Nieuwsbrief

Inschrijven op nieuwsbrief

Je e-mail adres beheren

Citytrip Londen of stedentrip Londen

Londen stellen we je voor met 4 wandelroutes, compleet met kaart. Unieke tips om te winkelen tijdens je citytrip Londen, lekker te eten of een gratis museum te bezoeken want die zijn er bij de vleet.
Informatie over alle bezienswaardigheden in Londen. Dit alles is gebundeld in onze reisgids Londen, met de link die je hieronder vindt kan je die gratis downloaden. Euroreizen heeft ook een mooi aanbod aan hotels in Londen, er zijn promoties waarin hotel + Eurostar tot één pakket zijn verwerkt. Met je eigen wagen op citytrip naar Londen? Geen nood je krijgt tips waar te parkeren en hoe de taks te betalen.

Bezienswaardigheden Londen

Bezienswaardigheden

Overzicht attracties Londen
Londen in 8 delen bezoeken
Gratis musea in Londen
  Stadswandelroutes Londen

Stadswandelroutes

Londen-Westminster
Londen-City - Londen shopping
Londen Koninklijke parken
     
Hotels Londen

Hotels: promoties

Hotels zoeken op kaart
Alle promoties (incl. Eurostar)
Alle hotels en last minutes
  Eurostar naar Londen

Vervoer: Eurostar - auto

Vervoer naar Londen
Metro - parkings - autotaks
Eurostar Londen
     
Gastronomie en uitgaan

Uit in Londen

Pubs en eten
Restaurants
Musicals en uitgaan
  Shopping in Londen

Extra tips en reisgids

Shopping in Londen
Gratis reisgids Londen
Evenementen
     
     
Foto's: AT-Europe, iStockphoto.com en Dreamstime.com

Harry Potter Museum in Londen

De filmstudio's waar de Harry Potter films werden gedraaid zijn nu omgebouwd tot een museum. De filmproducent Warner Bros, heeft diezelfde Leavesden Studios gekocht om er een permanente tentoonstelling in onder te brengen. Met de Harry Potter Studiotour verneem je hoe de films werden gemaakt. Je ziet de decors en kan zelf beleven hoe het aanvoelt in bepaalde acties van de film.

De Harry Potter Studiotour duurt ongeveer 3 uur. Je kan het doen op je eigen snelheid en het zo korter of langer maken. Opgepast: tickets moeten op voorhand aangekocht worden via de website. Goedkoop is het niet of wat had je anders verwacht. Een familieticket (2 volwassenen + 2 kinderen) kost ca. 100 euro. Als je dan nog eens een souvenirboekje wilt en een audiogids dan ben je nog eens 20 euro kwijt.

De Warner Bros Studio Tour London, zoals het museum officieel heet, ligt in Leavesden, ongeveer 30 kilometer van Londen. Op je ticket staat een aankomstuur dat je heel stipt moet naleven of je loopt het risico niet te worden toegelaten. Vanuit Londen kan je een transfertbus nemen inclusief entreetickets: Golden Tours. Je kan ook de trein nemen in Londen (Euston station) naar Watford Junction. Vanuit dat treinstation moet je een shuttlebus nemen.

Website voor info en tickets: www.wbstudiotour.co.uk

Reviews - beoordelingen

Reacties harry Potter Museum in Londen

Pijs Toon

Zoals gewend was de info over London perfect weergegeven betreffende inhoud en adviezen winkelen c.q Kerstmarkten. Als touringcar chauffeur heb ik u site van harte aanbevolen aan mijn collega's als aan mijn reizigers. Met vriendelijke dank en groeten.

Kathy en Eric

Een prachtige stad om te bezoeken! Wij boekten via deze site en zijn zeer tevreden over de afhandeling. We kochten een London Pass met Travelcard op voorhand, handig. Bovendien bezochten we ook een musical, ook op voorhand geboekt. Meeste verplaatsing deden we per metro. Ook een open tourbus genomen, tof met een gids erbij kom je zoveel meer te weten...

DE SCHEPPER ELS

FANTASTISCHE STAD, VELE MOOIE PARKEN EN ANDERE BEZIENSWAARDIGHEDEN EN LEREN GENIETEN VAN EEN "STARBUCK" KOFFIE

Sophie Bouckaert

Fantatische citytrip gemaakt naar een topstad! Voor culinaire geneugden is het net iets minder ... of duur of ongezond! We hebben het bij de talrijke fastfood ketens gehouden.

1

Promoties Londen

Londen 3 dagen hotel+ontbijt incl. Eurostar vanaf 179 euro pp
Londen 3 dagen hotel+ontbijt incl. Eurostar vanaf 179 euro pp
We hebben reeds een promotie vanaf 179 euro pp inclusief Eurostar. Er zijn een 10-tal arrangementen van 3 tot 4 dagen met hotels van 2* tot 4*. Het bekende hotel St-Giles*** temidden de shoppingstraten is reeds beschikbaar vanaf 239 euro pp. Een goed budgethotel in het centrum, Leigham Court*** kan geboekt worden vanaf 209€ pp.

Gratis reisgids Londen

LondenOnze reisgids (38 blz.) omvat drie stadswandelroutes met kaart, tips voor shopping, eten, trein, metro en auto + een beschrijving van de bezienswaardigheden. Alles gratis te downloaden.

Download nu reisgids Londen
  • Euroreizen.be als homepage instellen
  • Stuur ons je opmerkingen