Groene Gordel & Hageland Magazine

Groene Gordel & Hageland Magazine

Een goede inspiratiebron voor een bezoek aan de regio’s Hageland en Groene Gordel en de kunststad Leuven, is de nieuwe editie van het Groene Gordel & Hageland Magazine. Het is een gratis uitgave van Toerisme Vlaams-Brabant die je warm wil maken om voor één of meerdere dagen de troeven van Vlaams-Brabant te ontdekken. En dat kan natuurlijk door te wandelen. De provincie telt heel wat wandelnetwerken en dat rijke wandelaanbod komt volop aan bod in het nieuwe magazine.

De wandelnetwerken van het Pajottenland, Zuid-Dijleland, Hagelandse Heuvels en De Merode komen aan bod, maar er is vooral het nieuwe Wandelnetwerk Getevallei dat in september geopend wordt. Bioloog Dirk Draulans gaat voor het magazine op verkenning in dit nieuwe netwerk met zijn bijzondere natuurwaarde.

In het middenkatern vind je een uitneembare kant- en klare wandelkaart met vijf wandelingen in de regio. Verder wordt aandacht besteed aan de Hagelandse wijndomeinen, fietsen langs herinneringen aan de Groote Oorlog, het Gordelfestival en logeren in groep. Het gratis magazine verschijnt halfjaarlijks en wordt verspreid via de toeristische diensten.

Wie het magazine toegestuurd wil krijgen of wil downloaden, kan terecht op www.toerismevlaamsbrabant.be

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info