Reisbrochures jongerenreizen

Groove-X Jongerenreizen
Groove-X Jongerenreizen organiseert tijdens de zomervakantie groepsreizen voor jongeren vanaf 16 jaar. Je trekt naar de zonnigste plaatsen in Europa. Ideaal voor wie op zoek is naar avontuur, feestjes, vrijheid, cultuur en actie. Lees er alles over op hun website.

GoGo Jongerenreizen
GOGO Jongerenreizen zijn vakanties voor jongeren naar de populairste partybestemmingen. Er is zelfs een mogelijkheid om een partypakket te boeken vanuit België. De vakanties van GOGO zijn gelegen bij de beste stranden voor jongeren, bestemmingen waar je kan fuiven als de beesten en ook bij exclusieve hotspots. Jongerenvakanties naar o.m. Spanje, Turkije, Italië, Kroatië en Griekenland. Meer informatie op hun website.

Simbo jongerenvakanties, een vakantie naar jouw zin!
Simbo zomerkampen combineren ontspanning met activiteiten voor jongeren van 10 tot 19 jaar, ingedeeld in 3 leeftijdsgroepen. In het aanbod hebben ze taalvakanties, strand- en watersportvakanties, duikkampen en golfsurfkampen. Maar dit is slechts een beperkte opsomming, er is nog veel meer te vinden op hun website.

FlowTrackSurf
FlowTrackSurf is een Belgische reisorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in actieve zomervakanties voor jong en oud. Als het maar iets met golfsurfen, surfen, relaxen, levensgenieten en een gezellig feestje te maken hebt, dan zit men bij FlowTrackSurf goed! FlowTrackSurf biedt verschillende accommodaties, van tenten tot luxe strandchalets, voor elk wat wils, voor zowel kleine als grote groepen. Een van hun specialisaties zijn surfcamps. De surfcamps zijn helemaal beachstyle ingericht om het optimale surfgevoel te geven. Een bamboebar, hangmatten, chill-out tenten met Fatboys, gameconsoles, surfvideo's en surfmuziek op de achtergrond. Kortom: álles is aanwezig om de reiziger een fantastische zomervakantie te laten beleven. Alle informatie en brochure via hun website.

Zuiderhuis jongerenreizen
Zuiderhuis jongerenreizen biedt avontuurlijke groepsreizen voor jongeren tussen 18 en 35 jaar. Zuiderhuis Jongerenreizen staat voor bergwandelen, trekking, kampeertochten, multi-avontuur en canyoning. Bij de actieve groepsreizen van Zuiderhuis vind je wandelreizen en trekkings binnen en buiten Europa, actieve exploratiereizen, afwisselende sportieve programma’s, weekends, mountainbiketochten en fietsvakanties. Meer informatie op hun website.

Zuiderhuis Wereldreizen in groep
Natuurreizen, cultuurreizen, etnologische reizen, woestijnreizen, ... naar Costa Rica, Libië, IJsland, Jordanië, Peru, Libië, Nepal ... Zuiderhuis Wereldreizen biedt reeds meer dan 25 jaar actieve exploratiereizen over de hele wereld aan, van de Andes tot de Himalaya, van de Sahara tot Spitsbergen. De begeleide groepsreizen van Vreemde Kontinenten mikken op de veeleisende reiziger die een land grondig wil leren kennen. Geen massatoerisme, maar charme en karakter. Reizen in kleine groepen (8 tot 14 deelnemers), ervaren reisleiders en uitgekiende programma’s zijn de kenmerken van de exploratiereizen van Zuiderhuis Wereldreizen. Meer informatie op hun website.


JONGERENTRAVEL.BE
Reizen op maat van jongeren vanaf 9 jaar! Sun, beach, fun en vooral véél vrijheid ! Een hele groep leeftijdsgenoten, jongens én meisjes. Een goed hotel met lekker eten of een supergezellige jongerencamping. Ontdek het op hun website.

BOOTZ.BE
Bootz.be is er voor ontdekkers. Ontdekkers die de wereld willen verkennen en ontdekkers die wel houden van wat beweging en actie. Maar ook levensgenieters die de confrontatie met andere culturen en omgevingen willen aangaan en die houden van een goed gesprek tussen pot en pint. Bootz.be is een deel van Anders Reizen en voor en door jongeren van 18 tot en met 34. Ga nu naar Bootz.be

ANDERS REIZEN
De Belgische touroperator 'Anders Reizen' heeft een jongerenbrochure voor avontuurlijke jongerenreizen. Hierbij staat wandelen en een of andere outdoor activiteit (MTB, kajak, canyoning...) centraal.  Dit zijn groepsreizen voor jongeren van 18 tot 30. Alleen via hun website.

JOKER TOERISME
Drie eigen brochures: 'Avontuur' - 'Roots' - 'Go minus 26'.
Daar bovenop verkopen ze nog groepsreizen die internationaal zijn samengesteld.
Hun brochures zijn verkrijgbaar in hun kantoren.

KONING AAP REIZEN
Koning Aap Reizen: dè specialist in avontuurlijke rondreizen met een maximum aan individuele vrijheid naar Azië, Het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. Hun website voor meer info.

TENDENS JONGERENREIZEN
Een uitgave van Gazelle World Wave, een touroperator voor verre bestemmingen en jongeren van 18-40 jaar. Toch werden in deze brochure een aantal Europese bestemmingen opgenomen. Meer info via hun website.

JEKA GROEPSREIZEN
Jeka richt zich vooral op jongeren en biedt voor elke bestemming een uitgebreid pakket activiteiten aan (rafting, canyoning, MTB, accrobranche, oriëntatieloop, kanovaren,...). Als je wil maak je van je JEKA-vakantie dus een heel actieve onderneming. Groepsvakanties van Jeka kan je aanvragen via hun website.

KRIS KRAS
Voor jongeren van 18 tot 30 jaar. Een massa groepsreizen naar diverse bestemmingen in Europa. Hun brochures kunnen aangevraagd worden via hun website.

SPORTA
Zij hebben een brochure uit voor jongeren van 6 - 25 j. Tevens is er ook een brochure met sportkampen voor jongeren van 8 - 18 jaar. De brochures kan u aanvragen bij Sporta.

ACTIVAK
Jeugdkampen en Unlimited. Je komt er alles over te weten via hun website.

TOP VAKANTIE
Young Adults is beYoung Adults is bestemd voor +16 jarigen. Actieve-, passieve- of taalvakanties, voor elk wat wils. De brochures kan u aanvragen bij Topvakanties.

Reviews - beoordelingen

Vliegtickets zoeken

  • Euroreizen.be als homepage instellen
  • Stuur ons je opmerkingen