Maak een mooie stadswandeling Lissabon

Bezoek de wijk Bélem, Alfama, de Botanische Tuin en ontdek Fado-muziek

De stadswandeling neemt je mee door het centrum tijdens jouw citytrip Lissabon. De vele mooie heuvels geven de mooiste uitzichten, maar ook de bezienswaardigheden zijn de moeite waard. De wijk Bélem, de wijk Alfama en de Botanische Tuin zijn erg indrukwekkend. Ook kan je de bekende Fado-muziek ontdekken. Lees meer  

Geen enkele andere stad biedt zoveel prachtige uitzichten als Lissabon.
  • Wandel door het centrum van Lissabon
  • Breng een bezoek aan de Botanische tuin
  • Ontdek de prachtige wijk Bélem
  • Maak kennis met de bekende Fado-muziek
Gratis wandelroute downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

(onderdeel van onze gratis reisgids)

Stadswandeling Lissabon op de kaart

Gebruik GPS: klik hier om de gps-tracks te downloaden

De stadswandeling Lissabon start bij de Botanische Tuin. Hier kan je genieten van de rust en plantensoorten van over de hele wereld bezichtigen. De wandelroute vervolgt zich langs de weg naar de Kathedraal Sé. Dit is een prachtige klim met mooie uitzichten, die zeker goed te doen is. Toch heb je ook de mogelijkheid om ervoor te kiezen om de wijk Alfama met de historische tram 28 af te leggen. De shoppingstraten tussen de drie mooiste pleinen van Lissabon mag je tijdens deze wandelroute ook absoluut niet vergeten.

Ondertussen maak je ook kennis met de Fado-muziek, de unieke zangkunst van Portugal. Deze wandeling brengt je niet alleen door het centrum van Lissabon, maar ook naar alle bezienswaardigheden aan de rand van de stad. We hebben de stadswandeling door de historische wijk Belém zelf samengesteld. Het is aan jou om te bepalen welke attracties je hier absoluut wilt zien. Tijdens jouw citytrip Lissabon wandel je ook langs toppers als het bekende Jeronimosklooster in de wijk Belém en het Museu Calouste Gulbenkian.

Culinaire tips, terrasjes en nachtleven

We hebben daarnaast nog een paar culinaire tips voor je, maar we brengen je ook naar de mooiste terrassen en vertellen je meer over het nachtleven van Lissabon.

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Lissabon

Heb je zelf tips of opmerkingen over Maak een mooie stadswandeling Lissabon? Plaats je beoordeling

Tour

18 september 2017

Erg handige gids waren er erg blij mee. Heel veel mooie dingen gezien Bedankt

Tour

18 juni 2017

super gids! heel handig, met correcte info! mede dank zij deze gids en gelijkaardige voor andere steden in Lissabon had wij een heel rijk gevuld programma tijdens onze vakantie in Portugal.

Tour

24 mei 2017

De stadsgids van Lissabon is een echte aanrader, wij hebben deze intensief gebruikt tijdens onze citytrip. Wij zijn wel niet begonnen aan punt 1 maar hebben halverwege ingepikt en hebben ze de route afgewerkt, mits enkele extra straatjes om alles terug aaneen te kunnen knopen hebben wij de hele wandeling gedaan. Het was zeker de moeite!

Tour

22 april 2017

Ik heb de stadsgids van Lissabon intensief gebruikt om mij voor te bereiden op mijn reis lekker compact en overzichtelijk! Komende week ga ik de stad bezoeken mee de handige gids op mijn telefoon. Ik heb er zo'n zin in!

Tour

15 april 2017

heel praktische gids, de mooiste bezienswaardigheden zijn er in vermeld. en, LIssabon is top !

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info