De Efteling, Symbolica nieuw in 2017

De Efteling, Symbolica nieuw in 2017

De Efteling, het grootste attractiepark van Nederland, heeft er in de zomer van 2017 een nieuwe attractie bij: Symbolica of het Paleis der Fantasie. De bezoeker staat een verrassende ontdekkingstocht te wachten … vol fantasie.

Op bezoek bij de koning

Vanaf de hoofdingang zal de bezoeker meteen in de ontvangsthal van het Paleis der Fantasie binnenkomen om nadien op audiëntie te gaan bij koning Pardulfus, die in het Paleis woont. Daarna begint een fantasiereis door de geheime gangen en verborgen kamers van het paleis met de ene verrassing na de andere. De bezoeker kan kiezen uit drie verschillende themagebonden routes die uiteindelijk naar de uitgang leiden. Sensationeel, verrassend, spannend, en vol fantasie.

Topbestemming

De Efteling blijft dé topper van de toeristische bestemmingen in de Benelux. Er wordt verwacht dat het totaal aantal bezoekers in het huidige jaar de 4,68 miljoen van 2015 zal overschrijden. Behalve het attractiepark met pakt de Efteling ook uit met het Efteling Theater, het Golfpark, het vakantiepark Efteling Bosrijk en sinds dit jaar kan je ook de avonturen van Pinokkio in het Sprookjesbos beleven.

Winterpret in Winter Efteling

Van 14 november 2016 tot 31 januari 2017, elke dag, verwelkomen Jelka, de Sneeuwprinses en haar Vuurprins Kendrik je in hun winterse wereld in de Winter Efteling. Je kan genieten van kerstsfeer in de Efteling, schaatsen in het IJspaleis, langlaufen op de langlaufbaan ’t Hijgend Hert, kennismaken met de Efteling Eskimo’s, genieten van soulklanken van het gospelkoor De Lichtpuntjes, genieten van een lichtshow op de gevel van Villa Voltage, enz. De meeste attracties blijven, zolang het weer dat toelaat, open.

De Efteling is alle dagen van het jaar open. Europalaan 1, Kaatsheuvel. Meer info op hun website www.efteling.com

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info