen Turkije

Turkije
turkije
 • Rondreizen Turkije, van 8 tot 15 dagen

  Rondreizen Turkije, van 8 tot 15 dagen

  va. € 179 -

  Er zijn rondreizen in groep langs de Westkust en in Cappadocië, soms verlengd met een weekje strandvakantie. Of je kan ook een fly & drive boeken waarbij je met een huurauto Turkije verkent.

Overzicht rondreizen Umbrië

Umbrië
umbrie
 • Toscane en Umbrië 9 dagen in landhuizen

  Toscane en Umbrië 9 dagen in landhuizen

  va. € 385 -

  Je verblijft eerst tussen Arezzo en Firenze, dus ook de Chiantiregio ligt vlakbij. Daarna logeer je ten noorden van Assisi met Perugia als uitstap en nog vele andere. Verblijf inclusief ontbijtbuffet. Beiden hebben zwembad en gratis WiFi.
 • Toscane en Umbrië, 8 dagen in charmeadresjes

  Toscane en Umbrië, 8 dagen in charmeadresjes

  va. € 299 -

  Met deze rondreis kan je heel wat hoogtepunten bezoeken in Toscane (Firenze, Pisa, Lucca, Sienna) en Umbrië (Perugia, Assisi, Orvieto). Telkens incl. ontbijtbuffet, elk hotel heeft gratis WiFi en een zwembad. Hotel in Empoli met airco en restaurant.
 • Centraal-Italië rondreis 10 dagen in alberghi diffusi

  Centraal-Italië rondreis 10 dagen in alberghi diffusi

  va. € 579 -

  Dit is een individuele rondreis in kleinschalige hotelletjes waarbij je logeert op de grens met 3 regio's: Toscane, Umbrië en Emilia-Romagna. Elke ochtend (9x) wacht je een ontbijtbuffet en elk logies is er één diner inbegrepen. 

Overzicht rondreizen Zwarte Woud

Zwarte Woud
zwarte-woud
 • Luxe 10-daagse rondreis Zwarte Woud en Elzas

  Luxe 10-daagse rondreis Zwarte Woud en Elzas

  va. € 1299 -

  Starten doe je in het noorden van het Zwarte Woud in half pension (4-gangendiner), vervolgens reis je naar het zuiden van het Zwarte Woud (Schluchsee) voor een verblijf in een wellnesshotel in vol pension met 3 behandelingen. Eindigen doe je in de Elzas in een tophotel in Obernai in half pension.
Toon rondreizen fly & drive

Vertrek per vliegtuig en doe de rondreis in een huurwagen

Toon rondreizen met eigen wagen

Beleef de volledige uitgestippelde rondreis in je eigen vertrouwde wagen

Euroreizen biedt rondreizen naar tal van bestemmingen over de gehele wereld voor diverse tijdsperiodes en in alle seizoenen. Stel je liefst je eigen rondreis samen, kies je voor een compleet verzorgde rondreis of zoek je hier iets tussenin? Bij Euroreizen zijn verschillende opties mogelijk.

 • Prijs per persoon op basis van een standaard 2-persoonskamer. Het supplement voor een éénpersoonskamer is op aanvraag.
 • Kinderkortingen geldig bij verblijf op kamer van de ouders en zijn steeds op basis van twee betalende volwassenen.
 • Individuele rondreis zonder begeleider. Programma vrij in te vullen, je reist aan eigen tempo.
 • Geen andere kortingen van toepassing.
 • 100% kosten bij wijziging of annulatie

Rondreizen aanbiedingen

Ben je op zoek naar een rondreis aanbieding, kijk dan eens bij de bestemmingen die we momenteel in het assortiment hebben. Bij ons kan je terecht voor volledig verzorgde rondreizen, inclusief vervoer en overnachting. Je kan hierbij zelf kiezen voor een rondreis met de auto, bus of vliegtuig. Ook mogelijk is een Fly & Drive: dan vlieg je naar het land van je bestemming en op het vliegveld staat een huurauto voor je klaar, zodat je het hele land of een regio naar keuze helemaal van a tot z kan verkennen. De bestemming en de duur van de rondreis variëren per aanbieding. Je kan bij ons terecht voor culturele rondreizen en verre rondreizen naar de zon maar ook voor rondreizen naar de sneeuw en een rondreis dichter bij huis. Of je nu kiest voor een rondreis door een bepaald land voor een aantal dagen of voor een rondreis door diverse landen voor meerdere weken, bij Euroreizen is alles mogelijk.

Je eigen rondreis samenstellen

Ben je niet graag afhankelijk van een groep, dan kan je ervoor kiezen om je eigen rondreis samen te stellen. Ga bijvoorbeeld voor een rondreis met de auto, per vliegtuig of Fly & Drive naar je favoriete bestemming. Je kan vervolgens zelf je activiteitenprogramma samenstellen en je favoriete hotels boeken. Je bent hierbij niet afhankelijk van anderen en kan volledig onafhankelijk je gang gaan. Uiteraard kan je zo ook zelf de tijdsduur van je rondreis bepalen. Wil je er een aantal dagen, weken of zelfs maanden tussenuit? Wil je de hele wereld zien of juist één land eens goed van a tot z kunnen verkennen? Alles is mogelijk. Euroreizen biedt verschillende mogelijkheden om je rondreis zelf samen te stellen.