Citytrip Maastricht of weekendje weg?

Historische gebouwen, winkelstraten en bezienswaardigheden

Tussen het moois en aangenaams dat Maastricht te bieden heeft vallen de terrasjes op, vooral dan het zeer grote terras aan de voet van de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek. Het is geen goed idee om daar een dagje Maastricht te beginnen, want eenmaal je er zit wil je er niet graag weer weg. Onze wandelroute brengt je langs de diverse boeiende aspecten van de stad. En dat zijn er vele: historische gebouwen, musea en kerken, mooie stadspleinen, gezellige straten, winkelstraten, oude stadswallen en het stadspark. Dus meer dan genoeg voor een dagje Maastricht. Lees meer

  • Maastricht: heel gezellige stad
  • Onze-Lieve-Vrouwebasiliek
  • Wandel langs pleinen, musea, kerken
  • Shopping komt ook aan bod

Gratis reisgids Maastricht?

Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 5

Shopping in Maastricht

We tonen je ook de belangrijkste winkelstraten en -buurten.  Zie de beschrijving van het wandeltraject voor meer informatie en ook www.shoppenmaastricht.nl. Volg de website voor de zondagsopeningen (normaal elke zondag vanaf 12u.).

Reviews en beoordelingen citytrip Maastricht

Heb je zelf tips of opmerkingen over Maastricht? Plaats je beoordeling

18 september 2016

Goed uitgewerkte stadswandeling. Maastricht is een aangename stad om te vertoeven. Gezellige straatjes, uitgebreide shoppingsmogelijkheden, gezellige pleinen en restaurantjes. Kortom een "aanrader"

20 augustus 2016

Geweldige reisgids. Dit heeft ons zeker geholpen om onze dag door te brengen in het mooie Maastricht zonder verloren te lopen en in te vullen met de dingen die wij graag zien. Er is zeker voor iedereen wat wils. Kunst, cultuur, hapje of een tapje. Nu hebben we nog een reden om eens terug te gaan want we hadden niet alle tijd om alles te doen in één dag.

8 juli 2016

was een dankbare leidraad. Alle hoofdzaken en details waren er op aangeduid. Zeer bruikbaar plannetje. De stad zelf? gezien....

17 mei 2016

Was leuke ervaring

1 maart 2016

Een perfect leidraad als eerste kennismaking met de stad.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info