Abonneren op deze Promoties RSS feed

Info wintersport: sneeuwhoogte

Info wintersport: sneeuwhoogte

Sneeuwhoogten

Hierbij willen wij je een aantal sites meegeven waar je terecht kan om de hoogte van het sneeuwtapijt te kennen, het aantal pistes dat geopend is, enz... Eerst geven we je een overzicht per regio met directe links, onderaan deze pagina vind je websites die je informatie geven over meerdere regio's.

OVERZICHT PER REGIO

België: Oostkantons

Frankrijk:


Oostenrijk:


Zwitserland:


Italië:


Duitsland:


PORTAALSITES VOOR SNEEUWHOOGTES
Meerdere landen op één site:
Michelin heeft nu ook een rubriek met de sneeuwhoogtes. 

Landenwebsites:
Oostenrijk: http://www.tiscover.at/ , onderaan het scherm bij het kader met het weerbericht (meestal wolkjes en zonnetjes) klik je op 'Schneebericht'. Je krijgt dan een lange alfabetische lijst. Een vrij omslachtige werkwijze, maar gedetailleerd.
Voor Tirol heb je het overzicht van de gletschergebieden (links het 'rolmenutje')

Frankrijk: www.skifrance.fr (klik op 'bulletin neige') Meer dan 100 skistations (de belangrijkste) met zeer actuele informatie, door op de link te klikken krijg je nog meer info, zoals toestand van de wegen, hoeveel liften er in gebruik zijn, sneeuwhoogtes, enz...

Zwitserland: MySwitzerland  Klik op 'Snow Reports of wintersportberichten', daar krijg je de link naar het wintersportoord en meteen ook de mogelijkheid om de actuele sneeuwhoogte te kennen.

België heeft ook wel eens langlauf- en skimogelijkheden. Alles vind je op de website van de Oostkantons.


Reviews - beoordelingen

Aanbiedingen wintersport

Boek nu extra voordelig je skivakantie!
Boek nu extra voordelig je skivakantie!
Vergelijk de prijzen van de skivakanties bij Belgische touroperators

Heb je een hotel bij Neckermann gekozen, dan zie je aan de icoontjes welke Ski Service je kan bijboeken: skimateriaal, skipas of skilessen. Deze Ski Services maken je skivakantie nog voordeliger. Geniet ook van hun promoties die kunnen gaan tot 40% korting op je skivakantie.
Wintersportvakanties Neckermann

Toon hotelpromotie 


Bij Sunweb.be: sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer. Ook korte verblijven mogelijk. Sunweb heeft genoeg aanbod om aan iedereen zijn wensen te voldoen.
Wintersportvakanties Sunweb

Toon hotelpromotie 

Thalys sneeuw

Voordelig naar de skigebieden met de trein!

Met de Thalys of Treski van de NMBS naar de wintersport.

Treski naar Oostenrijk

Tijdens de krokusvakantie rijdt Treski rechtstreeks naar de mooiste skigebieden van Oostenrijk, in Tirol en in het Salzburgerland. Treski rijdt 's nachts, opdat u zo veel mogelijk van uw skivakantie zou kunnen genieten.

Opstappen kan o.m. in Brussel, Leuven en Luik. Rechtstreeks naar Rosenheim, Kufstein, Wörgl, Kirchberg in Tirol, Kitzbühel, St Johann in Tirol,
  Saalfelden en Zell am See. Meer informatie op de website van NMBS.

Met de Thalys of Treski van de NMBS naar de wintersport.
  • Euroreizen.be als homepage instellen
  • Stuur ons je opmerkingen