Abonneren op deze Promoties RSS feed

Charleroi luchthaven: route en parkeren

Hoe Charleroi Airport of Brussels South bereiken?

Charleroi Airport of Brussels South: wegwijzer en parking

Download nu gratis de wegwijzer

Met de auto: wegwijzer en parking
Download nu onze wegwijzer met heel wat tips voor de kortste route en parkings en voorzien van kaarten. Adres Charleroi Airport voor GPS: Rue d'Heppignies - 6043 Ransart. Er zijn nu twee mogelijkheden om te parkeren. We vergelijken beide mogelijkheden in het downloaddossier. Voor wie minder dan 8 dagen parkeert is er een volwaardig en goedkoper alternatief met een extra troef: bewaakte parking. Alle info in de download. 

Met de trein:
In elk NMBS-station kan je een combi-ticket kopen om met de trein naar Charleroi-zuid te sporen en daarna de rechtstreekse bus A te nemen naar de luchthaven. Deze busrit duurt tussen de 20 en 45 minuten (volgens ervaringen van reizigers).

Met de bus:

Vanaf het treinstation Brussel-Zuid kan je met een autocar ieder uur naar Charleroi Brussels South. Meer info: www.voyages-lelan.be.

Klik hier voor de website van de luchthaven van Charleroi (CLR) -  en de dienstregelingen van de NMBS. Telefoon Brussels-South Airport: +32 (0)71 25 12 11

Vliegtuigtickets vertrek vanaf Charleroi

Met de module hier rechts geef je de bestemming in en je krijgt de prijzen voor vertrek vanaf Charleroi (Brussels South) en vanaf Brussel-Zaventem.

Een paar topbestemmingen dat je vanaf Charleroi kan aanvliegen:
Agadir, Alicante, Ancona, Antalya, Arrecife Lanzarote, Athene, Barcelona El Prat en Gerona, Bari, Boekarest, Bordeaux, Brindisi, Budapest, Carcassonne, Casablanca, Djerba, Dublin, Edinburgh, Faro, Fez, Fuertaventura, Genua, Gerona, Heraklion, Ibiza, Krakow, Larnaca (Cyprus), La Rochelle, Las Palmas op Gran Canaria, Madrid, Malaga, Marrakech, Marseille, Milaan (Bergamo), Montpellier, Nador, Nîmes, Palma, Perpignan, Pescara, Pisa, Porto, Praag (Wizz Air), Reus, Rhodos, Riga, Rome (Ciampino), Sevilla, Sofia, Stockholm (Skavsta), Tanger, Tenerife Zuid, Turijn (Torino), Valencia, Valladolid, Venetië (Treviso), Zadar ... (in totaal ca.100 bestemmingen). Hou er wel rekening mee dat ze niet alle dagen op alle bestemmingen vliegen, raadpleeg hiervoor hun dienstregeling.

Met de zoekrobot rechts kan je het best prijzen vergelijken en de mooiste promoties vinden.

Aandacht!
Het is bekend dat je bij Ryanair veel extra kosten moet betalen. Sedert begin november 2013 zijn er heel wat verlaagd. Raadpleeg daarom de lijst van Ryanair vooraleer je boekt.

Reviews - beoordelingen

Reacties vliegtuigtickets vertrek vanaf Charleroi

smekens louisa

met de afdruk naast mij in de auto, een beetje van buiten geleerd, en het negeren van mijn GPS, heb ik het vlot gevonden :-)

Filip

Duidelijke beschrijving, snelle route, vlot verlopen dankzij de nuttige tips

Mia Stockman

interessante oplossing om met openbaar vervoer vanuit Charleroi sud naar Charleroi airport te gaan is shuttle bus A naar luchthaven: duur 15 min. prijs 5€ en bus om het half uur

ilse

heel duidelijk, vooral de tip om de eerste bordjes Charleroi airport te negeren (wat ik zonder deze download wel een keer gedaan heb, waarbij dan niet aan alle kruispunten bordjes staan). bedankt

deceuninck monique

is goed uitgelegd het kan niet mis gaan

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...

Hotels Charleroi Airport

Vliegtickets vergelijken vanaf Charleroi

Reisverzekeringen

Goed verzekerd op reis.
  • Euroreizen.be als homepage instellen
  • Stuur ons je opmerkingen