Thailand - Van Bangkok tot Pattaya

Thailand - Van Bangkok tot Pattaya

Thailand, het land van de Glimlach, herbergt een schat aan prachtige bestemmingen. Een reis van Bangkok naar Pattaya langs de kust is een avontuur dat je meeneemt door adembenemende bezienswaardigheden en onvergetelijke ervaringen. In deze blogpost verkennen we de hoogtepunten tijdens een vakantie door Thailand van twee weken, waarbij we de wonderen van Bangkok en de omliggende gebieden tot aan het betoverende Pattaya ontdekken.

De betovering van Bangkok

  • Koninklijk Paleis en Wat Phra Kaew 
    De reis begint in de bruisende metropool Bangkok, waar het Koninklijk Paleis en de tempel Wat Phra Kaew je onderdompelen in de rijke Thaise cultuur. De prachtige architectuur en historische betekenis maken dit tot een must-visit.
  • Khao San Road en Street Food 
    Wandel door de beroemde Khao San Road, waar de energie van de stad voelbaar is. Proef de diverse smaken van Thailand terwijl je jezelf tegoed doet aan heerlijk street food dat de lokale keuken weerspiegelt.
  • Chao Phraya-rivier en Wat Arun
    Een boottocht op de Chao Phraya-rivier biedt een adembenemend uitzicht op de skyline van Bangkok. Stop bij Wat Arun, de Tempel van de Dageraad, voor een onvergetelijke ervaring.

De pracht van de kust

  • Hua Hin 
    Na de bruisende hoofdstad gaat de reis verder naar Hua Hin, een badplaats met een ontspannen sfeer. Geniet van de zonsondergang op het prachtige strand en ontdek het bruisende nachtleven.
  • Cha-am 
    Cha-am, bekend om zijn serene stranden, biedt een welkome ontsnapping aan de drukte. Verken de lokale markten en proef heerlijke zeevruchten in een ontspannen omgeving.

Het betoverende Pattaya

  • Jomtien Beach
    De reis eindigt in het betoverende Pattaya, met Jomtien Beach als hoogtepunt. Ontspan op het zachte zand, neem deel aan watersportactiviteiten of geniet van de levendige atmosfeer langs de kust.
  • Walking Street en Nong Nooch Tropical Garden
    Verken de bruisende Walking Street, waar het nachtleven tot leven komt. Voor een vleugje natuurlijke schoonheid bezoek je de Nong Nooch Tropical Garden, een oase van groen en kleur.

Is Thailand iets voor jou? 

De reis van Bangkok naar Pattaya biedt een onvergetelijke mix van cultuur, stranden en avontuur. Met deze reisgids Thailand van twee weken ontdek je de diverse facetten van Thailand, van de levendige straten van Bangkok tot de ontspannen kust van Pattaya. Maak je klaar voor een reis vol verrassingen en herinneringen die een leven lang meegaan. Interesse? Kijk voor jouw reis op de website van BM Air

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info