• Alle promoties Londen 3 en 4 dagen incl. Eurostar

  Alle promoties Londen 3 en 4 dagen incl. Eurostar

  va. € 199 -

  We hebben reeds een promotie citytrip Londen vanaf 209 euro pp inclusief Eurostar. Het bekende hotel St-Giles*** temidden de shoppingstraten is reeds beschikbaar vanaf € 235 pp. Ontdek ze allemaal.
 • Madrid en Toledo 6-daagse combinatie

  Madrid en Toledo 6-daagse combinatie

  va. € 249 -

  Je verblijft eerst 3 nachten in Madrid om vervolgens door te reizen met de trein (inbegrepen) naar Toledo waar je 2 nachten verblijft. In Toledo verblijf je in een B&B.
 • Alle promoties Praag 4 dagen

  Alle promoties Praag 4 tot 5 dagen

  va. € 165 -

  Er is een ruime keuze aan citytrips naar Praag met centraal gelegen hotels, inclusief ontbijtbuffet en vlucht Brussel-Praag h/t met Brussels Airlines. Ook promo's met rondvaart Moldau of excursie naar Karlstejn.
 • Alle promoties Barcelona 4 en 5 dagen incl. vlucht

  Alle promoties Barcelona 4 en 5 dagen incl. vlucht

  va. € 205 -

  Er is een ruim aanbod aan promoties voor een citytrip Barcelona, 4 of 5 dagen. Steeds inclusief vliegticket Brussel-Barcelona h/t en verblijf met ontbijtbuffet. Ontdek ook onze 7-daagse combi met Madrid. 
 • Alle promoties Madrid 4 tot 6 dagen

  Alle promoties Madrid 4 tot 6 dagen

  va. € 255 -

  Ontdek nu onze promoties in Madrid, allemaal inclusief vlucht en ontbijtbuffet. Hotels gelegen in het centrum van de stad. Ook een 6-daagse combinatie met bezoek aan Toledo, incl. treinticket.
 • Novotel Düsseldorf City West ****

  Düsseldorf 3 dagen in 4* hotel

  va. € 85 -

  Novotel Düsseldorf City West**** ligt in een rustige zakenkantoorwijk buiten het stadscentrum van Düsseldorf. Twee kinderen t/m 15 jaar gratis*. Vlotte verbinding met het centrum. Arrangement inclusief ontbijtbuffet, gratis toegang tot sauna, stoombad en fitness.
 • Alle hotels en promoties voor Amsterdam

  Alle hotels en promoties voor Amsterdam

  va. € 42 -

  Promoties Amsterdam in het hartje van de stad of aan de rand met snelle verbinding naar het centrum. Na de reservatie kunnen we nog een Thalys Brussel-Amsterdam h/t als optie toevoegen.
 • Alle promoties Berlijn 4 dagen incl. vlucht

  Alle promoties Berlijn 4 dagen incl. vlucht

  va. € 215 -

  Onze promoties zijn steeds inclusief vlucht Brussel-Berlijn h/t met Brussels Airlines en met het ontbijtbuffet inbegrepen. Keuze uit 3* en 4* hotels met centrale ligging. Ontdek ze nu!
 • Alle promoties Milaan 4 dagen va. ##prijs##

  Alle promoties Milaan inclusief vlucht 4 dagen

  va. € 255 -

  Onze promoties omvatten steeds ontbijtbuffet en vlucht h/t Brussel-Milaan. Download eveneens onze gratis reisgids met een wandelroute die je langs alle hoogtepunten brengt. 
 • Alle promoties Parijs 3 en 4 dagen

  Alle promoties Parijs 3 en 4 dagen

  va. € 125 -

  Een ruim aanbod aan promoties voor een citytrip Parijs: voor reizigers met de auto reeds vanaf € 125 pp 4-daagse. Ook promoties met inbegrepen bezoeken. Er is een 3-daagse voor wie wil genieten van luxe in de Franse hoofdstad.
 • Günnewig Hotel Residence **** inclusief ontbijtbuffet

  Bonn 3 dagen in hotel 4* incl. 1x diner

  va. € 165 -

  Günnewig Hotel Residence **** ligt centraal in Bonn. Een verwarmd binnenzwembad en sauna laten je ontspannen na een dagje Bonn. Inclusief ontbijtbuffet, 1x 3-gangendiner in de Rheinturm en een pakketje op de kamer.
 • Alle promoties Rome 4 dagen incl. vlucht

  Alle promoties Rome 4 - 5 dagen incl. vlucht

  va. € 219 -

  Onze promoties zijn steeds inclusief ontbijtbuffet en vlucht h/t met Alitalia. Ontdek ze nu van een eenvoudig hotel tot een chic 5* hotel en vergeet onze gratis reisgids met 2 wandelroutes niet te downloaden.
 • Alle promoties Lissabon

  Alle promoties Lissabon

  va. € 209 -

  We hebben een zeer gevarieerd aanbod aan promoties in Lissabon. Van hotel only met een diner en massage tot een luxe verblijf in een 5* hotel (Pousada).  Ontdek ze nu allemaal. 
 • Rotterdam 3 dagen hotel 3* centrale ligging

  Rotterdam 3 dagen hotel 3* met fietshuur

  va. € 119 -

  Het Hotel van Walsum *** ligt zeer centraal in Rotterdam, nabij het museumkwartier en op korte loopafstand van de vele winkels. En toch ligt het zeer rustig. Verblijf met ontbijtbuffet en inclusief 2 dagen gebruik van fietsen.
 • Alle promoties Budapest 3 en 4 dagen

  Alle promoties Budapest 3 tot 5 dagen

  va. € 309 -

  Ontdek onze promoties in centraal gelegen 3* en 4* hotels in Budapest. Er is reeds een promo 4 dagen incl. vlucht en ontbijtbuffet vanaf €309 pp.
 • Napels en Pompei 6-daagse combinatie

  Napels en Pompei 6-daagse combinatie

  va. € 539 -

  Je verblijft eerst 3 nachten in Napels en reist vervolgens door naar Pompei (taxitransfers inbegrepen, behalve deze van luchthaven naar hotel in Napels). Ontbijtbuffet inbegrepen en vlucht Brussels-Napels h/t.
 • Firenze en Siena 6-daagse combinatie

  Firenze en Siena 6-daagse combinatie

  va. € 265 -

  Op eigen ritme ontdekt u eerst de kunststad Firenze, bakermat van de renaissance. Daarna volgt de magische middeleeuwse stad Siena.
 • Sevilla en Malaga 7-daagse combinatie

  Sevilla en Malaga 7-daagse combinatie

  va. € 349 -

  We reserveren 2 nachten voor u in Sevilla waar u ongetwijfeld uw hart verliest. Daarna trekt u naar Malaga, de stad van Picasso. Inbegrepen: ontbijtbuffet, treinticket Sevilla-Malaga en tapas met drank in Sevilla.
 • Alle promoties Wenen 4 en 5 dagen

  Alle promoties Wenen 4 en 5 dagen

  va. € 245 -

  We hebben een ruim aanbod aan promoties, inclusief vlucht Brussel - Wenen h/t. Alle hotelpromoties zijn inclusief ontbijtbuffet. Ook arrangementen met uitstappen.