Duinrell breidt uit in 2017

Duinrell breidt uit in 2017

Duinrell in het Nederlandse Wassenaar (nabij Den Haag) stelt weldra vanaf april tot eind oktober 2017 opnieuw de deuren wijd open. Wat in 1935 begon als een wandelplek in een uitgestrekt bos- en duingebied is Duinrell uitgegroeid tot een vakantie- en attractiepark met ca. 1,4 miljoen bezoekers per jaar. Het landgoed biedt vele recreatiemogelijkheden voor zowel de dagjestoerist als zij die er willen overnachten. De start van het toeristische seizoen betekent ook bijna traditiegetrouw de kennismaking met een aantal nieuwe attracties.

Wat is nieuw in 2017?

In de nostalgische speeltuin komt een 22 meter hoge glijbaantoren waarin 3 glijbanen voor sensatie moet zorgen voor de kinderen. Aqua Shute krijgt er een bootjeslift bij.

Vanaf mei 2017 kan je in het Tikibad op de spiksplinternieuwe driedubbele(!) Cone glijbaan die meer dan 160 meter lang is. Vanop 20 meter suis je naar beneden op een duoband, om dan in een trechter terecht te komen, tegen een wand aan te glijden en zo naar twee andere trechters waarna de glijpartij eindigt. Puur bloedstollend waterplezier.

Nog nieuw in het Tikibad zwembad wordt de waterspeeltuin Playa. De opening staat gepland voor juli 2017. Voor kinderen van 0 tot 12 jaar is van alles te doen in het water (klimmen, glijbanen, speelbad, …) op een oppervlakte van bijna 1000 m².

Dagje Duinrell is gauw gevuld

Met meer dan 40 attracties ondertussen is een dagje toeven in Duinrell snel gevuld. Jong en oud kan er zich amuseren want behalve pret op de attracties heb je er de mogelijkheid om uren waterplezier te beleven in het Tikibad. Dit is het grootste overdekte waterglijbanenzwembad van de Benelux, bovendien het ganse jaar geopend.

Zomershow

Tussen 15 juni t.e.m. 27 augustus 2017 wordt de traditionele Zomershow driemaal daags opgevoerd in het Zomertheater. 

Logeren in Duinrell

Zij die meerdere dagen willen genieten van Duinrell kunnen dat perfect op het park zelf want Duinrell beschikt intussen over 443 comfortabele verblijfchalets (Duingalows). Een viertal daarvan is uitgerust met een infraroodsauna, ook al nieuw in 2017.  Op de camping zijn er meer dan 500 plaatsen. Er is ook nog een logeermogelijkheid voor groepen in het Duinhostel.

Op het attractiecomplex vind je uiteraard ook een aantal eet - en drinkmogelijkheden, van de gewone snack en pannenkoek tot uitgebreid tafelen.   

Praktisch

Duinrell, attractie- en vakantiepark. Duinrell 1, 2242 Wassenaar, Nederland. Vanaf 1 april tot 2 november 2017. Voor openingsuren en een overzicht van attracties, surf naar www.duinrell.nl

P.S. Wist je dat het Keukenhof, de prachtige bloementuin, op amper een twintigtal minuten rijden ligt van Duinrell? Let op, het Keukenhof is beperkt open: vanaf 23 maart tot en met 21 mei 2017. Mocht je beide willen combineren, hou er dan rekening mee dat Duinrell pas vanaf 1 april opent.  

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info