Citytrip Praag: bezienswaardigheden bezoeken

Bezoek het bruisende hart van Midden-Europa en ontdek er bezienswaardigheden in het spoor van Kafka

Praag is de gelijke van Parijs als het gaat om schoonheid en bezienswaardigheden. De geschiedenis gaat ruim 1000 jaar terug. De Tsjechische hoofdstad werd na het verdwijnen van Het IJzeren Gordijn een populaire citytrip bestemming. Praag wordt ook wel de Gouden Stad of de stad met honderd torens genoemd. Het gouden uitzicht kun je er niet meer zien, maar de honderd torens wel. De stad heeft tal van bijzondere gebouwen en aantrekkelijke pleinen. In de gratis reisgids die je kunt downloaden vind je uitgebreide informatie over drie toeristisch interessante wijken. Lees meer 

Praag: de lange geschiedenis, de rijke culturele achtergrond en het moderne hedendaagse leven.

  • Bezoek het 'museumdorp' de Praagse burcht
  • Kunstenaars en artiesten op de Karelsbrug
  • De oudste Joodse begraafplaats van Europa
  • Schitterende kerken, tal van interessante musea
  • Struin over de leuke pleinen
  • Zoek een gezellig terras op en geniet

Gratis reisgids Praag?

Gratis reisgids downloaden

Bezoek de Praagse burcht en de omliggende musea, kleine straatjes en intieme steegjes. Tijdens je citytrip mag je de oude stad met onder meer het astronomisch uurwerk en de Joodse wijk zeker niet missen. Het bekende Wenceslasplein en het Nationaal Museum bevinden zich in de nieuwe stad. 

Praag bruist 24 uur per dag. Je hebt geen tijd om je in deze stad te vervelen. Praag staat bol van interessante bezoeken en ontmoetingen. Laat je rondleiden in de Laterna Magica of ga er naar een van de vele voorstellingen. Download de gratis reisgids en lees alles over concerten, theaters en winkelen. 

Reviews en beoordelingen citytrip Praag

Heb je zelf tips of opmerkingen over Citytrip Praag, dé stad van Franz Kafka? Plaats je beoordeling

Tour

25 december 2016

fantastische reisgids,het was een grote hulp!!

Tour

3 december 2016

Praag is prachtig! De kerstmarkten zijn zeer gezellig. De kerstsfeer gaf een extra dimensie. De wandelbrochure is ideaal om te volgen en de mooiste gebouwen en omgeving van Praag te bezichtigen. Dit zullen we zeker nog eens overdoen in de zomer.

Tour

20 oktober 2016

Een praktische en volledige gids om een volledige dag in Praag mooi rond te maken en alle interessante gebouwen en monumenten te bezoeken zonder het gevaar verloren te lopen. Een aanrader.

Tour

20 september 2016

Wij hebben de wandelroutes goed kunnen gebruiken en zo onze weg gevonden in een vreemde stad . Nog zeer bedankt voor de tips .

Tour

16 augustus 2016

We hebben met veel gemak de wandeling kunnen maken die jullie voorstelden. We hebben ze wel opgesplitst in 3 dagen daar de gezondheidstoestand van mijn man dit anders niet toeliet. We waren gelogeerd in het Mala Strana-deel. Met een 'retro-wagen' maakten we eerst een globale tour en de dag erna startten met jullie tips onze eerste wandeling. We hebben vooral gebruik gemaakt van het openbaar vervoer. Idd, zeer eenvoudig, ff op toeleggen. Ook wij hadden geen enkel moment een onveilig gevoel. Praag heeft zeker een plaatsje in ons hart veroverd. Merci voor de brochure & tips. :) Karin

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info