Brussels by Water: de Waterbus vaart weer

Brussels by Water: de Waterbus vaart weer

Tot eind oktober 2015 vaart de Waterbus elke dinsdag, woensdag en donderdag verschillende malen per dag tussen Brussel-Sainctelette, Molenbeek, Laken, Van Praetbrug, Neder-over-Heembeek, Machelen en Vilvoorde-centrum en alle dagen, behalve maandag, van 3 juli tot 9 augustus (Brussel Bad).

De verbinding tussen de Heembeekkaai en Brussel-centrum wordt nu 10 maal per dag afgelegd en op het langere traject tussen Vilvoorde en Brussel-centrum wordt 4 maal per dag gevaren. Een traject kost € 1 tot € 3 en de fiets kan steeds mee aan boord.

De haltes van de Waterbus liggen in de nabijheid van tram-, bus- en metrolijnen en op twee stappen van de woonwijken, parkings, winkelcentra, restaurants en terrasjes of kantoren. 

Zoals de kusttram combineert de Waterbus zowel woon-werkverkeer, privéverplaatsingen en verplaatsingen in het kader van recreatie en toerisme. De Waterbus is interessant voor fietsers die de fiets mee aan boord kunnen nemen en voor de voetganger omdat wandelafstanden ‘ingekort’ worden. Ook kinderwagens en mindervalide personen met rolwagen, kunnen mee aan boord.

De Waterbus is een aangenaam, stipt en filevrij vervoermiddel, dat je toelaat om je zonder stress en zonder parkeerproblemen te verplaatsen, in een stadsdeel waar een toenemende verkeersindigestie om bijkomende maatregelen vraagt. Reizen met de Waterbus is ontspannend en geeft je een mooi beeld van een kanaalzone in complete verandering. 

Praktisch
- Dinsdag, woensdag en donderdag, van 1 mei tot 2 juli 2015 en van 10 augustus tot 31 oktober 2015 én dagelijks (behalve maandag) van 3 juli tot 9 augustus 2015.
- Meer informatie: www.waterbus.eu  

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info