Autoroute IJsland - Dag 9

Autoroute IJsland - Dag 9

Raften met riverrafting.is

Een half uurtje rijden naar de rivier om te starten aan een wilde rafting met Riverrafting.is. Je kan kiezen uit de familierafting op de westelijke rivier of het ruigere werk op de oost rivier. Na de briefing stappen we samen met onze begeleiders in de rubberboot. Onderweg stoppen we voor een warme chocomelk op "IJslandse wijze": aan een warmwaterbron vullen we onze kop, wat chocopoeder erbij en roeren maar: een lekkere warme chocomelk. Daarna zetten we de rafting verder tot de volgende stop: cliff jumping. We beklimmen een rots om in het ijskoude wassende water te springen, daarna zo snel mogelijk naar de oever zwemmen: adrenaline gegarandeerd. Aan het einde van de rafting worden we terug opgepikt met het busje. In de hostel zijn er jacuzzis om na het raften terug op temperatuur te komen. Een geweldige ervaring! 
Op zoek naar een sensationele rafting ervaring in IJsland? Meer info en reservatie? Bakkaflöt rafting, riverrafting.

Hvítserkur rots

De Hvítserkur is een basalt rotsformatie zo'n 15 meter voor de kust van het schiereiland Vatnsnes. Zie je er een versteende monstertrol of eerder een olifant in? 

Snæfellsnes schiereiland

We bezoeken de belangrijkste bezienswaardigheden van het Snæfellsnes schiereiland: Djúpalónssandur, een bijzonder strand,  Kirkjufell waterval, Heilge berg Hellar, zwart kerkje Buðir, Gerðuberg basalt columns en ook de vuurtoren op het meest westelijke punt van IJsland.

Gratis reisgids IJsland downloaden

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info