P&O Ferries in het nieuw

P&O Ferries in het nieuw

Rederij P&O Ferries is trots dat voor zijn minicruise tussen het Europese vasteland (vanuit Zeebrugge) en Groot-Brittannië: Hull en York, twee van zijn cruiseschepen voortaan in een nieuw kleedje de overtocht kunnen maken. Zowel op vlak van shopping, catering, overnachting en vrachtfaciliteiten zorgde een upgrade voor flink verbeterde mogelijkheden. Lees, nog beter comfort.

Knap opgefrist

De Pride of York en Pride of Bruges, twee cruiseschepen in het beheer van P&O Ferries die instaan voor de routevaart tussen Hull en Zeebrugge, kregen een knappe facelift. Aan de upgrade hangt een fiks prijskaartje van miljoenen euro’s maar zowat alles aan boord wordt daardoor beter voor iedereen, welke formule van overtocht je ook kiest.

De beide cruiseschepen kunnen elk tot meer dan 1000 passagiers meenemen tijdens de 12 uur durende overtocht. Tijd genoeg om kennis te maken met de vernieuwde shops in een gebruiksvriendelijkere stijl. Neem daarbij nog de kortingen tot 50 % op tal van bekende parfummerken, alcohol en andere lucratieve aanbiedingen en je begrijpt dat deze shops geweldig populair blijven. Ook in de brasserie, eveneens opgesmukt, zijn er veranderingen. Vanaf nu kan je gerechten kiezen uit nieuwe menu’s, zowel continentale als ‘typical British’ en dit in een prima prijs-kwaliteitverhouding. De bars zijn opgefrist waar je ook WiFi hotspots vindt. Qua slaapfaciliteiten kan je ook genieten van verbeteringen zodat ook privé in de kajuit het aangename gevoel een verlengstuk krijgt.

Betere faciliteiten voor elke passagier

Niet alleen voor de gewone toerist maar ook voor de vele vrachtwagenchauffeurs zijn de mogelijkheden verbeterd en uitgebreid. Het laat toe volledig relaxed de oversteek te kunnen maken om goed uitgerust het vervolg van hun rit te kunnen afwerken. Bovendien kunnen zij nu ook gebruik maken van een nachtelijke wasdienst en speciale kortingen in de shops.

Wie die cruise ervaring, ook al is het misschien ‘maar’ een mini-cruise, eens in het echt wil beleven, kan alle nodige info vinden op POferries.com.

P&O Ferries vaart uiteraard op meerdere routes dan enkel tussen Hull en Zeebrugge. Er zijn ook verbindingen met Frankrijk, Ierland, Noord-Ierland en Nederland wat het totaal aantal bevaren routes op acht brengt. De maatschappij beschikt over liefst 20 schepen. Jaarlijks bezorgt het voor 10 miljoen passagiers voor een unieke cruise-beleving. Ruim 2,2 miljoen vrachteenheden verzorgt de rederij en worden 1,6 miljoen auto’s over de zee gevaren.

Foto's: Foto's P&O Ferries

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info