Goodbye, reismagazine n° 8

Goodbye, reismagazine n° 8

Goodbye is ondertussen aan zijn achtste nummer toe en verwent je deze maal met 212 pagina's vakantietips, weetjes en reportages. Zowel van dichtbije bestemmingen als verder afgelegen. Zo reis je met Goodbye van Sri Lanka tot Vancouver via Luik en Noorwegen. Het is een luxueuze uitgave met grote en kwaliteitsvolle foto's, door zijn formaat krijg je het gevoel een boek te lezen. Een échte aanrader.

Na even weg te dromen in paginagrote reisfoto's kom je in de uitgebreide rubriek 'Check in' terecht. Heel kort krijg je nieuwtjes, bijzondere tips en weetjes als inspiratie voor je volgende trip of gewoon om bij te blijven. Zo krijg je 4 tips waar Champagne te proeven in Reims.

In dit nummer trek je ondermeer uitgebreid naar Kopenhagen met heel veel aandacht voor het culinaire, naast een paar bijzondere tips voor hotels en shopping. Daarna trek je naar Sri-Lanka. Om die bestemming na 14 bladzijden in te ruilen voor een algemene kijk op Ierland. Veel aandacht gaat uiteraard naar de natuurbeleving. Vervolgens gaat het naar een heel andere kant: de Sahara. Ontdek waarom de Sahara ook een vakantiebestemming kan zijn.

In Goodbye vind je nog meer bestemmingen met tips en reportages zoals de minder bekende Griekse Eilanden, het tofste bos van Canada dat ligt in Vancouver Island en met een cruise naar Noorwegen. Een reporter gaat opnieuw op stap met  een budget van 100 euro voor 24 uur in een wereldstad, deze keer is dat ... Luik. In de terugkerende rubriek Check out krijg je 5 tips voor Aarhus (Europese Culturele Hoofdstad), Boston, Bilbao en Rotterdam.

Maar je leest nog meer in Goodbye. Zo is er nog een uitgebreid interview met Stijn Meuris en een column van Jacqueline Goossens.

Een jaarabonnement op Goodbye in België kost nu tijdelijk € 30 (in Nederland € 50), inclusief verzendingskosten en nog een kofferriem gratis. Meer info en abonneren op Goodbye.be. Een los nummer kan je aankopen via Bol.com.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info