• 4 dagen Praag hotel 4* incl. vlucht (winter)

  4 dagen Praag hotel 4* incl. vlucht (winter)

  va. € 225 -

  Vooral zijn unieke ligging maakt het hotel Charles**** zo uniek. De wijk aan de voet van de Praagse burcht is je vakantieadresje. Inbegrepen in deze promotie: vlucht h/t.
 • Lissabon 4 dagen hotel 3* incl. vlucht

  Lissabon 4 dagen hotel 3* incl. vlucht (winter)

  va. € 209 -

  Hotel Expo Astoria *** is de ideale uitvalsbasis voor uw citytrip naar Lissabon. Promotie kinderen t/m 12 jaar gratis in grotere kamers*. Promotie incl. vlucht en ontbijtbuffet vanaf ##prijs##
 • Barcelona 4 dagen hotel 4* incl. vlucht

  Barcelona 4 dagen hotel 4* incl. vlucht (winter)

  va. € 205 -

  Je verblijft in het zeer populair Hotel Novotel Cornella **** in een zeer rustige buurt tussen de luchthaven en het centrum. Goede verbindingen met het openbaar vervoer. Inclusief ontbijtbuffet en vlucht h/t Brussel-Barcelona.
 • Porto en Guimarães 5-daagse combinatie

  Porto en Guimarães 5-daagse combinatie

  va. € 389 -

  Je verblijft eerst 2 nachten in Porto en reist vervolgens door naar Guimarães (treintickets inbegrepen). Een 3-gangendiner inbegrepen in Guimarães, een 5-gangendiner in Porto en een cruise op de Douro in Porto.
 • Steden combineren incl. transferten

  Steden combineren incl. transferten

  va. € 249 -

  Meerdere steden bezoeken tijdens je citytrip? Twee steden in één citytrip inclusief transfer tot 6- of 8-daagse reis. ook promoties met vluchten inbegrepen (Madrid en Porto). 
 • Hotel Mercure Vé **** in Mechelen inclusief ontbijtbuffet-33%

  Mechelen 3 dagen in hotel 4*

  va. € 85 -

  Hotel Mercure Vé **** ligt in het hart van Mechelen, op het gezelligste plein van de stad. Modern comfort in een retro-gebouw. Verblijf inclusief ontbijtbuffet.
 • Hotel Buschhausen *** nabij Aken, inclusief halfpension

  Aken 3 dagen in hotel *** halfpension

  va. € 149 -

  Hotel Buschhausen *** ligt op zo'n 2 kilometer van het centrum en het treinstation van Aken. 's Avonds geniet je dan van een heerlijke maaltijd in het restaurant Le Saladier.

 • Alle promoties Londen 3 en 4 dagen incl. Eurostar

  Alle promoties Londen 3 en 4 dagen incl. Eurostar

  va. € 199 -

  We hebben reeds een promotie citytrip Londen vanaf 209 euro pp inclusief Eurostar. Het bekende hotel St-Giles*** temidden de shoppingstraten is reeds beschikbaar vanaf € 235 pp. Ontdek ze allemaal.
 • Madrid en Toledo 6-daagse combinatie

  Madrid en Toledo 6-daagse combinatie

  va. € 249 -

  Je verblijft eerst 3 nachten in Madrid om vervolgens door te reizen met de trein (inbegrepen) naar Toledo waar je 2 nachten verblijft. In Toledo verblijf je in een B&B.
 • Alle promoties Praag 4 dagen

  Alle promoties Praag 4 tot 5 dagen

  va. € 165 -

  Er is een ruime keuze aan citytrips naar Praag met centraal gelegen hotels, inclusief ontbijtbuffet en vlucht Brussel-Praag h/t met Brussels Airlines. Ook promo's met rondvaart Moldau of excursie naar Karlstejn.
 • Alle promoties Barcelona 4 en 5 dagen incl. vlucht

  Alle promoties Barcelona 4 en 5 dagen incl. vlucht

  va. € 205 -

  Er is een ruim aanbod aan promoties voor een citytrip Barcelona, 4 of 5 dagen. Steeds inclusief vliegticket Brussel-Barcelona h/t en verblijf met ontbijtbuffet. Ontdek ook onze 7-daagse combi met Madrid. 
 • Alle promoties Madrid 4 tot 6 dagen

  Alle promoties Madrid 4 tot 6 dagen

  va. € 255 -

  Ontdek nu onze promoties in Madrid, allemaal inclusief vlucht en ontbijtbuffet. Hotels gelegen in het centrum van de stad. Ook een 6-daagse combinatie met bezoek aan Toledo, incl. treinticket.
 • Novotel Düsseldorf City West ****-33%

  Düsseldorf 3 dagen in 4* hotel

  va. € 65 -

  Novotel Düsseldorf City West**** ligt in een rustige zakenkantoorwijk buiten het stadscentrum van Düsseldorf. Twee kinderen t/m 15 jaar gratis*. Vlotte verbinding met het centrum. Arrangement inclusief ontbijtbuffet, gratis toegang tot sauna, stoombad en fitness.
 • Alle promoties Amsterdam

  Alle promoties Amsterdam

  va. € 99 -

  Promoties Amsterdam in het hartje van de stad of aan de rand met snelle verbinding naar het centrum. Na de reservatie kunnen we nog een Thalys Brussel-Amsterdam h/t als optie toevoegen.
 • Brussel 3 dagen hotel 4* incl. 1 diner

  Brussel 3 dagen hotel 4* incl. 1 diner

  va. € 129 -

  Verblijf in Hotel Leopold Brussels 4* gelegen in de Europese wijk. Inclusief 1x 3-gangenmenu, 1x bierdegustatie met hapjes en 2x ontbijtbuffet. Aankomst op vrijdag of zaterdag.
 • Alle promoties Berlijn 4 dagen incl. vlucht

  Alle promoties Berlijn 4 dagen incl. vlucht

  va. € 215 -

  Onze promoties zijn steeds inclusief vlucht Brussel-Berlijn h/t met Brussels Airlines en met het ontbijtbuffet inbegrepen. Keuze uit 3* en 4* hotels met centrale ligging. Ontdek ze nu!
 • Alle promoties Milaan 4 dagen va. ##prijs##

  Alle promoties Milaan inclusief vlucht 4 dagen

  va. € 255 -

  Onze promoties omvatten steeds ontbijtbuffet en vlucht h/t Brussel-Milaan. Download eveneens onze gratis reisgids met een wandelroute die je langs alle hoogtepunten brengt. 
 • Alle promoties Parijs 3 en 4 dagen

  Alle promoties Parijs 3 en 4 dagen

  va. € 95 -

  Een ruim aanbod aan promoties voor een citytrip Parijs: voor reizigers met de auto reeds vanaf € 95 pp 3-daagse incl. parking. Voor reizigers met de Thalys: 3 dagen vanaf € 169 pp incl. Thalys h/t en ontbijtbuffet. Ruim aanbod van 2* tot 4* ook incl. Versailles.
 • Alle promoties Rome 4 dagen incl. vlucht

  Alle promoties Rome 4 - 5 dagen incl. vlucht

  va. € 219 -

  Onze promoties zijn steeds inclusief ontbijtbuffet en vlucht h/t met Alitalia. Ontdek ze nu van een eenvoudig hotel tot een chic 5* hotel en vergeet onze gratis reisgids met 2 wandelroutes niet te downloaden.
 • Alle promoties Lissabon

  Alle promoties Lissabon

  va. € 209 -

  We hebben een zeer gevarieerd aanbod aan promoties in Lissabon. Van hotel only met een diner en massage tot een luxe verblijf in een 5* hotel (Pousada).  Ontdek ze nu allemaal. 
 • Rotterdam 3 dagen hotel 3* centrale ligging

  Rotterdam 3 dagen hotel 3* centrale ligging

  va. € 85 -

  Het Hotel van Walsum *** ligt zeer centraal in Rotterdam, nabij het museumkwartier en op korte loopafstand van de vele winkels. En toch ligt het zeer rustig. Verblijf met ontbijtbuffet. Promotie geldig mits reservatie 60 dagen voor vertrekdatum.
 • Scheveningen - Den Haag, 3 dagen hotel 3*

  Scheveningen - Den Haag, 3 dagen hotel 3*

  va. € 99 -

  Sublieme ligging op 150 meter van het strand van Scheveningen en Den Haag (7 km) is bereik met een rechtstreekse tram. Op de kamer is er gratis WiFi en airco. Pakket inclusief ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner.
 • Alle promoties Budapest 3 en 4 dagen

  Alle promoties Budapest 3 tot 5 dagen

  va. € 309 -

  Ontdek onze promoties in centraal gelegen 3* en 4* hotels in Budapest. Er is reeds een promo 4 dagen incl. vlucht en ontbijtbuffet vanaf €309 pp.
 • Napels en Pompei 6-daagse combinatie

  Napels en Pompei 6-daagse combinatie

  va. € 249 -

  Je verblijft eerst 3 nachten in Napels en reist vervolgens door naar Pompei (taxitransfers inbegrepen). Ontbijtbuffet inbegrepen, 
 • Firenze en Siena 6-daagse combinatie

  Firenze en Siena 6-daagse combinatie

  va. € 265 -

  Op eigen ritme ontdekt u eerst de kunststad Firenze, bakermat van de renaissance. Daarna volgt de magische middeleeuwse stad Siena.
 • Sevilla en Malaga 7-daagse combinatie

  Sevilla en Malaga 7-daagse combinatie

  va. € 349 -

  We reserveren 2 nachten voor u in Sevilla waar u ongetwijfeld uw hart verliest. Daarna trekt u naar Malaga, de stad van Picasso. Inbegrepen: ontbijtbuffet, treinticket Sevilla-Malaga en tapas met drank in Sevilla.
 • Alle promoties Wenen 4 en 5 dagen

  Alle promoties Wenen 4 en 5 dagen

  va. € 245 -

  We hebben een ruim aanbod aan promoties, inclusief vlucht Brussel - Wenen h/t. Alle hotelpromoties zijn inclusief ontbijtbuffet. Ook arrangementen met uitstappen.