Files vermijden aan luchthaven Zaventem

Files vermijden aan luchthaven Zaventem

De selectieve controle van de voertuigen op de A201 (toegangsweg naar het luchthavengebouw) heeft al meerdere malen gezorgd voor ellenlange files naar de luchthaven van Zaventem. Soms zijn die zo lang dat passagiers het risico lopen om hun vlucht te missen. Zijn er alternatieven naast de trein?

Alternatieve parking: Discount Parkings

Dat zijn 2 parkings in open lucht die je bereikt via de E19, dus niet via de ondertussen berucht geworden A201. Van daaruit vertrekt er een lijnbus (5u30 - 22u) of een shuttlebus (andere tijden elke 15') via een eigen luchthavenweg naar het luchthavengebouw, duur ca. 10 minuten. Praktisch: op de E19 afrit 12 Brucargo, richting 'cargo' en vervolgens zie je de pijlen 'Discountparkings'. Prijs voor 7 dagen op dit ogenblik: 54 euro, shuttle inbegrepen. Reserveren is noodzakelijk via de website van Interparking. Er zijn nog andere initiatieven om buiten de luchthaven te parkeren: Quick parking en CarHotel.

In 5 stappen van thuis tot aan het vliegtuig

Dat is de titel van een nieuwe infobrochure van de luchthaven dat je hier kan downloaden. Het geeft je in een heel kort bestek zeer goede, begrijpbare en geïllustreerde informatie. Nog meer plannen kan je downloaden op de website van de luchthaven, rechtstreekse link.

Let op! Ook vertraging in Charleroi

Brussels-South of de luchthaven van Charleroi heeft nu ook extra controles ingevoerd en dat kan eveneens zorgen voor vertraging. Ze raden aan om minstens 3 uur op voorhand aanwezig te zijn. Meer info op de website van de luchthaven.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info