Citytrip Venetie? Bezienswaardigheden tussen 400 bruggen

Bezoek het San Marcoplein, het Dogenpaleis en de Rialtobrug op je citytrip Venetië

De gondels, het San Marcoplein, de Rialtobrug, de basiliek, tientallen paleizen, de Brug der Zuchten en het Dogenpaleis zijn nog slechts enkele van de bezienswaardigheden die het de moeite waard maken om tijdens een citytrip Venetië te bezoeken. Lees meer

Na je eerste citytrip Venetië kijk je al uit naar je volgend weekendje Venetië
  • Snuif cultuur op het San Marcoplein
  • Geniet op een Venetiaanse gondel tijdens je citytrip Venetië
  • Vaar onder de Rialtobrug
  • Huiver van de Brug der Zuchten

Gratis reisgids Venetië?

Gratis reisgids downloaden

Het is de combinatie van de culturele en architecturale rijkdom met de unieke ligging die Venetië zo populair maakt bij de toeristen. Alle reden dus om een citytrip Venetië te boeken.  

Auto's rijden er niet, de hoofdweg is een kanaal, het vervoermiddel is een boot. Lijnbussen, taxi's en ziekenwagens zijn in Venetië boten die zich al even ordeloos verplaatsen als de auto's in de grote Italiaanse steden. Venetië zelf bestaat uit 120 eilanden die met elkaar verbonden zijn door 150 kanalen en 400 bruggen.

 Wandel door de vele kleine straatjes van Venetië

Wie Venetië bezoekt moet zeker logeren in de stad zelf om van deze unieke sfeer ten volle te kunnen genieten. Een wandeling door de vele kleine straatjes doet je écht kennismaken met de levenswijze van de Venetianen. In dit dossier hebben we het ook over de voornaamste bezienswaardigheden, het carnaval en het Venetiaans glas. We geven je ook heel wat leuke tips en handige links die goed van pas komen tijdens je bezoek aan Venetië.

Reviews en beoordelingen citytrip Venetië

Heb je zelf tips of opmerkingen over Citytrip Venetie: Romantiek tussen 400 bruggen? Plaats je beoordeling

Tour

2 juli 2017

Een prima gids als voorbereiding en ook goede suggesties.

Tour

1 maart 2017

Beste, ik heb de gids al even diagonaal gelezen. Het ziet er indrukwekkend uit en ben benieuwd als ik hem verder kan bekijken.

Tour

15 februari 2017

Wij zijn regelmatige bezoekers van Venetië vermits onze Italiaanse partnerstad Adria in de buurt ligt op 60 km. Wij verblijven dan bij vrienden en gaan met de trein naar Venetië. Hoewel onze kennis door eerdere bezoeken aan de Dogenstad, zijn wij onder de indruk van de volledigheid van jullie reisgids. Er staan zelfs zaken in die we zelf nog moeten en zullen ontdekken. Heb de reisgids gebruikt voor een bevriende collega die als jong koppelke met zijn vriendin een bezoekje brengt aan Venetië. Ik wacht nog op zijn indrukken want hij reist af 25/02/2017.

Tour

17 januari 2017

Wij waren voor 4 dagen in Venetie en hebben handig gebruik gemaakt van Jullie gids. Bijna alles opgevolgd en gezien.

Tour

30 september 2016

Ik was voor 5 dagen in Venetië en heb tevens ook gebruik gemaakt van de reisgids, deze was interessant.

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info