Hotel The Pand in Brugge krijgt topranking

Hotel The Pand in Brugge krijgt topranking

Het hotel The Pand in Brugge is in de top 3 geëindigd van de finale van de Condé Nast Johansens Award 2016. Deze internationale onderscheiding geldt als dé meest prestigieuze referentie voor kwaliteit in de reisindustrie. Dat The Pand een finaleplaats in de wacht sleepte, is een bewijs dat de familie Stuyts, eigenaars van het klassehotel, het management en het team van medewerkers er telkens in slaagt hoogstaande kwaliteit en service aan de gasten te bieden.

De categorie waarvoor The Pand in aanmerking kwam voor de Condé Nast Johansens Award is die van ‘Best Urban Hotel’. Behorend tot het selecte gezelschap van ‘Small Luxury Hotels of the World’ staat een verblijf in The Pand in hartje Brugge garant voor een zekerheid van persoonlijke service en comfort. Daarbij verliest men de authenticiteit en de warme charme niet uit het oog.

The Pand werd reeds eerder meermaals genomineerd en gelauwerd. In 2014 ontving het hotel de World Luxury Hotel Award, een exclusieve onderscheiding en tegelijk beloning voor het aanbieden van luxe faciliteiten en service op wereldklasse niveau. Ook in 2013 en 2014 viel het in de prijzen met de Boutique Hotel Award in de categorieën Classic Elegance en Best Romantic Retreat.

Om in aanmerking te komen voor deze prestigieuze award moet je gekozen worden door een team van zowel experten als ook gasten.

Het is voor de stad Brugge leuk meegenomen om door deze finaleplaats van het hotel The Pand ook zo op wereldschaal in de picture te komen. Trouwens, Brugge eindigde in oktober nog op de 8ste plaats op een ranglijst van de 30 mooiste steden ter wereld. Meer info over Hotel The Pand ****.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info