Hotel The Pand**** Brugge wint drie prijzen

Hotel The Pand**** Brugge wint drie prijzen

Hotel The Pand**** in Brugge kaapte in korte tijd de voorbije dagen liefst drie internationale prijzen weg en bestendigt hiermee de rol als vooraanstaand lifestylehotel in de reissector.

Belgium’s Leading Boutique Hotel, die internationale erkenning kreeg men al op 4 september dit jaar op de World Travel Awards in Sardinië.

Best Boutique Hotel Belgium is de tweede prijs die The Pand in de wacht sleepte op 20 oktober tijdens een uitreiking van de Haute Grandeur Global Hotel Awards in Abu Dhabi. Later deze maand ontvangt het Brugse luxehotel dan nog een derde award tijdens de World Luxury Hotel Awards in Qatar.

De familie Stuyts, eigenaar van The Pand, is apetrots en dat is ook terecht. Het is overigens niet voor het eerst dat het hotel in de prijzen valt. Het lijstje met behaalde prijzen oogt intussen al indrukwekkend. In 2014 kreeg het hotel al eens de World Luxury Hotel Award. In 2013 en 2014 de Boutique Hotel Award in de categorieën Classic Elegance en Best Romantic Retreat. Vorig jaar viel de eer te beurt van in de top 3 te eindigen in de finale van de Condé Nast Johansens Award, een internationale prestigieuze onderscheiding en dé referentie voor het aanbieden van superieure kwaliteit en service.

Katelijne Haelters, general manager: “De authenticiteit en de charme van een historisch pand, met een heel speciale inrichting, gecombineerd met een fantastisch team, dat is waar we constant én met veel goesting aan werken. Daarenboven mogen we gerust stellen dat we een toplocatie hebben in deze schitterende mooie stad.”

The Pand ligt in hartje Brugge, dicht bij de mooiste bezienswaardigheden van de stad. Een koetshuis werd omgetoverd tot een romantisch lifestylehotel. Alle 26 kamers bieden heel wat charme en romantiek. In het salon en de bar vind je waardevolle antiek en kunstvoorwerpen. 
Meer info over het Hotel The Pand****.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info