Wild Wings, vliegtuigattractie: nieuw in Duinrell

Wild Wings, vliegtuigattractie: nieuw in Duinrell

Het attractiepark Duinrell in Wassenaar (Nederland) pakt sinds 21 april 2016 uit met een spectaculaire vliegtuigattractie, Wild Wings. Een nieuwste telg in het reeds indrukwekkende rijtje attracties, intussen méér dan 40.

Nieuw! Wild Wings, sensationeel vliegen

De nieuwste attractie Wild Wings is uniek in zijn soort. In de meeste vliegattracties dien je stilletjes in je stoeltje de beweging te ondergaan. Wild Wings laat je als piloot zélf je vliegtuigstoeltje besturen. Een kraanarm zwiept twaalf stoeltjes in de lucht tot 22 meter hoog. Hoe jouw stoeltje draait, hoe vaak je een rol over de kop maakt (manoeuvre uit het kunstvliegen), bepaal je zelf met je stuurknuppel. Frank Versteeghe is een specialist in freestyle kunstvliegen (aerobatics sport) en sky dancing. Hij is ambassadeur van de Wild Wings attractie.

Duinrell, spetterend spektakel voor jong en oud

Duinrell is de naam van een vakantie- en attractiepark in het uitgestrekte bos- en duinengebied van Wassenaar, nabij Den Haag. De méér dan 40 attracties staan borg voor avontuur, spektakel, animatie, sensatie … kortom alle ingrediënten voorhanden om te genieten van minstens een dagje lekker er tussenuit zijn. Behalve de beleving van de attracties is er het tropische zwemparadijs Tikibad (grootste glijbanencomplex in de Benelux), een zone met Duingalows (verblijfhuisjes), een camping en een Duinhostel (logeermogelijkheid voor groepen). 

We vermelden het reeds, Wild Wings is een zoveelste fantastische belevenis in het rijtje. Je zal evenzeer willen kennismaken met de Waterspin, de Splash, de achtbaan Falcon, Dragonfly, Aqua Shute, Ship Ahoi,en zovele meer. Ook vind je er attracties op maat van de jongere kinderen: trampolines, swingwheels, Rick’s avonturen burcht, superroetsj enz. 

Praktisch

Attractie- en vakantie park Duinrell, Duinrell 1, 2242 JP Wassenaar, Nederland. Van april tot eind oktober. Voor openingstijden, overzicht attracties en algemene info kan je surfen naar www.duinrell.nl

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info