Reisbrochures busreizen - autocarreizen

SCHELDEVALLEI
Brochure kan je aanvragen en raadplegen via www.scheldevallei.be

VAN EYKEN TOURS
Brochure kan je aanvragen en raadplegen via www.vaneykentours.be

SIMA TOURS - HITREIZEN
Brochure is raadpleegbaar via www.simatours.be

HERMAN & VANDAMME
Brochure kan je aanvragen via www.hervan.be

FLAMINGO
Een brochure aanvragen via www.flamingo-busvakanties.be.

REIZEN PATTEEUW
Een brochure aanvragen via www.reizenpatteeuw.be

DE MEIBLOEM
Een brochure kan je aanvragen via www.demeibloem.be

RANTOUR
Brochure kan je aanvragen via www.rantour.be

CAROLUS - PRIMA TOURS
Brochure kan je aanvragen via www.carolus.be

VERHOEVEN
Brochure kan je aanvragen via www.verhoeven.be

GLOBETROTTER
Brochure kan je aanvragen via www.deglobetrotter.be

MOLENGALM
Brochure kan je aanvragen via www.molengalm.be

VIOLETTA CARS
Brochure kan je aanvragen via www.violettacars.be

REIZEN DE VRIENDT
Brochure kan je aanvragen via www.reizendevriendt.be

LAUWERS
Brochure kan je aanvragen via www.lauwers.be

BEGONIA TOURS
Brochure kan je aanvragen via begonia.reizen@belgacom.net

REIZEN SUFFIS
Brochure kan je aanvragen via www.suffis.be

JEKA REIZEN
Alle reizen kunnen uitgevoerd worden met de autocar, brochure aanvragen via www.jeka.be
 

Reviews - beoordelingen

Reacties reisbrochures busreizen - autocarreizen

van daele jacques

heb reeds een 30 tal busreizen geboekt in 10 jaar,dit met verschillende maatschappijen ,en daar zijn dit de beste rantour,flamingo,albion,sima,en soms lauwers,door de vele reacties op de reizen van hervan van damme heb ik besloten daar nooit mee te reizen

Daniëlle

Ook ik woon aan de kust en heb toevallig Solmar ontdekt. Ik boek telefonisch via Staf Tours in Lommel. Prijs/kwaliteit én service ben ik zeer tevreden ! Klanten worden opgehaald in de onmiddellijke omgeving van tram- en treinstation in Oostende. De minimum verblijfsduur ter plaatse is één week. Herman en Vandamme is - gelet op het kort verblijf - vrij duur. 10 nachten ter plaatse is wel mogelijk : de prijs wordt dan gewoon verdubbeld, zelfs twee maal toeslag voor royal class en (eventueel)twee maal brandstoftoeslag ! Opgelet met promo's : vergelijken met andere maatschappijen is zeker aangewezen. Ik heb ook ervaren dat klanten van Herman en Vandamme vaak worden ondergebracht in de minste kamers. De meeste aangeboden hotels, zeker aan de Costa Brava, zijn low budget. Kijken naar de beoordeling van het hotel op internet (Zoover en Vakantiereiswijzer)vooraleer te boeken is raadzaam.

RITA

Net terug van een busreis naar de costa brava. We hebben speciaal gekozen voor Herman & Vandamme omdat we geen gedoe wilden met koffers sleuren en deze maatschappij een opstapplaats heeft in Blankenberge op nog geen 100 m. van mijn voordeur. We hebben een dubbele kamer geboekt in het hotel mar mediterrania in santa susanna. We waren tevens van plan van enkele uitstappen te boeken. Dit laatste werd ons echter onmogelijk gemaakt omdat Elly (de vertegenwoordigster van H&V ter plaatse) om de een of andere reden geen bezoek wil brengen aan dit hotel. Dit werd ons meegedeeld op de bus en staat noch in de brochure noch op de site van H & V vermeld. Op een gegeven moment werd de naam van ons hotel door de chauffeur afgeroepen en stapten we uit. Ergens in de verte zagen we het hotel liggen. We moesten te voet verder met ons bagage onder een spoorweg. Reden de straat waar het hotel zich bevindt is zogezegd niet toegankelijk voor bussen, wat achteraf gezien helemaal niet strookt met de waarheid. In het hotel aangekomen kregen we een kamer op het gelijkvloers(nr. 107) met zicht op de omheining van de naastgelegen camping alhoewel we een kamer met zeezicht geboekt hadden en in de brochure van H&V vermeld staat dat alle kamers beschikken over een balkon met zeezicht.Aan de receptie werd ons beloofd dat we 's anderendaags na het ontbijt mochten inpakken en verhuizen naar een kamer op de 7de verdieping. Toen we daar echter de dag nadien aankwamen met onze koffers Wilden de receptionisten van de ochtendploeg ons geen andere kamer geven en konden we terug gaan uitpakken in kamer 107. Dit hebben we echter geweigerd. We wilden dat Elly zou bemiddelen in deze kwestie maar daar ze het hotel nooit bezoekt waren we verplicht van naar Menen te bellen om haar tel.nr. te vragen. we kregen een zekere Aline aan de lijn, een vrouw die het niet begrepen heeft op ontevreden klanten. Die Elly heeft het uiteindelijk niet voor ons opgenomen,integendeel ze heeft ons in samenspraak met de receptionisten van het hotel met een taxi gedropt in een low budget hotel,(hotel Montemar in Pineda) voor ons een strafkamp voor ambetanteriken. Om al deze redenen waren we het daar zo beu als koude pap.We hadden vernomen dat er op zo 14/09 ook een bus terugkeerde naar huis en toen hebben we terug naar Menen gebeld om te vragen ofdat er nog 2 vrije plaatsen waren op de bus en ofdat we in dat geval zo reeds terug mochten keren ipv op do 18/09 Aline ging het nakijken en terugbellen. Ze belde terug met de mededeling dat er inderdaad nog vrije plaatsen waren en dat we meemochten mits het betalen van 50 euro supplement per persoon. Tenslotte nog even vermelden dat we voor 2 personen vervoer + 6 nachten in all inn 1097,70 euro betaald hebben wat mijns inziens niet weinig is. We hebben duidelijk niet gekregen waarvoor we betaald hebben en overwegen dan ook van verdere stappen te ondernemen om deze negatieve ervaring aan te kaarten. Kwaliteit is belangrijk en voor ons zijn dat géén ijdele woorden.

ronny

wij hebben de rondreis schotland gedaan met reizen patteeew, goede bus, heel vriendelijke chauffeur en gids, alles was heel verzorgd. een heel aangename en mooie reis. wij gaan zeker nog mee met reizen patteew.

arlette

enkele jaren geleden zijn we met H&Vandam naar Praag geweest: niets anders dan lof voor chauffeur en de gids die heel goed voor zijn "kudde" zorgde en ons een schat aan informatie gaf!! Maar 2 jaar later gingen we met dezelfde busmaatschappij naar Rimini en dat werd een grote ramp:bij aankomst in Menen moesten we al een extra aan chaugffeurs betalen...zij reden als echte cowboys over de snelweg..in Riminihad het hotel meer weg van een hondenasiel...de plaatselijke gidse deed haar werk niet, was enkel maar op de centjes uit en voor de rest "trek je plan" De plaatselijke uitstapjes waren 3x zo duur dan in een reisagentschap in Rimini! Voor onze terugkeer waren ze 8 uur later vertrokken dan voorzien en hebben de nachtrit in één trek doorgereden...wij kregen geen gelegenheid om eens uit te stappen en de benen te strekken...de zondagmorgen kregen , mits betaling, broodjes die ze aangekocht hadden de vrijdag in Menen...Wij hebben ons beklag gedaan (schriftelijk), kregen een antwoord dat ze daar allemaal zeker rekening mee zouden houden maar blijkt dat ze nog steeds die "dodentochten" organiseren! Een echte schande, ze zouden die nachtritten moeten verbieden!!

1 2 3 4 5 6 7 8

Populaire promoties

Weekendjes 3 of 4 d. tot 99€
Steeds inclusief ontbijtbuffet en soms zelfs met half pension. Ontdek ze nu!.

Promoties weekendje weg
Vanaf 99€ pp voor een weekendje of meer, soms met vervoer (vlucht, trein).

Promoties zomervakanties
Promoties autovakanties en vliegvakanties vanaf april tot en met oktober. Van 4 tot 11 dagen, in Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Duitsland ...

Promoties rondreizen fly & drive
Er zijn reeds rondreizen 8-daagse vanaf 479€ pp incl. overnachtingen, ontbijtbuffet, huurwagen en vlucht h/t.

Promoties wellness vakanties
Reeds vanaf 299€ pp voor 5 dagen all-inclusive in het Zwarte Woud, hotel****.
  • Euroreizen.be als homepage instellen
  • Stuur ons je opmerkingen